Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.051
- Πόντοι
- 12.756
θα σε μαζευουν απο κάτω σαν τον υδράργυροεχω συνηθισει την ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
θα λιωσεις γαμιολα
μεχρι και το νεφρό σου θα ιδρώσει
θα σε μαζευουν απο κάτω σαν τον υδράργυροεχω συνηθισει την ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
αυτο σε ιδεατο συμπαν η σε αλλη χωραΤώρα πέρα από την πλάκα, μετά τους 38 υπό σκια αράζεις και με τον νόμο αν κάνεις εξωτερικές εργασίες.
Τώρα θα πίνει τον 8ο καφέ της ημέρας...Που ειναι ο μαλεας ο κλωνος μου ο Μπακογιαννοπουλος να συζητησουμε για σειρες;
κλιμα,αμαξαρα,καφεδαρα και ατμισμαθα σε μαζευουν απο κάτω σαν τον υδράργυρο
θα λιωσεις γαμιολα
μεχρι και το νεφρό σου θα ιδρώσει
αυτο σε ιδεατο συμπαν η σε αλλη χωρα
Σαξο?κλιμα,αμαξαρα,καφεδαρα και ατμισμα
οχι της δουλειας..
Εξαρτάται από τον εργοδότη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σαξο?
Λιώστο τότε στην ψύξη...οχι της δουλειας..
Χειρονακτικη τυπε;ε καλα τι ρωτας τωρα...δουλεια απο χθες και αυτος σερι
Τον ειχα πετυχει τις προαλλες στο δρομο....Τώρα θα πίνει τον 8ο καφέ της ημέρας...
εγω μολις ακουμπαγε τους 38 θα του εδινα μια τσαπα και θα του ελεγα ξηλωσε ολα τα μαρμαρα και πλακακια της πλατειας συνταγματοςΤώρα πέρα από την πλάκα, μετά τους 38 υπό σκια αράζεις και με τον νόμο αν κάνεις εξωτερικές εργασίες.
πιο ευκολα θα εσκαβα το χωμα να σε θαψω μεσαεγω μολις ακουμπαγε τους 38 θα του εδινα μια τσαπα και θα του ελεγα ξηλωσε ολα τα μαρμαρα και πλακακια της πλατειας συνταγματος
καταφυγιο θα σε εβαζα να κανειςπιο ευκολα θα εσκαβα το χωμα να σε θαψω μεσα
ξεχασες το πιο σημαντικο συναγωνιστη...ΜΟΥΣΙΚΑΡΕΣκλιμα,αμαξαρα,καφεδαρα και ατμισμα
μεσα στον ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΗΠΟ θα εσκαβα 20 μετρα δεν θα με πειραζε,θα σε εχωνα μεσα και μετα θα σε κατουραγα και θα σε εχεζα και θα ταιζα και τις παπιες ψωμακι πανω απο το κουφαρι σουκαταφυγιο θα σε εβαζα να κανεις
12 μετρα κατω απο γη , μεχρι να βρεις το μετρό
μεσα στον ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΗΠΟ θα εσκαβα 20 μετρα δεν θα με πειραζε,θα σε εχωνα μεσα και μετα θα σε κατουραγα και θα σε εχεζα και θα ταιζα και τις παπιες ψωμακι πανω απο το κουφαρι σου
10 μερες σαρανταρια θα χουμε Αθηναιε μου…θα μας γαμησει...
Βορειος πολος,ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ..10 μερες σαρανταρια θα χουμε Αθηναιε μου…
Ευτυχως το σπιτι… Κρεμλινο!
πως αισθανεσαι παλιογιωτα που ο Μπραμπ ηταν Ιμια και εσυ μοιραζες καρβελια στον Εβρο ?Βορειος πολος,ΒΟΡΕΙΟΣ ΠΟΛΟΣ..
Τι αντιλιακο μωρη Μαγκυ Χαραλαμπίδου του μπου !!1και αντιλιακο συνεχεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εννοειται,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ..Η να τον προσφωνω κυριο κομμαντο Μπραμπ;πως αισθανεσαι παλιογιωτα που ο Μπραμπ ηταν Ιμια και εσυ μοιραζες καρβελια στον Εβρο ?
Νομιζω πρεπει να τον λες απο εδω και στο εξης Κο Μπραμπ