Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.693
- Πόντοι
- 6.056
μεσα απο τα χερια μας τον βουτηξε η παριΤυπε εσεις τον Μεσι δεν περιμενατε;![]()
![]()
![]()
μαλλον ηθελε αγγελαρα για να ερθει
μεσα απο τα χερια μας τον βουτηξε η παριΤυπε εσεις τον Μεσι δεν περιμενατε;![]()
![]()
![]()
Μαλακια τυπε...μεσα απο τα χερια μας τον βουτηξε η παρι
μαλλον ηθελε αγγελαρα για να ερθει
Να σαι καλα μουτρο…Ευχαριστω τυπε...και στα δικα σου.![]()
![]()
![]()
Ποια Τσελσι ρε τυπε;Ο Ποτσεπης θα μπει στο Big Brother;Αυτο μας καιει τωρα!!!δινει πονο η Τσελσυ![]()
να εχει η παραγωγη μπριντελιξ,ολμυζεν με τις χουφτες μην ρεταρειΠοια Τσελσι ρε τυπε;Ο Ποτσεπης θα μπει στο Big Brother;Αυτο μας καιει τωρα!!!![]()
![]()
![]()
Ολα αυτα θα τα χρειαστουν οι συγκατοικοι του Ποτσεπη τυπε....να εχει η παραγωγη μπριντελιξ,ολμυζεν με τις χουφτες μην ρεταρει
ξεκιναμε για δυσκολο φθινοπωρο και χειμωναΑθηναιε τι χαμπαρια αύριο έτοιμοι για δουλειά είμαστε![]()
ξεκιναμε για δυσκολο φθινοπωρο και χειμωνα
δυστυχως ετσι φαινεται
Γιατι ρε θα εχεις και xboxξεκιναμε για δυσκολο φθινοπωρο και χειμωνα
Αθηναιαρε θαχουμε μακρυ και δυσκολο χειμωνα… φτωχια, ανεργια, πεινα, λοκνταουν, χιονια, κρυο…ξεκιναμε για δυσκολο φθινοπωρο και χειμωνα
θα πεσουν δυγραμμες απο το πορτοφολι του Διγραμμακια;Γιατι ρε θα εχεις και xbox
γαμησε τα αυτο βλεπω και εγω....ισως και κανα σεισμοΑθηναιαρε θαχουμε μακρυ και δυσκολο χειμωνα… φτωχια, ανεργια, πεινα, λοκνταουν, χιονια, κρυο…![]()
![]()
Και με άλογο βόλτα ωραία είναι ρε καραμανο γαμσει και εγώ πριν μια 5 ετια είχα παειΕντωμεταξυ τι εχουν παθει φετος ολα τα γκαβλακια και πανε στις πηγες Αχερωντα;;Μου χουν σπασει το πουτσο στο ινστα…
Μια φορα ειχα παει πριν 11 χρονια μ ενα 6αρακι που χα σχεση τοτε και ειχα δαγκωσει το γκαβλι μου απ τα παγωμενα κωλονερα…![]()
Εσύ περνεις 5000 χιλιάδες από τα ενοίκια τα αρχίδια σου κουνιούνται στρατοΑθηναιαρε θαχουμε μακρυ και δυσκολο χειμωνα… φτωχια, ανεργια, πεινα, λοκνταουν, χιονια, κρυο…![]()
![]()