barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.976
- Πόντοι
- 5.506
Προβληματιζομαι με την περιπτωση σου, φοβαμαι μη γινεις τροφιμος απο επιστημονικο μελος της κλινικηςεχω το play3 πρεπει να αναβαθμιστω,ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΩ
Προβληματιζομαι με την περιπτωση σου, φοβαμαι μη γινεις τροφιμος απο επιστημονικο μελος της κλινικηςεχω το play3 πρεπει να αναβαθμιστω,ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΩ
οχι ειμαι βραχος,ΒΡΑΧΟΣ με διατριβες κλπ..απλα θελω και 1 ωρα την ημερα μετα απο 13-14 ωρες δουλειας να χαλαρωνω λιγοΠροβληματιζομαι με την περιπτωση σου, φοβαμαι μη γινεις τροφιμος απο επιστημονικο μελος της κλινικης
το εχεις σκεφτει καθολου?οχι ειμαι βραχος,ΒΡΑΧΟΣ με διατριβες κλπ..απλα θελω και 1 ωρα την ημερα μετα απο 13-14 ωρες δουλειας να χαλαρωνω λιγο
αυτο το αφηνω για σενα γιατι μαλλον θα εισαι πρωτος που θα μπει στην κουλουρατο εχεις σκεφτει καθολου?
Κατσε να μιλησω λιγο με τον ταμια της κλινικης μηπως μπορεσουμε να απαλλοτριωσουμε ενα ποσο απο τα κερδισμενα του νιπλη στο λουτρακι που τα καταθετει υπερ της κλινικης, για λογους φοροαποφυγης βεβαιως βεβαιως.οχι ειμαι βραχος,ΒΡΑΧΟΣ με διατριβες κλπ..απλα θελω και 1 ωρα την ημερα μετα απο 13-14 ωρες δουλειας να χαλαρωνω λιγο
ασε ειμαι λιγο στεναχωρημενος γιατι δεν μου γραφει καλα ο κερατας-Ζυμαρουλης..θελω επειγοντως x-box να ισιωσωΚατσε να μιλησω λιγο με τον ταμια της κλινικης μηπως μπορεσουμε να απαλλοτριωσουμε ενα ποσο απο τα κερδισμενα του νιπλη στο λουτρακι που τα καταθετει υπερ της κλινικης, για λογους φοροαποφυγης βεβαιως βεβαιως.
Οχι, μη, ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ.βγαινω στο λιοπυρι παιδια..αν πεθανω χατηκα που σας γνωρισα
Φίλε όλα καλά είχαμε χθες το μυστήριοΑντζελαρα που εισαι;
Αμα εισαι καλα χεσε το σκουτερ και προσοχη παραπανω στους μαλακες γυρω μας ΤασουληΓια εμένα ο μήνας δεν ξεκίνησε καλά είχα δυστύχημα ένας μλκ με χτύπησε ήμουν με το σκούτερ ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές
Με 15 χιλιόμετρα ήμουν ευτυχώς μέσα σε πλατεία δεν με είδε λέει έψαχνε να δει κάποιον....πόσο μαλακες είμαστε πια έλεοςΑμα εισαι καλα χεσε το σκουτερ και προσοχη παραπανω στους μαλακες γυρω μας Τασουλη
δεν καταφερα να φτασω τυπε , εμπλεξαΠως πηγε το Λουτρακι Νιπλη;;;
Ποσα εχασες;;
Τι αναγκη ρε εχει ο ΑΘΗΝΑΙΑΡΟΣ.. βραχος ειναι! ΒΡΑΧΟΣ!οχι ειμαι βραχος,ΒΡΑΧΟΣ με διατριβες κλπ..απλα θελω και 1 ωρα την ημερα μετα απο 13-14 ωρες δουλειας να χαλαρωνω λιγο
αυτα τα 2 κομματια πιτσα στην μαυρη αγορα κανουν 10 ευρω το κομματιΚαυλημεριζω με χειροποιητο φρεντο εσπρεσσο απο την εσπρεσσιερα μου και 2 κομματακια πιτσας που εμειναν απο χτες…
και τωρα πως παει με τις ζημιές , πως θα πληρωθεις ? εχει ασφαλεια το ηλεκτρικο?Με 15 χιλιόμετρα ήμουν ευτυχώς μέσα σε πλατεία δεν με είδε λέει έψαχνε να δει κάποιον....πόσο μαλακες είμαστε πια έλεος
Μεγαλη ζημια;;;Με 15 χιλιόμετρα ήμουν ευτυχώς μέσα σε πλατεία δεν με είδε λέει έψαχνε να δει κάποιον....πόσο μαλακες είμαστε πια έλεος
Κανονικά φίλε εννοείται ιντερσαλλονικακαι τωρα πως παει με τις ζημιές , πως θα πληρωθεις ? εχει ασφαλεια το ηλεκτρικο?
Πλαστικά του σκούτερ σίγουρα μια 500αραΜεγαλη ζημια;;;
κυριος εισαι μωρη πουτανα , ΚΥΡΙΟΣΚανονικά φίλε εννοείται ιντερσαλλονικα