Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.948
- Πόντοι
- 12.756
για το πουτσο ειναι , καμία σχεσηκαι το αρλα καλο ειναι ,μπορω να πω ισάξιο
για το πουτσο ειναι , καμία σχεσηκαι το αρλα καλο ειναι ,μπορω να πω ισάξιο
Ασε μην τσεκαρεις τιποτα,θα μας πει ο Νιπλης ποιος το εχει,απο που προμηθευεται,τι απατες κανει,με ποια νταλαβεριζεται κρυφα απο τη γυναικα του και ποιο καταστημα να προτιμησεις σε εκεινη την περιοχηστη Νέα Μάκρη ήταν...
για να πω την αλήθεια δεν τους έχω και σε τεράστια εκίμηση...
θα το τσεκάρω!
έχω δοκιμάσει και τα δύο, έχουν διαφορετικές υφές αλλά στο κουλούρι δεν πολυέδωσα σημασία για να πω την αλήθεια.
ξέρεις από SUP, γιατί θέλω να παραγγείλω ένα αυτή την εβδομάδα...Ασε μην τσεκαρεις τιποτα,θα μας πει ο Νιπλης ποιος το εχει,απο που προμηθευεται,τι απατες κανει,με ποια νταλαβεριζεται κρυφα απο τη γυναικα του και ποιο καταστημα να προτιμησεις σε εκεινη την περιοχη
ΓΙα σερφ θα πας ή ηθελες να γραψεις ups?ξέρεις από SUP, γιατί θέλω να παραγγείλω ένα αυτή την εβδομάδα...
Sup... σανίδα...ΓΙα σερφ θα πας ή ηθελες να γραψεις ups?
Μαλλον απ τα μουνοπανα τους κουλουραδες τα πηρε… τη πατησε οπως εγω!για φιλαδελφεια το πληρωσες Αρλα ηταν , ακουμε που σου λεω
απατεωνες μουνια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μ αυτα που εφαγες σημερα νομιζω δεν χρειαζεται , εισαι κομπλε
ολοι τα εχουν πιαΜαλλον απ τα μουνοπανα τους κουλουραδες τα πηρε… τη πατησε οπως εγω!
Oργισμενο νιατο? Δεν εχω ιδεα,ρωτα τον Ατενεζο καλυτερα,τοσα χρονια χαμαλικι στις οικοδομες θαξερει απο καλες σανιδεςSup... σανίδα...
Έχουμε και βάρο...Oργισμενο νιατο? Δεν εχω ιδεα,ρωτα τον Ατενεζο καλυτερα,τοσα χρονια χαμαλικι στις οικοδομες θαξερει απο καλες σανιδες
η μονη σχεση που εχει με σανιδες ειναι οι σιδερωστρεςOργισμενο νιατο? Δεν εχω ιδεα,ρωτα τον Ατενεζο καλυτερα,τοσα χρονια χαμαλικι στις οικοδομες θαξερει απο καλες σανιδες
Εχει μαστερ στις αποχετευσεις αυτοςΈχουμε και βάρο...
Χαίρονται τον καλοκαιρινό έρωτά τους...Εχει αρχισει να λειπει ο Πουσυς
να γραψει για τον ερωτα του
πως αγκαλιαζοταν κατω απο το φεγγαρι στην παραλία με την γουαιν
και αυτη να του κανει κωλοδακτυλο
να της παιρνει λουλουδια και αυτη να τα πετάει στον καδο κατευθειαν
να την βγαζει για φαγητο σε κυριλέ εστιατοριο και αυτη να κλανει και να ρευεται στο τραπεζι
λες να τα ζητάει ή να τα αρπαζει απο την τσαντα της μονος του?Χαίρονται τον καλοκαιρινό έρωτά τους...
Κερνάει ο πούσυς παγωτό χωνάκι και θα προσπαθεί να της κλέψει καμιά δαγκωνιά και η wine του το κατεβάζει στα μούτρα...
Τι λες να κάνει όταν της ζητάει 50€??
Επειδή είναι στα σιρόπια μάλλον ζητάει, προς το παρόν...λες να τα ζητάει ή να τα αρπαζει απο την τσαντα της μονος του?
παντως πρεπει να τον εχει γαμησει το θεμα με τις καρτες , δεν μπορει να ψυρίσει μετρητό
Μορη καργιολα εσύ που είσαι στο παρασκευαΤι έγινε νιαμου; Ψήνεστε στις τσιμεντουπολεις σας;
Εγώ απολαμβάνω το aithiopian flavoured fredo cappuccino μου δίπλα στη μοναδική αγάπη της ζωής μου γουτσου γουτσου Ελλεινιδα μου....Μορη καργιολα εσύ που είσαι στο παρασκευα
Εδω εισαι θειοSup... σανίδα...