athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.709
- Πόντοι
- 12.756
δεν ξερω αν θα ειμαι στο βραδυνο προγραμμα αλλα σιγουρα θα περασω να τσουγκρισω με ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΤι λέει το βραδινό πρόγραμμα στο μπου?
δεν ξερω αν θα ειμαι στο βραδυνο προγραμμα αλλα σιγουρα θα περασω να τσουγκρισω με ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟΤι λέει το βραδινό πρόγραμμα στο μπου?
Εκλεκτά γεύματα, ΕΚΛΕΚΤΟΤΑΤΑ!!!εγω ταπεινη περδικα με λιγη σοδα και πιτσινια,πακοτινια,πατατακια με κετσαπ,πατατακια με γευση πιτσα,γαριδακια..
Δε μ αρέσει αυτή τοσο έχει περίεργη γεύση Λουξ, Εψα είναι ένα κλικ πιο πάνω. Υπάρχει και μια άλλη μαλακία φρουτοπ κάπως έτσι που βγαινει σε ανανά και δε ξέρω γω τι σκατα άλλο θα βγάλουνΒικος κολα με στεβια
Πατατακια κετσαπ γαμανε! Με μουσταρδα πιτσα δε τα βρισκω πουθενα!εγω ταπεινη περδικα με λιγη σοδα και πιτσινια,πακοτινια,πατατακια με κετσαπ,πατατακια με γευση πιτσα,γαριδακια..
ολες οι ελληνικες καλες ειναι με μικροδιαφορεςΔε μ αρέσει αυτή τοσο έχει περίεργη γεύση Λουξ, Εψα είναι ένα κλικ πιο πάνω. Υπάρχει και μια άλλη μαλακία φρουτοπ κάπως έτσι που βγαινει σε ανανά και δε ξέρω γω τι σκατα άλλο θα βγάλουν
μου τελειωσαν και δεν πηρα..σου ειπα εχει Βασιλοπουλος ρε μαν με μουσταρδα...και οι μεγαλοι ΣκλαβενιτηδεςΠατατακια κετσαπ γαμανε! Με μουσταρδα πιτσα δε τα βρισκω πουθενα!
εχω ντοριτος σουιτ τσιλι και πιτσουλα που μεινε απ το μεσημερι…
Εγώ έχω πάψει εδώ και καιρό να πίνω ξένες μπύρες.ολες οι ελληνικες καλες ειναι με μικροδιαφορες
μπυρες δυστυχως εκοψα οπως και ξηροκαρπια για αυτο τρωω με πιοτι γαριδακια κλπΕγώ έχω πάψει εδώ και καιρό να πίνω ξένες μπύρες.
Πιτσινια, πακοτινια είναι κάποιες γκόμενες που τους βρωμάνε ΟΜΩΣ: Πρινγκλς pizza, πάπρικα, onion and cream ΓΑΜΑΝΕεγω ταπεινη περδικα με λιγη σοδα και πιτσινια,πακοτινια,πατατακια με κετσαπ,πατατακια με γευση πιτσα,γαριδακια..
σε τετοια τις γραφω στα αρχιδια μου οτι μου αρεσει τρωω..τα ονιον κριμ και τετοια τσιμπαει η γυναικα δε μου πολυαρεσουνΠιτσινια, πακοτινια είναι κάποιες γκόμενες που τους βρωμάνε ΟΜΩΣ: Πρινγκλς pizza, πάπρικα, onion and cream ΓΑΜΑΝΕ
Καλά, μην φανταστείς ότι πίνω τίποτα τρελά.μπυρες δυστυχως εκοψα οπως και ξηροκαρπια για αυτο τρωω με πιοτι γαριδακια κλπ
και εγω 2 φορες την βδομαδα πινω και τρωω σκατολοιδια τις αλλες μερες διατροφουλα και γυμναστικηΚαλά, μην φανταστείς ότι πίνω τίποτα τρελά.
1 το πολύ 2 την εβδομάδα.
Προσπαθώ εδώ και καιρό να χάσω τα κιλά που είχα πάρει μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό και είμαι σε καλό δρόμο.
Εμφανίστηκε βάρος...
Εδώ μαζί με αλλους σκληροπυρηνικούς χυστες όπως Νίπλης, Κούτα, Μπράμπος θα καρδαμωσεις, ακόμα και με λιωμένη σόλα θα ζωγραφίζεις στην άσφαλτο. Αν μπει και Λάκη-boy θα απογειωθείς τελείως
Θα λείψεις μια ώρα να γαμησεις άλλη άδεια δεν θα χειδεν ξερω αν θα ειμαι στο βραδυνο προγραμμα αλλα σιγουρα θα περασω να τσουγκρισω με ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ
Σωθήκαμε ..........Φωναξτε τον μπαρο!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ξερει 3 τροπους να παρεμβεις στον μετρητη και ενα δικο του με το αναλογο αντιτιμοΣωθήκαμε ..........