celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.213
- Πόντοι
- 6.056
Πας για ναυμαχιαξεδιπλωσου και ασε τα αλλα σε μας παταξον μεν ακουσον δε θεμιστοκλης μπραμπιδης
Πας για ναυμαχιαξεδιπλωσου και ασε τα αλλα σε μας παταξον μεν ακουσον δε θεμιστοκλης μπραμπιδης
συναδελφε εισαι και εσυ εδω για το διαγγελμα ?
Σαβουρογαμης μην τον διώχνεις θα χρειαστείΕσύ ποιος είσαι;
Εννοείται, ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ...συναδελφε εισαι και εσυ εδω για το διαγγελμα ?
μετα τον Χαρδαλια πρεπει να ειναι το επομενο πιο σημαντικό
ξερεις τι ωρα θα βγει ? γιατι μετα το κατεβάζει και θα το χάσουμε , και τα μουνια εδω θα το παραφράσουνΕννοείται, ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ...
Είμαι με ανοιχτό το σαι μήν το χάσωξερεις τι ωρα θα βγει ? γιατι μετα το κατεβάζει και θα το χάσουμε , και τα μουνια εδω θα το παραφράσουν
Έχω γλαρώσει εγώ, έτοιμος είμαι να πω του Μπραμπ να στείλει λίγο κωλοτρυπίδα του για να ξυπνήσωΕίμαι με ανοιχτό το σαι μήν το χάσω
Είμαι με ανοιχτό το σαι μήν το χάσω
Με κάνα μουνί είναι αυτός και έχει μπερδευτεί τώρα;
Με ειπε αγαπημενο της κοπροσκυλα, να τα λεμε κι αυτα.Ήταν τα σχόλια της έγκρισης αγαπημένε μου, «να με συμπαθάς».
Εσύ ποιος είσαι πάλι;Με ειπε αγαπημενο της κοπροσκυλα, να τα λεμε κι αυτα.
Στα παππούδια βάζεις καλύτερες..Καλησπέρα μάγκες.
Εγώ της πούλησα το τραπέζι.
Έχει χρήμα ο βαγώνης, να'ναι καλά τα επιδόματα...Έχει ο Πουσις αμάξι ? Ένα παπί δεν έψαχνε να πάρει ? Μήπως του έκανε στοματικό ανάποδο δικάβαλο πάνω στο παπί ?
Για αυτό κάθε δύο μέρες στέλνει χαιρετίσματα ο Αθηναίος στον Πουσυ......Έχει χρήμα ο βαγώνης, να'ναι καλά τα επιδόματα...
Γι' αυτό τον ψάχνει συνέχεια???Για αυτό κάθε δύο μέρες στέλνει χαιρετίσματα ο Αθηναίος στον Πουσυ......
Μπας και του στείλει το xbox
Κατά τ' άλλα έριξε τη γρατσουνιάρα με σουβλάκια ... είναι κι άλλο ένα με τον ΤοτόΈχει χρήμα ο βαγώνης, να'ναι καλά τα επιδόματα...