TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
και δυο κουτες κρουασαν ληγμενα του μακαριτημπηκε ο αγιος πρωι πεταξε κατι πτι-μπερ παπαδοπουλου απο το περιπτερο
και την εκανε χωρις λεξη
και δυο κουτες κρουασαν ληγμενα του μακαριτημπηκε ο αγιος πρωι πεταξε κατι πτι-μπερ παπαδοπουλου απο το περιπτερο
και την εκανε χωρις λεξη
να εμπαινες και εσυ πρωι βρε μουνιμπηκε ο αγιος πρωι πεταξε κατι πτι-μπερ παπαδοπουλου απο το περιπτερο
και την εκανε χωρις λεξη
καλη ειναιωραιο μουνακι αυτο που επαθε κακωση στο γκροβερ.
θα την ξεσκισε ανελεητα ο τυπος
καραμανη μηπως ησουν εσυ με την φλεβατη?
δυνατο παντως ειναιχαζευω nancynasoula στο γουγλ παει το γκροβερακι της,σειρα εχουν οι επομενοι
τι αρρωστακι που ειμαι.
ειχα πονοκεφαλο σαν τις γκομενεςνα εμπαινες και εσυ πρωι βρε μουνι
που κοπροσκυλιαζεται ολη μερα παλιοτεμπεληδες
ειχα πονοκεφαλο σαν τις γκομενες
μετα ηπια καφς και ισιωσα
οχι νορμαλ κατα τα αλλαπολυ ευαισθητος μου εχεις γινει , δεν πιστευω να σου εχει πρηστει και το στηθος και να περιμενεις περίοδο ?
γιατι θα μπει ο Αθηναιος μετα να σε εξετάσει
μηπως εισαι γονιμες και σου φταινε ολα ?οχι νορμαλ κατα τα αλλα
απλα με γαμαει το ερκοντισιον θα κανω καμια ιγμοριτιδα μου φαινεται
δεν ξερω αν μου ερθει περιοδος τελικα θα μετραω τον κυκλο μου καθε μηνα να υπολογιζωμηπως εισαι γονιμες και σου φταινε ολα ?
μονο για πουτανες δεν λεμε εδω μεσακαι εμεις εδω γιατι δεν ξεραμε οτι εκπορνευεται η ψευτοσελεμπριτι με τον σπασμενο κωλο?
κοιμομαστε ορθιοι μου φαινεται
nai se ligo ua arxisoyme belonaki kopanaki komplen ap olaμονο για πουτανες δεν λεμε εδω μεσα
ποικιλης υλης γιναμε σαν το Νιτρο
Έλα μαν τι τσίμπησες για πρωινό;μονο για πουτανες δεν λεμε εδω μεσα
ποικιλης υλης γιναμε σαν το Νιτρο
nai se ligo ua arxisoyme belonaki kopanaki komplen ap ola
μας εχεις γαμησει τι τσιμπησε και τι τσιμπησε τα αρχιδια του να δει αν του σηκωνεταιΈλα μαν τι τσίμπησες για πρωινό;
μας εχεις γαμησει τι τσιμπησε και τι τσιμπησε τα αρχιδια του να δει αν του σηκωνεται
σκοπετο βαρας απ τα χαραματα περιμενεις την πιπατζου της βουτας την τελευταια ελπιδα που σου απεμεινε να μην περασεις τον δεκαπενταυγουστο αγκαλια με το νταικιννα εμπαινες και εσυ πρωι βρε μουνι
που κοπροσκυλιαζεται ολη μερα παλιοτεμπεληδες