Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.984
- Πόντοι
- 12.756
δηλαδη πρεπει να περιμένω να έρθεις ??Όταν ανέβω Αθήνα θα πάμε να τον βρούμε
φέρνει κάτι νιαμου ο μπουστης Α διαλογή![]()
μας γαμησες
δηλαδη πρεπει να περιμένω να έρθεις ??Όταν ανέβω Αθήνα θα πάμε να τον βρούμε
φέρνει κάτι νιαμου ο μπουστης Α διαλογή![]()
Πού θα παςΛιγο πριν την έξοδο να περάσει η ωρα![]()
γυρνά μια σελίδα πισωΠού θα πας
χτυπησα ενα hibiki , δεν ειναι ασχημο , πολυ καραμέλα βγαζει όμως..
δεν ξερω , μπορει επειδη δρόσισε κιολας και κραταει θερμοκρασία εξω το ποτο να βγαζει τα μπλενταρισματα
κανε Μαθήματα ΠιάνουΤύποι την βοηθεια σας
Ειπα στην κολομπιανα οτι εχω αισθηματα γι αυτην κι εκεινη μου απαντησε "you can play with my pussy but not with my feelings".
Πώς να το χειριστω?
φευγεις Κολομβια , αυριο 17:20 πετας , 1200 ευρω πηγαινε ελαΤύποι την βοηθεια σας
Ειπα στην κολομπιανα οτι εχω αισθηματα γι αυτην κι εκεινη μου απαντησε "you can play with my pussy but not with my feelings".
Πώς να το χειριστω?
Μωρε εσυ καλα τα λες...φευγεις Κολομβια , αυριο 17:20 πετας , 1200 ευρω πηγαινε ελα
μονο με αιμα καθαριζεις
κανε και ενα μοριακο το πρωι να το εχεις θα σου χρειαστει στο αεροδρόμιοΜωρε εσυ καλα τα λες...
Εχω πιστοποιητικο εμβολιασμουκανε και ενα μοριακο το πρωι να το εχεις θα σου χρειαστει στο αεροδρόμιο
Τύποι την βοηθεια σας
Πώς να το χειριστω?
Τα μονα πολιτικα που συζηταμε ειναι οτι στην Κολομβια κυβερναει η χουντα του Ιβαν Ντουκε και ολοι οι νεοι της χωρας θελουν να φυγουνπες της αναλυτικά τι υποστηρίζεις πολιτικά και θα ξεκαβλώσει
Τα ίδια που της λες κι εσύ για την Ελλάδα δλδΤα μονα πολιτικα που συζηταμε ειναι οτι στην Κολομβια κυβερναει η χουντα του Ιβαν Ντουκε και ολοι οι νεοι της χωρας θελουν να φυγουν
αλεξ μιλα μας για των ερωτά σου με την κοπελαΤα μονα πολιτικα που συζηταμε ειναι οτι στην Κολομβια κυβερναει η χουντα του Ιβαν Ντουκε και ολοι οι νεοι της χωρας θελουν να φυγουν
Της ειπα οτι εχουμε δωρεαν εμβολια για όλους όποτε θελουν και μου απαντησε "αυτη ειναι χωρα, μακαρι να ημουν ελληνιδα"Τα ίδια που της λες κι εσύ για την Ελλάδα δλδ![]()
Τα μονα πολιτικα που συζηταμε ειναι οτι στο Κουλιστάν κυβερναει η χουντα του τάδε και του δείνα και ολοι οι νεοι της χωρας θελουν να φυγουν
οτι και να της πεις δεν μπορει να ψηφίσει Κουλη απο εκει που ειναι , οποτε μην της φουσκωνεις τα μυαλάΤης ειπα οτι εχουμε δωρεαν εμβολια για όλους όποτε θελουν και μου απαντησε "αυτη ειναι χωρα, μακαρι να ημουν ελληνιδα"
Στις εκλογες του 2022 προφανως δεν θα μπορείοτι και να της πεις δεν μπορει να ψηφίσει Κουλη απο εκει που ειναι , οποτε μην της φουσκωνεις τα μυαλά
Το γιατί πήρα αυτή την απόφαση είναι μεγάλη κουβέντα