barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.098
- Πόντοι
- 5.506
Βρήκα δεύτερη μπρίζα για το ταμπλεκτώρα που γράφω σερί ξεμύτισες? να περιμένεις τη σειρά σου στον browser
Βρήκα δεύτερη μπρίζα για το ταμπλεκτώρα που γράφω σερί ξεμύτισες? να περιμένεις τη σειρά σου στον browser
Που ειναι η ζοφρια ?Ζοφρια
ΖεφυριΠου ειναι η ζοφρια ?
Ωραια στειλτου και πμ οδο και νουμερο και οποιος επιβιωσει απο τη συγκρουση να ενημερωσει το thread.Ζεφυρι
Δεξια της μπιαριζ στα άνω ΠετράλώναΠου ειναι η ζοφρια ?
θα του στειλω εναν γεωργιανο να τον σαπακιασειΩραια στειλτου και πμ οδο και νουμερο και οποιος επιβιωσει απο τη συγκρουση να ενημερωσει το thread.![]()
εγω 2 λογια θα πω στην πεθερα σου μονο...αυτο φτανειθα του στειλω εναν γεωργιανο να τον σαπακιασει
αρχιδια τον εχει παρει ηδη ο υπνος ειναι η ωρα τουδιαισθάνομαι ότι ο νιπλης ετοιμάζει φωτογραφία που θα τινάξει τις vdsl στον αέρα
To 1980 ειχα παρει ενα Chivas, 15 ετων εκεινη την εποχη, και δεν το εχω ανοιξει ακομα. Επειδη οταν ημουν μικρος, ειχα πεσει μεσα στο βαρελι με το μουστο και δεν εχω αναγκη απο τα ξιδια, ξερει κανεις να μου πει, αν το Chivas διατηρειται, η, εχει γινει ξυδι;
Ο νιπλης με τόσους που έχει δαγκώσει ακούει φουσκωτοί και τρέχει να κρυφτεί.Καταντησε βαρετο το thread, περιμενα απαντηση νιπλη με απειλες οτι 5 φουσκωτοι θα τον καληνυχτησουν εξω απο τη πορτα του.![]()
Α τετοιος ειναι ? Kαι εγω πιστεψα τις δηλωσεις του οτι εχει γειτονα εφοπλιστη.Ο νιπλης με τόσους που έχει δαγκώσει ακούει φουσκωτοί και τρέχει να κρυφτεί.
θελω να γραψεις ταυτοχρονα με Πριγκηψ θα ειναι η επιτομη του κλωνου αυτοΟ νιπλης με τόσους που έχει δαγκώσει ακούει φουσκωτοί και τρέχει να κρυφτεί.
θα τον δει ολη η Γλυφαδα , εκει πανε ολοιΓιατί όμως ειδικά έξω από το Ζάρα;
ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΛΕΜΕ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οικοδομε ακομα πινεις αμστελ στις 11 που κανεις διαλειμμα;
ναικανει εξυπηρετησεις αυτος ....μεχρι και Εβραιο εχει δαγκωσει ειμαι σιγουρος
Για καποια φεγγαρια, 2 χρονια, ειχα ενα μπαρ. Εξ ου και το οτι δεν πινω, ειχα μαθει στο τσαι, σαν τις μπαροβιες. Οταν εκλεισα μου ξεμεινε αυτο, το ειχα για πολυ εκτακτη περιπτωση, η οποια μεχρι τωρα δεν εκατσε.Η λογική λέει ότι κατά 99% έχει πάρει αέρα το μπουκάλι μέσα και το ουίσκι έχει αλλοιωθεί. Τώρα σε τι βαθμό, μόνο αν δοκιμάσεις θα ξέρεις.
Αφού δεν είσαι φαν του ποτού, θα έλεγα να μην το ανοίξεις και να το κρατήσεις για συλλεκτικούς λόγους.
Ξύδι δεν γίνεται αλλά αλλοιώνεται. Επίσης το ουίσκι δεν αποθηκεύεται στο πλάι όπως το κρασί.
Αν τώρα σε τρώει, άνοιξε και πιες το στην υγεία των απανταχού μπουρδελιάρηδων.
καιζερ απο τις αγαπημενες μου μπυρες....οικοδομη 90% μονο αμστελ ειδικα μπαρος που τρωει τις κροκετες του σκυλου του για μεζεδικλικιΣτην οικοδομη μονο Kaiser ρε τυπε
Οι αλβανοι οικοδομοι πινουν αμστελακαιζερ απο τις αγαπημενες μου μπυρες....οικοδομη 90% μονο αμστελ ειδικα μπαρος που τρωει τις κροκετες του σκυλου του για μεζεδικλικι