athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.049
- Πόντοι
- 12.756
Δουλειά;Κατάκοπος.
Δουλειά;Κατάκοπος.
Δουλειά;
Λόγω 15αύγουστου μάλλον...Γιατι εφαγε μπαν η wine?
Μπαροψυχακι φάνηκε;Λόγω 15αύγουστου μάλλον...
Πριν λίγο μπήκα... δεν έχω δει κάτι ακόμη.Μπαροψυχακι φάνηκε;
Λόγω 15αύγουστου μάλλον...
Μην έχει αρπάξει κάνα γιαταγάνι φοβάμαι και τρέχει Ζοφρια να σφάξει κανένα... δεν είναι καλά...Πριν λίγο μπήκα... δεν έχω δει κάτι ακόμη.
Ποτέ και τίποτα δεν αποκλείεται, ειδικά στο μπου...Το να πείναγε και να το έφαγε, το έχουμε αποκλείσει;
Και το νήμα να του φτιάξουμε, και πάλι δεν θα μπαίνει και θα γυρνάει σαν τσιγγάνος από γκέυ σε λεσμπιαν και μετά νήματα για τσοντοσινεμά...Μην έχει αρπάξει κάνα γιαταγάνι φοβάμαι και τρέχει Ζοφρια να σφάξει κανένα... δεν είναι καλά...
Πιστεύω ότι πρέπει να του φερθούμε με αγάπη... μόνο αυτό το σοκ θα τον ισιωσει μια και είναι κλασμενος από παντού... ελπίζω το κορίτσι του να μην τον άφησε γιατί δεν τον σώνει τίποταΚαι το νήμα να του φτιάξουμε, και πάλι δεν θα μπαίνει και θα γυρνάει σαν τσιγγάνος από γκέυ σε λεσμπιαν και μετά νήματα για τσοντοσινεμά...
Μόνο με ένα μεγάλο σοκ θα επανέλθει!
Φίλτατε,είστε καλά?Τι χαμπάρια;
Φίλτατε,είστε καλά?
Καυλημερες Νωρις νωρις με τα…καπη
Αρκετά καλά.
γιατι ειναι αυθεντικοςέχει καταλάβει κανείς γιατί συμπαθούμε όλοι τόσο τον κ.Καραμάνη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι θα επιθυμούσατε δια να μεγιστοποιήσετε το αίσθημα;
στ αρχιδια μας τι πιστευειςΠιστεύω ότι πρέπει να του φερθούμε με αγάπη... μόνο αυτό το σοκ θα τον ισιωσει μια και είναι κλασμενος από παντού... ελπίζω το κορίτσι του να μην τον άφησε γιατί δεν τον σώνει τίποτα
έχει καταλάβει κανείς γιατί συμπαθούμε όλοι τόσο τον κ.Καραμάνη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι θα επιθυμούσατε δια να μεγιστοποιήσετε το αίσθημα;
στ αρχιδια μας τι πιστευεις
ακου μαλακισμενο, το βραδυ κλεινεις εσυ εδω το μαγαζι
σκουπα να βαλεις και να τα βρω το πρωι ολα καθαρα
Τα σέβη μου Άγιε μουΤι χαμπάρια;
Τα σέβη μου Άγιε μου
εχεις δίκιο προιστάμενεΜε την ευκαιρία... Να ρίξει και ένα σφουγγάρισμα και λίγο απολυμαντικό στις τουαλέτες.