ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.104
- Πόντοι
- 5.006
Έλα καλημέρα σοβαρεψου λίγο κοτζαμ μαντραχαλος.ρε πριπρι που την βρηκες εσυ την μηχανη???? ενα μπρικι εχεις
Έλα καλημέρα σοβαρεψου λίγο κοτζαμ μαντραχαλος.ρε πριπρι που την βρηκες εσυ την μηχανη???? ενα μπρικι εχεις
Πρωτα το βαφουμε μπλε χρωμα, ξεχασες, ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑεκει στα νοτια που εισαι ειναι κοντα η θαλλασα τσουλησε το λυσε το χειροφρενο να δεις το αυτοκινητο μαζι με την καταναλωση να βουταει
καλημερα και γειαΈλα καλημέρα σοβαρεψου λίγο κοτζαμ μαντραχαλος.
Που πας για κοκοβιουςκαλημερα και γεια
οταν σου ειπα οτι εγω θα αποχωρησω μου ελεγες μην εισαι μλκ να κανεις το χατηρι καποιον....τωρα εσυ γιατι θα το κανεις ??????????????ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ οτι ηρθε η ωρα να απεχω για καποιο καιρο απο το αγαπημενο μας σαι...πιστευω θα επιστρεψω καποια στιγμη και θα ρουφαω γνωση απο τα ποστ σας..γνωμη σας
Γιατί τι έγινε ρε Τάσο;οταν σου ειπα οτι εγω θα αποχωρησω μου ελεγες μην εισαι μλκ να κανεις το χατηρι καποιον....τωρα εσυ γιατι θα το κανεις ??????????????
φιλε να σου πω κατι ο παντοφλακιας καλα εκανε ...εγω δεχτηκα πολυ μπουλινγκ εδω μεσα τελικλα βγηκα αλωβητος μως πια τι να προσφερω ???? εχω κανει αυτο που επρεπε ετσι και αλλιως καινουργιες πληροφοριες δεν δινω και ουτα θελω να το παιζω αστυνομος του φορουμ για μλκες και κλωνουςΓιατί τι έγινε ρε Τάσο;
Γιατί τέγινε ρε Τάσο;οταν σου ειπα οτι εγω θα αποχωρησω μου ελεγες μην εισαι μλκ να κανεις το χατηρι καποιον....τωρα εσυ γιατι θα το κανεις ??????????????
Γραφτους στα παπάρια σου ρε Τάσο τους καραγκιοζηδες και εσύ και ο Αθηναίος εδώ καυλαντιζουμε.ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ .φιλε να σου πω κατι ο παντοφλακιας καλα εκανε ...εγω δεχτηκα πολυ μπουλινγκ εδω μεσα τελικλα βγηκα αλωβητος μως πια τι να προσφερω ???? εχω κανει αυτο που επρεπε ετσι και αλλιως καινουργιες πληροφοριες δεν δινω και ουτα θελω να το παιζω αστυνομος του φορουμ για μλκες και κλωνους
ουτε ο λιντς τετοιο πλοτ τουιστΣΚΕΦΤΟΜΑΙ οτι ηρθε η ωρα να απεχω για καποιο καιρο απο το αγαπημενο μας σαι...πιστευω θα επιστρεψω καποια στιγμη και θα ρουφαω γνωση απο τα ποστ σας..γνωμη σας
τι μπραζιλιαν ρε καραμανη αποτριχωση μπικινι θα πας να κανεις?Καυλημερα!
δυστυχως σε λιγη ωρα θα πρεπει να βγω εξω στους 50 β λογω ραντεβου στο κομμωτηριο για ισιωτικη μπραζιλιαν με κερατινη…
Οχι ρε μπραμπ! Ισιωτικη στα μαλλια ειναι με κερατινη! Η μεθοδος αυτη λεγεται μπραζιλιαν!τι μπραζιλιαν ρε καραμανη αποτριχωση μπικινι θα πας να κανεις?
ποιος εισαι ρε τυπε, ο οικονομοπουλος?Οχι ρε μπραμπ! Ισιωτικη στα μαλλια ειναι με κερατινη! Η μεθοδος αυτη λεγεται μπραζιλιαν!
Κομμωτηριο Αντζελινο με φουλ ερκοντισιο!Καραμάνο που είσαι πανερουμπια;
Θα κάνεις και νύχια;Οχι ρε μπραμπ! Ισιωτικη στα μαλλια ειναι με κερατινη! Η μεθοδος αυτη λεγεται μπραζιλιαν!
Οχι λιονταρε προς θεου!Θα κάνεις και νύχια;
εσυ και ο dpg7000Οχι ρε μπραμπ! Ισιωτικη στα μαλλια ειναι με κερατινη! Η μεθοδος αυτη λεγεται μπραζιλιαν!
Εγώ 6...το έχω κάνει και εγώ αυτό για εναμιση χρόνο!
Κάνει καλό η αποτοξίνωση!