Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.854
- Πόντοι
- 12.756
θες και να γαμησεις Μαντώ και δεν ξερεις και ορθογραφίαεδω γελανε και η πετρες!!![]()
θες και να γαμησεις Μαντώ και δεν ξερεις και ορθογραφίαεδω γελανε και η πετρες!!![]()
Τιιιιι?παει ο λοχαγος εξαερωθηκε μαζι με το αθλιο θρεντακι του![]()
σιγα ρε γραμματιζούμενε ,ασε τι θα κανω εγω με Μαντω κοιτα τι θα κανεις εσυ με το αμορε σου !θες και να γαμησεις Μαντώ και δεν ξερεις και ορθογραφία
απο σημερα προετοιμασιες κλπ..κρανος,παλασκες,φυσεκλικια,αρβυλα,χλενηπρακτικος ομως απο Τεταρτη?
κανα ψαρικο θα του φυγει καμμια τρακοσαρα παλι...θα με σκασει ο μαλακαςπου θα το πας το σκυλι με φιμωτρο τυπε σημερα?![]()
Μην λησμονήσετε το στραπόν.απο σημερα προετοιμασιες κλπ..κρανος,παλασκες,φυσεκλικια,αρβυλα,χλενη
Φίλτατε,είστε καλά?Μην λησμονήσετε το στραπόν.![]()
ο απλας δινει και 70 ευρω πουρμπουαρκανα ψαρικο θα του φυγει καμμια τρακοσαρα παλι...θα με σκασει ο μαλακας
αμα ειναι να χαλαει καθε φορα 300 για να κανει μουτσου μουστου ,την εκατσε την βαρκα!!κανα ψαρικο θα του φυγει καμμια τρακοσαρα παλι...θα με σκασει ο μαλακας
ο γαμιολας θα με σκασει και τσιγκουνευεται ενα χβοχ..ο απλας δινει και 70 ευρω πουρμπουαρ![]()
ο απλας δινει και 70 ευρω πουρμπουαρ![]()
Το κατά δύναμιν. Ευχαριστώ!Φίλτατε,είστε καλά?
τον πηρε και τον σηκωσε ουτε τα μνματα του δεν εμειναν του βλαχαρουΤιιιιι?
Μπαν ο λοχαγός?
Κλείνουν και τον τάφο τους!
Μην σκας ,θα στο παρω εγω το xboxο γαμιολας θα με σκασει και τσιγκουνευεται ενα χβοχ..
ο Ρεζ τον καρφωσε το μουνι , απο το πρωι παταγε το κουμπι της αναφορας , του ζαλισε τα αρχιδια του Αντι
Όχι να το παινευτώ,αλλά είμαι και γαμώ τα κομμάτιατον πηρε και τον σηκωσε τον ουτε τα μνματα του δεν εμειναν του βλαχαρου
σε εβαλε και εσανα για κομματι να ξερεις παντως
σε κανα μηνα θα γραφει στο θρεν βαριες ηττες και θα τον κατουραμεο γαμιολας θα με σκασει και τσιγκουνευεται ενα χβοχ..
Καμιά σχέση, δε γνωρίζω τον θείο μου...?Nα κάνω μια ερώτηση τώρα που το χρονικό παράθυρο είναι ανοικτό; Γιατί μπραμπους και τρουμπάκης θεωρήθηκαν το ίδιο πρόσωπο; Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα και έχω απορίες.
Εμένα; (Αν και πιο πολύ σε ψίχουλο φέρνω)τον πηρε και τον σηκωσε ουτε τα μνματα του δεν εμειναν του βλαχαρου
σε εβαλε και εσανα για κομματι να ξερεις παντως
Θα στα κόψω τα χέριαΜην σκας ,θα στο παρω εγω το xbox