Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.057
- Πόντοι
- 12.756
είναι ακόμα ανοιχτό αυτό ?Νιπλη λέω μια βόλτα το πρωί στο baron τι λες για τσιμπημα;
είναι ακόμα ανοιχτό αυτό ?Νιπλη λέω μια βόλτα το πρωί στο baron τι λες για τσιμπημα;
Παντα πρόβειο 2%Το γιαούρτι πως το θέλετε;
Απλό παραδοσιακό πρόβειο; Ή αγελάδος με φρούτα.
Ναιείναι ακόμα ανοιχτό αυτό ?
τσακω 5%Παντα πρόβειο 2%
ουτε καν θυμαμαι τι ειχε στο μενου αυτος...
Μαλακες τι ωραία που είναι η Αθήνα τέτοια εποχή
Τα ρέστα μουτσακω 5%
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ουτε καν θυμαμαι τι ειχε στο μενου αυτος...
βαριεσαι να τραβηχτεις moorings ?
Εξυπακούεται.Με όλες τις πρέπουσες τιμές
Παντα πρόβειο 2%
στην Μεταξα ?Νιπλη θύμησε μου ένα φούρνο κυριλέ ζαχαροπλαστείο με ωραίο πρωινό να το πω έχει σάντουιτς καφέ καλό μπαγκέτες ζορικες απέναντι από το Γερμανό κέντρο Γλυφάδα
Έχει πάντα κόσμο τραπεζάκια έξω φουλ
Πουτσαλιστ είναι
Με πέτσα και προτιμηση ΣτάμουΕξυπακούεται.
Με πέτσα; Ή χωρίς.
Ναι στη μεριά του καγιάκ αλλά πολύ πριν στις αρχές όπως παςστην Μεταξα ?
Με πέτσα και προτιμηση Στάμου
Δεν υπάρχει πήλινο Στάμου... σας γαμαω ρομαντικά και ζεστά..Και μια τελευταία ερώτηση.
Να βγάλουμε τον πήλινο κεσέ πρίν σας το πετάξουμε στην μάπα; Ή να τον αφήσουμε μπας και τσιμπήσετε καμιά αναρρωτική λόγω κρανιακού κατάγματος.
Κουράστηκες να πληκτρολογείς ε; Φουλ ανανεωμένος θα γυρίσεις από την άδεια, μακάρι όλοι οι αδειούχοι να έκαναν τις διακοπές σου!Αύριο σκάω μύτη ... κουρασμένος βέβαια..
Δεν υπάρχει πήλινο Στάμου... σας γαμαω ρομαντικά και ζεστά..
Αν θες ρομαντικό έρωτα είμαι εδώ για σένα.... από Σάββατο όμως αύριο ρεπαρω... εσύ ποτε φεύγεις διακοπές με το κορίτσι σου;α ξέχασα σε πέταξε έξω.. δεν πειράζει είσαι μορφονιος εσύ θα βρεις πολλές στα μασατζιδικα ... γαμιολα ΧόμπιτΚουράστηκες να πληκτρολογείς ε; Φουλ ανανεωμένος θα γυρίσεις από την άδεια, μακάρι όλοι οι αδειούχοι να έκαναν τις διακοπές σου!
Στεναχωριεται που σουταραν Γουινε πάλιΟ "Μεγαλειότατος", μας σνομπάρει τώρα τελευταία, ή είναι η ιδέα μου.
Στεναχωριεται που σουταραν Γουινε πάλι