athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.153
- Πόντοι
- 12.756
Είσαι μαλακας ρε; σιγά μην έφαγα 4000.. τόσα μόνο ο μεγαλοεξωδικακιας Ραο μπορεί να φάειΈφαγε ο μισθωτός 4 χιλιάρικα για πλάκα και εγώ κάθομαι Αθήνα και δουλεύω
Είσαι μαλακας ρε; σιγά μην έφαγα 4000.. τόσα μόνο ο μεγαλοεξωδικακιας Ραο μπορεί να φάειΈφαγε ο μισθωτός 4 χιλιάρικα για πλάκα και εγώ κάθομαι Αθήνα και δουλεύω
εγω πιστεύω οτι τα βγάζει σε μια εβδομαδα κανει συνοδεία σε πλούσιες κυρίες
αυτη μαλιστα !! κυριλε μουνι , ΚΥΡΙΑΔεν σου άρεσε η άλλη με τα τρούπια.
Πάρε αυτήν λοιπόν.
πας για φασιαλ δηλαδη...μαλιστα....Δεν έχω ανάγκη έχω πρόσωπο μωρη ομελέτα
το αστειο της υποθεσης ειναι οτι υπαρχει κάποιος να σε πληρωνει , οχι οτι εφαγε ο αλλος ο μαλακας 4 χιλιαρικαΈφαγε ο μισθωτός 4 χιλιάρικα για πλάκα και εγώ κάθομαι Αθήνα και δουλεύω
Ολα τα στεκια της ανωμαλιας τα ξερεις,ΟΛΑπας για φασιαλ δηλαδη...μαλιστα....
θα αναστεναξει το παρκακι στο σταθμο λαρισης...
Γιατί γράφεις ενα ποστ κάθε δέκα λεπτά; κοιτάς πίσω από την πλάτη σου μήν έρθει γυναίκα με πλαστη; πρόσεχε μήν στην φέρει η πεθερά μαλακα,ΠΡΟΣΕΧΕπας για φασιαλ δηλαδη...μαλιστα....
θα αναστεναξει το παρκακι στο σταθμο λαρισης...
αυτη μαλιστα !! κυριλε μουνι , ΚΥΡΙΑ
Θα τον κρατήσω ζωντανό με κάθε τρόπο για να μην πεινασωτο αστειο της υποθεσης ειναι οτι υπαρχει κάποιος να σε πληρωνει , οχι οτι εφαγε ο αλλος ο μαλακας 4 χιλιαρικα
εχω και αλλα πουτανακια να ασχοληθω....δεν εισαι μονο εσυ κοριτσαρα μου....Γιατί γράφεις ενα ποστ κάθε δέκα λεπτά; κοιτάς πίσω από την πλάτη σου μήν έρθει γυναίκα με πλαστη; πρόσεχε μήν στην φέρει η πεθερά μαλακα,ΠΡΟΣΕΧΕ
Λες να ειναι και ο Μπραμπ μισθωτος τυπε?το αστειο της υποθεσης ειναι οτι υπαρχει κάποιος να σε πληρωνει , οχι οτι εφαγε ο αλλος ο μαλακας 4 χιλιαρικα
Σε πιστεύουμε όλοι, ΌΛΟΙεχω και αλλα πουτανακια να ασχοληθω....δεν εισαι μονο εσυ κοριτσαρα μου....
Λες να ειναι και ο Μπραμπ μισθωτος τυπε?
για να ειναι ακομα ζωντανός το πιο πιθανο , γιατι αυτος ελευθερος επαγγελματιας δεν θα ζουσε ουτε 3μηνο , στο πρωτο ΦΠΑ θα ειχε μπει φυλακηΛες να ειναι και ο Μπραμπ μισθωτος τυπε?
Και χωρίς άδεια μου λέει ο Μουνης γιατί είμαι καινούργιος 12 Αυγούστου και είμαι Αθήνα και δουλεύω για να φύγουν τα βύσματαΛες να ειναι και ο Μπραμπ μισθωτος τυπε?
Μας δουλευεις τοση ωρα ρε αρχιδι μισθωτε;Είσαι μαλακας ρε; σιγά μην έφαγα 4000.. τόσα μόνο ο μεγαλοεξωδικακιας Ραο μπορεί να φάει
εγω θα σου εκανα και μία μειωση , ετσι για να εχεις με κατι να ασχολεισαι τωρα που δεν εχει δουλειαΚαι χωρίς άδεια μου λέει ο Μουνης γιατί είμαι καινούργιος 12 Αυγούστου και είμαι Αθήνα και δουλεύω για να φύγουν τα βύσματα
Εισαι σκληρος βιοπαλαιστης σαν τον Αθηνεζο ,πιανεις τη πετρα και την στιβεις ,ΤΗΝ ΣΤΙΒΕΙΣΚαι χωρίς άδεια μου λέει ο Μουνης γιατί είμαι καινούργιος 12 Αυγούστου και είμαι Αθήνα και δουλεύω για να φύγουν τα βύσματα
Εισαι κιμπάρηςεγω θα σου εκανα και μία μειωση , ετσι για να εχεις με κατι να ασχολεισαι τωρα που δεν εχει δουλεια
Αν είσαι εσύ Μισθωτός εγώ είμαι ο σείχης του ΜπρουνέιΕισαι κιμπάρης