The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.298
- Πόντοι
- 25.467
O κ. Ρεζηνοβίας να σηκωθεί και να προσέλθει στον πίνακα.
ποιος ειναι αυτος;O κ. Ρεζηνοβίας να σηκωθεί και να προσέλθει στον πίνακα.
ποιος ειναι αυτος;
καλημερα Μπραμπα...Τύποι τι νέα ;καλημέρα
Τύποι τι νέα ;καλημέρα
α ο Ρεζ ναι να ερθει να πει καμμια αλλη σειρα ωραια κιολαςΑυτός με την κολοκύθα στο κεφάλι.
Ο κάβουρας στα εξάρχεια;Kαλημέρα σε όλους. Όποιος έφαγε τα νιάτα του στον Κάβουρα ξέρει....
Αφιερωμένο εξαιρετικά στον σύντροφο Πούσυ.
Αγιέ μου καλά που φύγατε από το Γυμνές χθες. Ακολουθούσε ιμάμ μετά το αυγολέμονο και μετά ποιός ξέρει τι άλλο. Μέχρι το πρωί θα μαγειρεύανε αυτοί.O κ. Ρεζηνοβίας να σηκωθεί και να προσέλθει στον πίνακα.
Ήκουσα μια κλανιά ή μου φάνηκε;
ωχ ωχO κ. Ρεζηνοβίας να σηκωθεί και να προσέλθει στον πίνακα.
Τυπε Είχα πιει δυο ποτήρια και με έφτιαξε η μιλφαρα είναι Καβλα το κακό είναι ότι με έφτιαξε και το πρωί που ήμουνα ξενέρωτος αχαχαχα αχαχαχαΑγιέ μου καλά που φύγατε από το Γυμνές χθες. Ακολουθούσε ιμάμ μετά το αυγολέμονο και μετά ποιός ξέρει τι άλλο. Μέχρι το πρωί θα μαγειρεύανε αυτοί.
με εψησε ο τρελος να δω βαικινκς λεει η θα φαω τα νιατα μου?α ο Ρεζ ναι να ερθει να πει καμμια αλλη σειρα ωραια κιολας
πες καμμια αλλη σειρα ετσι ωραια σαν αυτη που μου ειχες πει η σαν το strain
με πρηζει η γυναικα να την δω τη σειρα λενε οτι γαμαει ξεκινα τηνμε εψησε ο τρελος να δω βαικινκς λεει η θα φαω τα νιατα μου?
δεν εχω κατι αλλο εξαντληθηκαπες καμμια αλλη σειρα ετσι ωραια σαν αυτη που μου ειχες πει η σαν το strain
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με πρηζει η γυναικα να την δω τη σειρα λενε οτι γαμαει ξεκνα την
Εμένα με έκανε να θέλω να φυτέψω ελιές, αλλά επειδή θ'αργήσουν να μεγαλώσουν θα πάω να πάρω μια σκάλα. Έτσι για το σκηνικό.Τυπε Είχα πιει δυο ποτήρια και με έφτιαξε η μιλφαρα είναι Καβλα το κακό είναι ότι με έφτιαξε και το πρωί που ήμουνα ξενέρωτος αχαχαχα αχαχαχα
χαχα χθες την ελεγα στον νικολα114 για την μπλε και κοκκινη ταινια στον κοβιντΤριλογία Κισλοφσκυ - Δεκαήμερο Βοκάκιος
Βασικές Ομοιότητες και βασικές διαφορές
Το δεκαήμερο του Βοκάκιου Το έχω πάρει Καιρό τώρα είναι στη μπάντα με τα αδιάβαστα Θυμάμαι πρέπει να έχει γραφτεί περίπου όταν έγραψε τον Ερωτόκριτο ο Βιτσέντζος Κορνάρος σαν χθες αχαχαχα αΤριλογία Κισλοφσκυ - Δεκαήμερο Βοκάκιος
Βασικές Ομοιότητες και βασικές διαφορές