Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.988
- Πόντοι
- 12.756
βρε βρε τον φιλο μας , δεν δουλευεις μουνάκι ?
βρε βρε τον φιλο μας , δεν δουλευεις μουνάκι ?
Ασπροπυργο να παρει και χρωμαπου πηγε για μπανιο ο ΑΘηναιος ? Σκαραμαγκα ? στο Λιμανι του Πειραια απο εκει που φευγουν τα καραβια για Κρητη ?
δουλευω ρε μουνι δουλευω με ιδρωτα βγαζω τον παραβρε βρε τον φιλο μας , δεν δουλευεις μουνάκι ?
αμα θελεις να πηγαινει ο κωλος σου να τρωει πεινιρλι στην Φωκαια καλα θα κανεις να δουλεψεις σκληραδουλευω ρε μουνι δουλευω με ιδρωτα βγαζω τον παρα
αμα θελεις να πηγαινει ο κωλος σου να τρωει πεινιρλι στην Φωκαια καλα θα κανεις να δουλεψεις σκληρα
αλλιως τραβα να βρεις τον Αθηναιο που ειναι στην ελευθερη παραλια και περπαταει πανω σε γοπες τσιγαρων αναμμένες
και για ομπρελα πηραν απο μια της βροχης ο καθενας και κρατανε πανω απο τα κεφαλια τους.
Πηγαινε να σε τραταρουν κεφτε 3 ημερων , και κονσερβα Ζαναε λαχανοντολμαδες
θα τον δεις και να κοβει το ψωμι με τον σουγιά , που βαζουν το καρβελι κοντρα στο στηθος για να το κοψουν αναποδα
καλα μην καυλωνεις εσυ , τυπου Ζαναε ..
Και τα ντολμαδακια απο τα λιντλ ειναι;καλα μην καυλωνεις εσυ , τυπου Ζαναε ..
μην νομιζεις , απο τα πιο φθηνα σε κονσερβα θα έχει
εννοείται ληγμένες ..
ntellikatessen λεμε οχι οτι κι οτιΚαι τα ντολμαδακια απο τα λιντλ ειναι;
και μετα ξερεις τι κανουν , μολις την τελειωσουν πινουν το νερο που εχει μεσα η κονσερβα ,Και τα ντολμαδακια απο τα λιντλ ειναι;
Το ζουμακι το κανουν παπαρα, ΠΑΠΑΡΑ, με το ψωμι που εκοψε με το σουγια κοντρα στο στηθος.και μετα ξερεις τι κανουν , μολις την τελειωσουν πινουν το νερο που εχει μεσα η κονσερβα ,
κανουν τσιν τσιν ο ΑΘηναιος με την κυρά του , απο μια κονσερβα ο καθένας
και πεταει ο Αθηναιος τΙς ατακες , ειδες μωραρα μου που σε εφερε ο μισθωτος ? στα καλυτερα , ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
eipame kanei ton axθoforo.... den einai paraliaΚοίτα να δεις τώρα ένα περίεργο πράγμα ..
Όταν είναι στην δουλειά είναι συνέχεια μέσα στο μπου ο Αθηναίος, τώρα που είναι παραλία και καυλαντιζει δεν έχει μπει ούτε λεπτό ...
Καυλημερες! Μολις γυρισα απο τρελογιατρο…
Μου γραψε τα μουρλοχαπα των διακοπωνε και επειδη τα πηγα καλα εκανα στον εαυτο μου δωρο ενα ck one summer 21 να το φοραω τα βραδια στο τουρ μου στο Αιγαιο…
esy den efygew??
Κάνει ζέστη που να πάμεesy den efygew??
αμπρε σολλαιρ και προβοσκιδουχαΚαριολια έφτασα στις ξαπλώστρες πάω σε λίγο με καπουτσιναρα καυλωμένη πουτσα και αντιλιακο τριανταρι
καταλαβα διακοπες αθηναΚάνει ζέστη που να πάμε