Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.937
Πόντοι
12.756
δεν εχεις τισ σκοτουρες εισοδηματια θα τα πετυχει η πινεζα το πρωι τα αυγα?θα ριξει τιποτα στο φαι να σε ψακωσει?το αρκοντισιον θα πιασει τους 18 βαθμους? θα πετυχει μιντιουμ ψημενο το φιλετο η θα το στεγνωσει?αυτες ειναι πραγματικες σκοτουρες
χθες εφαγα φανταστικο συκώτι στο καρβουνο, ζουμερο , μαλακό , ηξερε ο ψηστης να κανει την δουλεια
λεμονακι φουλ απο πανω και παγωμενη καιζερ

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγω παντως που μαι εισοδηματιας απο σεπτεμβρη θα ψαχτω να ξαναγινω…μισθωτος! :confused:
επηξα ολη μερα μονος σπιτι η για καφεδες και μπανια… χρειαζομαι κοινονικοποιηση :undecided-old:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.701
Πόντοι
3.656
δεν εχεις τισ σκοτουρες εισοδηματια θα τα πετυχει η πινεζα το πρωι τα αυγα?θα ριξει τιποτα στο φαι να σε ψακωσει?το αρκοντισιον θα πιασει τους 18 βαθμους? θα πετυχει μιντιουμ ψημενο το φιλετο η θα το στεγνωσει?αυτες ειναι πραγματικες σκοτουρες
Αμα θες για τα φιλετα παιρνεις από την αραπια που ξέρουν..και λύνεις το πρόβλημα.. αυτές οι άλλες ολο κατι μπαμπού και χόρτα και ρίζες μαγειρεύουν και είναι άσχετες..καμια εμπιστοσυνη

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
χθες εφαγα φανταστικο συκώτι στο καρβουνο, ζουμερο , μαλακό , ηξερε ο ψηστης να κανει την δουλεια
Εμενα μου χει μπει να φαω εκεινο το καλαμαρι στο καρβουνο που λεγες… με μια νταμιτζανα ουζο! :drooling-face:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.749
Πόντοι
2.606
Αμα θες για τα φιλετα παιρνεις από την αραπια που ξέρουν..και λύνεις το πρόβλημα.. αυτές οι άλλες ολο κατι μπαμπού και χόρτα και ρίζες μαγειρεύουν και είναι άσχετες..καμια εμπιστοσυνη
εσυ που τα ξερεις αυτα τυπε εχεις κανει πλουσιος? :tooth:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.925
Πόντοι
5.506
μετα τα καρβουνα τα πεταξες βαρυμπομπη μηπως νιπλη? :confused: :confused: :confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.701
Πόντοι
3.656

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.012
Πόντοι
12.756
Ρε μουνια μόνο εγώ είμαι φτωχός εδώ μου φαίνεται..να αλλάξει η ονομασία της ομάδας πάραυτα..οι μπρουκληδες και ο μισθωτός

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.749
Πόντοι
2.606

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.749
Πόντοι
2.606
Ρε μουνια μόνο εγώ είμαι φτωχός εδώ μου φαίνεται..να αλλάξει η ονομασία της ομάδας πάραυτα..οι μπρουκληδες και ο μισθωτός
τυπε πουλα το νεφρο σου σου στο νιπλη να πλουτισεις θα το κανει ο ψηστης του λουκουμι με τα τα ζουμια του θα το βγαλει, με σατο πετρους του 99 θα ειναι τελειο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.937
Πόντοι
12.756
το ξερω ρε θειο ο moynhs ο ψηστης μηπως :tooth::tooth::tooth:
ενα 20ευρω αφησα στον ψηστη μπουρμπουαρ
στα γκαρσονια τιποτα
διοτι αργουσαν να φερουν τα ποτα γενικως
και δεν κοιταγαν τους πελάτες αν τους θελουν κατι
οταν παω σε μαγαζι και βλεπω γκαρσονια που δεν σκαναρουν συνεχεια το χωρο που ειναι οι πελατες τους μου ερχετε να τους γαμησω ολους στις μαπες .
Επισης τα γκαρσονια που περπατανε και βλεπουν κατω , μπορει να περάσει διπλα σου και να μην σε δει οτι θελεις κατι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.925
Πόντοι
5.506
ενα 20ευρω αφησα στον ψηστη μπουρμπουαρ
στα γκαρσονια τιποτα
διοτι αργουσαν να φερουν τα ποτα γενικως
και δεν κοιταγαν τους πελάτες αν τους θελουν κατι
οταν παω σε μαγαζι και βλεπω γκαρσονια που δεν σκαναρουν συνεχεια το χωρο που ειναι οι πελατες τους μου ερχετε να τους γαμησω ολους στις μαπες .
Επισης τα γκαρσονια που περπατανε και βλεπουν κατω , μπορει να περάσει διπλα σου και να μην σε δει οτι θελεις κατι
και εμενα με τρελαινει αυτο....δεν με νοιαζει αν καθυστερουν αλλα αν δεν δειχνουν προσοχη με κανει εξαλλο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.937
Πόντοι
12.756
και εμενα με τρελαινει αυτο....δεν με νοιαζει αν καθυστερουν αλλα αν δεν δειχνουν προσοχη με κανει εξαλλο
ενας απο τους λογους που καθυστερουν ειναι και αυτος , επειδη κρυβονται.
Και για να ειμαι εξηγημενος δεν μιλαω για παλιες καταστασεις σε μαγαζια Κυριακες που γινοταν της γαμιολας και ειναι λογικο καμιά φορά
αλλα μιλαω σε καταστασεις καθημερινης σε καλα μαγαζια που εχεις γκαρσονια ρε μαλακα που κρυβονται , ή μαλακιζονται με τα κινητα κτλ
Δεν εχω προβλημα να περιμενω αν εχει δουλεια , θελω να με δει οτι τον χρειαζομαι και να ξερω οτι με εχει το νου του να ερθει μολις ξεμπερδεψει και ερθει η σειρα μου..

Εχω σηκωθει και εχω φυγει απο μαγαζι και με κυνηγαν στο παρκινγκ για τετοιο λογο , μου λεει κυριε δεν πληρωσατε , λεω ναι , ηθελα σας φωναζα αλλα δεν ηρθε κανεις σας να πληρωσω , οποτε και φευγω

η το αλλο που κανω ειδικα σε κυριλε μαγαζια το καγκουριγκο εντελως , παλαμακια δυνατα και γκαρσον φωναχτα , και μετα στρωνουν ολα αμεσως και βαζουν εναν γκαρσονι σκοπέτο να κοιτάει μονο εμενα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom