Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.983
- Πόντοι
- 12.756
Αρκετα , εχει να κανει με συναισθημα , και το συναισθημα πληρωνειποσα θα παρω για να προσεχω οτι ολα θα γινουν ομορφα;
Αρκετα , εχει να κανει με συναισθημα , και το συναισθημα πληρωνειποσα θα παρω για να προσεχω οτι ολα θα γινουν ομορφα;
Τυπε βλέπω θέλεις να ψωνίσεις νεφρό μονιμου κατοίκου πριγκιπάτου σε τιμή μπαγκλαντεσιανου μετανάστη στα άνω πατησια ; Το κορτάρι μου όταν καεί στον κλίβανο θα μαστουρώσει όλο το λεκανοπέδιο θα βλέπει ο κόσμος τον Αλαφούζο να σηκώνει την κούπα αήττητος στη νέα λίγκατο κανεις σε ευρω ? γιατι το νεφρο εχει διακυμάνσεις στην αγορά και δεν θελω να σε ριξουμε
εχεις υπολογισει οτι θα το κατασχουν ετσι ? και οτι δεν θα βγαλει το παιδι τιποτα απο αυτο
Ενω με δημοσια συζητηση σε forum γινονται.δεν γινονται ετσι αυτα...
εχεις κανει και τις 2 δοσεις εμβολίου ?Ειμαι υπερ του σχεδιου αλλα με προσωπικη συναντηση.![]()
εξαιρετικα εξαιρετικα....Αρκετα , εχει να κανει με συναισθημα , και το συναισθημα πληρωνει
οχι ειμαι νεος ακομα και δεν φοβαμαι τον κορονοιο.εχεις κανει και τις 2 δοσεις εμβολίου ?
ολα λυνονται με την συζητηση τυπε , εκτος απο την παρεξηγηση σου με το ΜαρακιΕνω με δημοσια συζητηση σε forum γινονται.![]()
το μπου ειναι μαγικο τυπεΕνω με δημοσια συζητηση σε forum γινονται.![]()
Το μαρακι θα με στοιχειωνει μεχρι να πεθανω, και ολη τη ρωσια να οργωσω δυσκολα θα βρω τετοιο μπιμπελο.ολα λυνονται με την συζητηση τυπε , εκτος απο την παρεξηγηση σου με το Μαρακι
αυτο να μου πεις ... τι λογο εχεις να ζεις χωρις το Μαρακιοχι ειμαι νεος ακομα και δεν φοβαμαι τον κορονοιο.
Ινκολ η αουτκολ τυπε να ξέρουμε το ντρες ΚόουντΕιμαι υπερ του σχεδιου αλλα με προσωπικη συναντηση.![]()
και μοριακο τεστ 24 ωρων αμεσως μετα το περας της καραντιναςαυτο να μου πεις ... τι λογο εχεις να ζεις χωρις το Μαρακι
επειδη εμεις εχουμε μια καριερα ομως θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι εισαι αρνητικός
θα μπεις σε καραντινα 14 ημερων
θα κανω rapid test σιγα.αυτο να μου πεις ... τι λογο εχεις να ζεις χωρις το Μαρακι
επειδη εμεις εχουμε μια καριερα ομως θα πρεπει να ειμαστε σιγουροι οτι εισαι αρνητικός
θα μπεις σε καραντινα 14 ημερων
ετοιμασου για αουτκολΙνκολ η αουτκολ τυπε να ξέρουμε το ντρες Κόουντ
σορρυ τυπε , αλλα εμεις εδω ειμαστε σοβαρο μαγαζι , δεν εμπιστευομαστε πλαστικα μπρελοκ που κανουν 10 ευρω και εχουν μια κοκκινη γραμμηθα κανω rapid test σιγα.
κρατα τα λεφτα σου , τα χρειαζεσαι για την λυση του προβλήματος σουΚανενα ευκολο τροπο να βρω amateur 10ρι απο ρωσια ξερουμε ωστε να γλυτωσουμε και τα ποινικα αδικηματα ?![]()
οχι βολευομαι και με υποκαταστατο αμα μοιαζει με το μαρακι.κρατα τα λεφτα σου , τα χρειαζεσαι για την λυση του προβλήματος σου
για στειλε φωτο Μαρακι να δουν τα λαγωνικα του σαιτ τι χρειαζεσαιοχι βολευομαι και με υποκαταστατο αμα μοιαζει με το μαρακι.