kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.623
- Πόντοι
- 2.356
κατσε ακομα δε διαβασε τι εχω γραψει απο το πρωι!δεν παιζει να ειναι η γουαιν , καντηλια θα μας εριχνε, οχι χαιρετισμους
κατσε ακομα δε διαβασε τι εχω γραψει απο το πρωι!δεν παιζει να ειναι η γουαιν , καντηλια θα μας εριχνε, οχι χαιρετισμους
Συνάδελφε αυτά τα 3 γεγονότα μου έπεσαν βαριά και δεν ξέρω τι να κάνωΑποχη ή ψυχανεμιζεσαι οτι κατι δεν παει καλα και ισως εισαι το επομενο θυμα του καυσωνα στο μπου
Συνάδελφε,για τα τρία χτυπήματα που μου επιφύλαξε η μοίρα βαθιά πονώ.κλαιω γοερα για τις 2 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ..ΜΠΑΤΣΟΚΟΥ ΚΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΑ....Ενος λεπτου σιγη παρακαλω και να ετοιμαστουν τα φαρμακα στις σωστες δοσεις για τους υπολοιπους
καλα που Μπαρος ειναι ακομα εδωΜύκονος: «Ξέχασε» να βάλει εσώρουχα και έκανε άνω - κάτω τα Ματογιάννια
Η τουρίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων περνούσαν από δίπλα τηςwww.protothema.gr
Για να δειτε τι τραβαμε εμεις οι κοΖμικοι…..
Το σκασανε οι υπευθυνοι του αρκαμ ασαιλουμ και μειναμε εμεις να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα.Ατενεζος πρεπει να διεκδικησει βαρεα και ανθυγιεινα αμεσα.15 ωρες αναγκαζεται να ποσταρε εεε να δουλεψει πλεονΣυνάδελφε,για τα τρία χτυπήματα που μου επιφύλαξε η μοίρα βαθιά πονώ
δικαιουμαι αυτοδικαιως το xboxΤο σκασανε οι υπευθυνοι του αρκαμ ασαιλουμ και μειναμε εμεις να βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα.Ατενεζος πρεπει να διεκδικησει βαρεα και ανθυγιεινα αμεσα.15 ωρες αναγκαζεται να ποσταρε εεε να δουλεψει πλεον
Καλώς τον συνάδελφοΜύκονος: «Ξέχασε» να βάλει εσώρουχα και έκανε άνω - κάτω τα Ματογιάννια
Η τουρίστρια μαγνήτισε τα βλέμματα όλων όσων περνούσαν από δίπλα τηςwww.protothema.gr
Για να δειτε τι τραβαμε εμεις οι κοΖμικοι…..
Τα δικαιωματα συνεπαγονται και υποχρεωσεις.Οταν θα εργαζεσαι στο σαη για περισσοτερες απο 25 ωρες(πραγματικες)την ημερα θα σου το στειλουμεδικαιουμαι αυτοδικαιως το xbox
φαγαμε γεμιστα και σε περιμεναμε! (για να μη νομιζεις οτι μας ειχε κοπει και η ορεξη δηλαδη)Καλησπέρα συνάδελφοι.
Είχα λάβει την απόφαση να απέχω για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα από το μπου.
Τι χαμπάρια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλώς τον συνάδελφο
Αυτή κι αν ήταν απώλειακαι ζανκλο/νιντζα89 κλπ νομιζω αλλα ποιος μετραει?
ολοι αντιεμβολιαστες συμπτωση?
σπασαπουτσης πραγματι...Αυτή κι αν ήταν απώλεια
του εφταιγαν οι γυναικες..λες και του σηκωνοτανΣοβαρα τωρα; Χασαμε σαδμαν και παππου τζχωννυ;;;
νταξ με σαδ πεσαν γαμωμανες, ο μπατσοκος τι εκανε;;;
ρουθουνι δεν εμεινε.και ζανκλο/νιντζα89 κλπ νομιζω αλλα ποιος μετραει?
ολοι αντιεμβολιαστες συμπτωση?
Η σειρά σου τώρα μισθωτέ για μπαν έτσι και δεν το πάρεις το κορίτσιτου εφταιγαν οι γυναικες..λες και του σηκωνοταν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρουθουνι δεν εμεινε.
δν εχω λεφτα για γαμους,δεξιωσεις,αμαξα να την παει εκκλησια..εδω ρε μουνια ενα xbox δεν μου παιρνετε τσιπηδες..μονο εσυ και ΝΙΠΛΗΣ επρεπε να ειχατε καθαρισειΗ σειρά σου τώρα μισθωτέ για μπαν έτσι και δεν το πάρεις το κορίτσι
μηπως κοψει τα φαρμακα για το ζαχαρο και την πιεση φοβαμαι απο την στεναχωρια του3 κιλα ποπκορν θα ψησει τωρα ο θασοκος! Θα παρει φωτια η μηχανη!