shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Μπα θα αράξω ,εχει ,και ενδιαφέρον σήμερα που γύρισε ο pussyΔεν έχει έξοδο σήμερα;
Μπα θα αράξω ,εχει ,και ενδιαφέρον σήμερα που γύρισε ο pussyΔεν έχει έξοδο σήμερα;
εξαρταται πως το εννοεις τυπε!αργησες τυπε
![]()
ουδεμια ομως!ειμαι στη διαθεση σας για τυχον αποριες
δεν έβλαψες είναι σχετικό!εκανα μαλακια αλλα δεν εβλαψα κανεναν ουτε σπαμαρισε εκεινη εκτος απο εδω
ηταν παντα υπο τη διακριτικη μ επιβλεψη
ζηταω συγνωμη λοιπον απο τα μελη αν καποιο θιχτηκε με την κινηση αυτη
Eχω απορια ,την wine τηνειμαι στη διαθεση σας για τυχον αποριες
να επιστρεψει ο Πουσυ και να κερασει σουβλακια κοκα κολες ζιρο κρασι παρεας με το βρυσακι
το κρασι παρεας θα παει Νιπλ
το κρασι παρεας θα παει Νιπλ
Πόσο το δίνει η Ειρήνηειμαι στη διαθεση σας για τυχον αποριες
Ρε μαλάκα εσύ μ αυτά που πίνεις μήπως είσαι ο Σαββίδης ?Εγω ανοιξα ενα
Macallan Old Sherry Oak 18 Years Old Ουίσκι 700ml
Κουτο αγορι οταν εχεις χρημα τα παντα κανεις!Ρε μαλάκα εσύ μ αυτά που πίνεις μήπως είσαι ο Σαββίδης ?κάνεις και αλχημείες ?
Θα του επιστρέψουν το προφίλ και θα κάνει αλεμάω γυριστή "έτσι για το γαμώτο το ήθελα τώρα το διαγράφω"να επιστρεψει ο Πουσυ και να κερασει σουβλακια κοκα κολες ζιρο κρασι παρεας με το βρυσακι
Εγώ πίνω μόνο ζίρο ... απλά όταν έχω χρήμα πίνω πιο πολλέςΚουτο αγορι οταν εχεις χρημα τα παντα κανεις!
Αυτό που τους μπανάρουν και γυρνάνε με άλλο account ποτέ δεν το κατάλαβα. Για πόσο no lifers με μηδέν αξιοπρέπεια μιλάμε;Θα του επιστρέψουν το προφίλ και θα κάνει αλεμάω γυριστή "έτσι για το γαμώτο το ήθελα τώρα το διαγράφω"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγώ πίνω μόνο ζίρο ... απλά όταν έχω χρήμα πίνω πιο πολλές![]()
Νιώθουν ότι παίρνουν το αίμα τους πίσωΑυτό που τους μπανάρουν και γυρνάνε με άλλο account ποτέ δεν το κατάλαβα. Για πόσο no lifers με μηδέν αξιοπρέπεια μιλάμε;
Μπορεί να είσαι αυτός που είσαι, αλλά βάζεις ωραίες φωτο ρε γέροBuenas noches amigos
![]()