Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Απαγορεύεται να σας απευθύνουμε τον λόγο κύριε λυπηρέ άνδρα?Στο ξαναλέω,μην προκαλείς
Απαγορεύεται να σας απευθύνουμε τον λόγο κύριε λυπηρέ άνδρα?Στο ξαναλέω,μην προκαλείς
Νέο ταλέντο,έτοιμο για φάπεςAfypnismenos σκληρός χυστης
Tωρα σοβαρα πιστευεις οτι ο Ατενεζος εκτος του να δουλευει εμας,δουλευει καπου γενικα?Τωρα σοβαρα; Ο Αθηναιος δουλευει εξω με 45 βαθμους;;;;
Τι τσιμπησες μανTωρα σοβαρα πιστευεις οτι ο Ατενεζος εκτος του να δουλευει εμας,δουλευει καπου γενικα?
Μπιφτεκια με ρυζι,σαλατες,παγωτο αλλα σε σενα θα λεω μπαμιες,αρακα και κουκια γιατι μου την λες τελευταιαΤι τσιμπησες μαν
μολις τελειωσα τον 7οΜετα την επανεμφανιση του νηματοθετη παρατηρειται μια αναστατωση στην κλινικη.Καποιος να βαλει σε ταξη τους τροφιμους
Υγ 6 για σημερα
Σπασε πλακα.Αναλυτικα καθε ειδος θελωμολις τελειωσα τον 7ο
Μετα την επανεμφανιση του νηματοθετη παρατηρειται μια αναστατωση στην κλινικη.Καποιος να βαλει σε ταξη τους τροφιμους
Υγ 6 για σημερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπιφτεκια με ρυζι,σαλατες,παγωτο αλλα σε σενα θα λεω μπαμιες,αρακα και κουκια γιατι μου την λες τελευταια
2 μπριζολιτσες σουπερ, πατατουλα τηγανητηΤι τσιμπησες μαν
2 μπριζολιτσες σουπερ, πατατουλα τηγανητη
2 ζιρο
1 μπουκαλι εμφιαλωμενο
Μαλλον,και χασαμε και τα κολυβαCelebre ο άλλος τελικά τετέλεσται
Και 7 καφεδες?Δεν πιστευω να λες τιποτα ψεματα οπως τα τετρακις εκατομμυρια γιουρα που εχεις2 μπριζολιτσες σουπερ, πατατουλα τηγανητη
2 ζιρο
1 μπουκαλι εμφιαλωμενο
1 εσπρεσακι ριστρετο (ξυπνημα)Σπασε πλακα.Αναλυτικα καθε ειδος θελω
Ελληνικο μονο ξυπνημα1 εσπρεσακι ριστρετο (ξυπνημα)
1 καπουτσινο (μαζι με πρωινο )
3 φρεντο εσπρεσσο( μετα πρωινο , μετα το φαγητο , και το απογευμα
1 εσπρεσακι ριστρετο (μετα το φαγητο )
1 φρεντο παλι ( πριν καμια ωρα )
παρε δικά σου τωρα
και 25 τσιγαρα βαλε στον λογαριασμοΕλληνικο μονο ξυπνημα
Φρεντο εσπρεσο μετα το πρωινο
Φραπεδακι πριν το μεσημεριανο
Διπλο ελληνικο μετα το φαγητο
Φρεντο Εσπρεσο το απογευμα
Κι ενα φραπεδακι πριν λιγο για κλεισιμο
Υγ Τωρα που ηπιες παραπανω απο μενα νιωθω καπως
Οχι ρε,τρελος εισαι?Ολα σκετα.Παλια επινα και στις 2-3,εχω καιρο να το κανω ομωςκαι 25 τσιγαρα βαλε στον λογαριασμο
πως πινεις φραπε βραδυ βρε πουστη ?
μην μου πινεις οτι βαζεις και ζαχαρη στους καφεδες ...
καπνιζουμε ρε τυπεΟχι ρε,τρελος εισαι?Ολα σκετα.Παλια επινα και στις 2-3,εχω καιρο να το κανω ομως
Δεν πιστευω τιποτα σλιμ
Μετα τα Σαντε σταματησε να κυκλοφορει και το Ασσος αφιλτρο διαβασα προχθεςκαπνιζουμε ρε τυπε
δεν πιπιλαμε σπιρτα