athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.322
- Πόντοι
- 12.756
αν ειχες μουνακι ροδαλο 5000 θα σου εδινεΚαι εμείς τσάμπα περιμένουμε τη 500![]()
αν ειχες μουνακι ροδαλο 5000 θα σου εδινεΚαι εμείς τσάμπα περιμένουμε τη 500![]()
εσυ ρε μαλάκα δεν δουλευεις ?? γαμω την πουτανα σου!!!αν ειχες μουνακι ροδαλο 5000 θα σου εδινε
δωσε ρε την δεκαρικουμπα στον ατζελοαν ειχες μουνακι ροδαλο 5000 θα σου εδινε
Ας πιούμε το καφεδάκι μας ,ρε πουστη τι ταλαιπωρίααν ειχες μουνακι ροδαλο 5000 θα σου εδινε
Άσε θα φάει γαμησι στο τραπεζι αδελφέ η καργιολα.δωσε ρε την δεκαρικουμπα στον ατζελο![]()
![]()
![]()
καλυτερα να του δωσει μια φιάλη αιμα παρα το δεκαρικο ..δωσε ρε την δεκαρικουμπα στον ατζελο![]()
![]()
![]()
καμία τυπε , καμία , ξεμπλεξα με αυτα ..
ηρεμα και ωραια τωρα , ΜΙΣΘΩΤΑ
σχολασα ειμαι ηδη σπιτι και ετοιμαζομαι για φαγακι..απο αξημερωτα δουλευαεσυ ρε μαλάκα δεν δουλευεις ?? γαμω την πουτανα σου!!!
μαλακαααααααααααααααααα τι παπατζης εισαι .. πας να το παιξεις τρελιτσα οτι του εδωσες τα λεφτα ΚΑΙ-ΚΑΛΑ ...ρε του τα εδωσα του καριολη θελει και κερδος![]()
Πότε μορη γαμιολα στον ύπνο σου μου τα έδωσες ΜΟΥΝΗρε του τα εδωσα του καριολη θελει και κερδος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σχολασα ειμαι ηδη σπιτι και ετοιμαζομαι για φαγακι..απο αξημερωτα δουλευα
ανεπαφα ρε με την καρτα δεν τα περασες στο pos?Πότε μορη γαμιολα στον ύπνο σου μου τα έδωσες ΜΟΥΝΗ![]()
Και μες στη ζεστη νιπλη του τα πηγα και περίμενα στο μπουρδέλο εκεί μέχρι να γίνουν Ο ΠΟΥΣΤΗΣμαλακαααααααααααααααααα τι παπατζης εισαι .. πας να το παιξεις τρελιτσα οτι του εδωσες τα λεφτα ΚΑΙ-ΚΑΛΑ ...
ρε μουνιιιιι τρακαδόρε γυφτο δωσε τα χρηματα του παιδιου που πηγε και σου εφερε φαγητο , τσαμπα στο εφερε κιολας γαμιολη
Α ρε πουστηανεπαφα ρε με την καρτα δεν τα περασες στο pos?
ξεκωλιαρη παπατζηηηηανεπαφα ρε με την καρτα δεν τα περασες στο pos?
ΣΚΑΣΜΟΣ...εγω κυριε Τσοχατζοπουλε εχω κουτελο καθαρο και περηφανια...ειμαι αγνος,αλανης,ΜΙΣΘΩΤΟΣξεκωλιαρη παπατζηηηη
μαλάκα αυτα δεν μπορω , οταν το παιζουν τρελιτσα .. ποια λεφτά και τετοια
επεστρεψε ο ΓΑΜΙΑΣ,ΠΟΥΣΥΣ ΨΩΛΑΡΑΣ
κερναει πιτα καλαμακι χοιρινο,ερχεται υγρο μουνακι στο λεπτο
παντα ψαγμενος και οχι δηθεν,γαμαει κορασιδες ενθεν και εκεινθεν
πληρωσε τον ερωτα του για την γουινε,αντρας πολλα βαρυς ομως τελικα ειναι..
στα αρχιδια του το μπαν και ο λογαριασμος,αν θα χρειαστει θα σκισει κωλους στο λεπτο..
γνωστα ολα αγαπητε...αλλα κανουμε καυλανταουδέν αναληθέστερον
ένας καραγκιόζης υποκριτής είναι ο πούσυ, που λοιδωρεί κόσμο πίσω από την πλάτη του και δεν έχει καν το θάρρος να τα πει μπροστά σου
και δεν είναι καν ότι είναι γυναικωτή κουτσομπόλα, είναι ότι κατεβάζει πράγματα από το σαλεμένο μυαλό του, η ανάρχιδη κοτούλα![]()
γνωστα ολα αγαπητε...αλλα κανουμε καυλαντα![]()
ΣΚΑΣΜΟΣ...εγω κυριε Τσοχατζοπουλε εχω κουτελο καθαρο και περηφανια...ειμαι αγνος,αλανης,ΜΙΣΘΩΤΟΣ
ρε μην ασχολεισε με τον τελειωμενο ...μου αρεσει που εκνευριζεσαι κιολας μιας φαπας ανθρωπος ειναιουδέν αναληθέστερον
ένας καραγκιόζης υποκριτής είναι ο πούσυ, που λοιδωρεί κόσμο πίσω από την πλάτη του και δεν έχει καν το θάρρος να τα πει μπροστά τους
και δεν είναι καν ότι είναι γυναικωτή κουτσομπόλα, είναι ότι κατεβάζει πράγματα από το σαλεμένο μυαλό του, η ανάρχιδη κοτούλα![]()
πες μας τι συνέβη που σε εφερε σε αυτό το σημείο άποψηςουδέν αναληθέστερον
ένας καραγκιόζης υποκριτής είναι ο πούσυ, που λοιδωρεί κόσμο πίσω από την πλάτη του και δεν έχει καν το θάρρος να τα πει μπροστά τους