barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.016
- Πόντοι
- 5.506
Απο δω;;Από Δομοκό
Απο δω;;Από Δομοκό
εδω που τα λεμε μας τα ειχε πρηξει λιγο ο Βιολογος.Νομίζω αυτοδιαγραφτηκε επειδή παρεξηγήθηκε επειδή του έβαλε ο Αντι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επίσης Μισθωτές Καλημέρες
Πρέπει να είσαι ο τύπος που πηγαίνει στα ορυχεία ;Σιγά τ'αυγα εγώ ξυπνάω 4μιση?
Το γκομενακι δεν βλεπω και με ανησηχει.. Που ειναι το γκομενακι ΟΕΟ;;;ΑΘΗΝΑΙΑΡΕΕΕΕΕ ειμαι π.φαληρο για καφε και περασα απο ενα..μελι-λαδι! Εκει πηγατε;;;
Δεν υπαρχει γκομενακι τυπε μου…Το γκομενακι δεν βλεπω και με ανησηχει.. Που ειναι το γκομενακι ΟΕΟ;;;
αντε να χαθεις να ντρεπεσαιΚαλημέρα αγόρια και κορίτσια
Ναι άρχοντα μέλι λάδι..ΑΘΗΝΑΙΑΡΕΕΕΕΕ ειμαι π.φαληρο για καφε και περασα απο ενα..μελι-λαδι! Εκει πηγατε;;;
στης γλυφαδαςΑΘΗΝΑΙΑΡΕΕΕΕΕ ειμαι π.φαληρο για καφε και περασα απο ενα..μελι-λαδι! Εκει πηγατε;;;
μητσακο εχει και π.φαληρο μαγαζιΝαι άρχοντα μέλι λάδι..
Ναι άρχοντα μέλι λάδι αλλά Γλυφάδα.. έχει μαγαζί και εκεί στο Π.ΦαληροΑΘΗΝΑΙΑΡΕΕΕΕΕ ειμαι π.φαληρο για καφε και περασα απο ενα..μελι-λαδι! Εκει πηγατε;;;
Είχε τα θέματά του κι αυτός.εδω που τα λεμε μας τα ειχε πρηξει λιγο ο Βιολογος.
Ειχε μονιμη ταραχη κ αποψη για ολα.
Θεος σχορεστον.
Α ααα γλυφαδα αυριο για μπανακι!Ναι άρχοντα μέλι λάδι αλλά Γλυφάδα.. έχει μαγαζί και εκεί στο Π.Φαληρο
Ελεγε συνεχεια οτι γαμαει τα καλυτερα μουνια κσι ηταν…1,50, 150 κιλα! Πωτς γκενεν ατο;Είχε τα θέματά του κι αυτός.
κατα τα δικα του στηριζε το τριπτυχο Θαρρος-Θρασσος-Αναιδεια κ οτι πιανει παντα.Ελεγε συνεχεια οτι γαμαει τα καλυτερα μουνια κσι ηταν…1,50, 150 κιλα! Πωτς γκενεν ατο;