athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.086
- Πόντοι
- 12.756
ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΣ σε Ψεκια,αριστερους,κομμουνιστες και αναρχικους...Φερτε μου τον να τον τρυπησω!!!
μετα το χτεσινο…κρακ ειδα με αλλο ματι τη ζωη!
ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΣ σε Ψεκια,αριστερους,κομμουνιστες και αναρχικους...Φερτε μου τον να τον τρυπησω!!!
μετα το χτεσινο…κρακ ειδα με αλλο ματι τη ζωη!
Sandman εσύ ?Δεν χρειάζεσαι αλκοόλ, το μόνο που χρειάζεσαι αυτήν την στιγμή ειναι μια γυναικεία παρέα στο κρεβάτι σου, ένα τρυφερό χάδι και λίγη αγάπη.
τιποτα και την επισημη εξω στο λιοπυρι να ποτιζει γλαστρες,μετα φουρνο 400 βαθμους να κανει γλυκα ΚΑΙ ενα σφουγγαρισμα..NO MERCYSandman εσύ ?
Εδώ είναι για τσκληρούς χύστες τιναυτά ? Άντε καμιά παντόφλα από την επίσημη γυναίκα αλλά μέχρι εκεί
Χρειαζομαστε ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ! Πρεπει να εξοντωθουν ολα αυτα τα σκουλικια!ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΣ σε Ψεκια,αριστερους,κομμουνιστες και αναρχικους...
Και να την βατεύεις ενώ κάνει δουλειές ? Ή δεν κάνει επειδή είναι η επίσημη ?τιποτα και την επισημη εξω στο λιοπυρι να ποτιζει γλαστρες,μετα φουρνο 400 βαθμους να κανει γλυκα ΚΑΙ ενα σφουγγαρισμα..NO MERCY
ΜΠΛΙΤΖΚΡΙΓΚ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΑ με αεριο Σαριν,καψιμο βομβες φωσφορου και τους εναπομειναντες ΣπιναλογκαΧρειαζομαστε ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ! Πρεπει να εξοντωθουν ολα αυτα τα σκουλικια!
θα ειναι ιδρωμενη ρε συ..μολις τελειωσει να κανει μπανακι και μεταΚαι να την βατεύεις ενώ κάνει δουλειές ? Ή δεν κάνει επειδή είναι η επίσημη ?
Και σαπουνακι για πλυσιμο!ΜΠΛΙΤΖΚΡΙΓΚ ΣΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΙΑ με αεριο Σαριν,καψιμο βομβες φωσφορου και τους εναπομειναντες Σπιναλογκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα ειναι ιδρωμενη ρε συ..μολις τελειωσει να κανει μπανακι και μετα
οτι εχουν καλο θα το πουλησουμε..νεφρα,συκωτια,καρδιες,ματοτσινορα,ανοιχτες κωλοτρυπιδεςΚαι σαπουνακι για πλυσιμο!
Και βγαλσιμο του χρυσου δοντιου του υπεργηρου μπατσοκου πσππουλη για πωληση!
Α όχι ντιπ κάτεργο ... της επιτρέπουμε μπάνιο ? Γιατί τύπε μου στο ίδιο κρεβάτι κοιμάστε ?θα ειναι ιδρωμενη ρε συ..μολις τελειωσει να κανει μπανακι και μετα
ναι θελω στοργη και προδερμ και εγω..ολημερις και ολονυχτις δουλευωΑ όχι ντιπ κάτεργο ... της επιτρέπουμε μπάνιο ? Γιατί τύπε μου στο ίδιο κρεβάτι κοιμάστε ?
Γέμισε ζουζουνιάρηδες αγαπούληδες το σάι ... πάει η παλιά του αίγλη ... του σάιναι θελω στοργη και προδερμ και εγω..ολημερις και ολονυχτις δουλευω
ναι αλλα σκληρος ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΗΣΓέμισε ζουζουνιάρηδες αγαπούληδες το σάι ... πάει η παλιά του αίγλη ... του σάι
ναι μουνοπανο , στον ΟΑΕΔ εχει καλο σπα για την κωλαρα σουναι θελω στοργη και προδερμ και εγω..ολημερις και ολονυχτις δουλευω
επιτελους εδωσες σημεια ζωης ρε...νομιζαμε οτι πεθανες απο το κρυο μαλακαναι μουνοπανο , στον ΟΑΕΔ εχει καλο σπα για την κωλαρα σου
ΥΓ βγηκα εξω με τους 36 που εδειχνε καποια στιγμη , ηρεμα τα πραγματα ολοι ζωντανοι
Αντε απο Τεταρτη και μετα που θα κανει 45 να βρω κανεναν απανθρακωμενο απο τον καυσωνα
ή να ειναι σκυμενοι και να πινουν νερο απο το ρειθρο του πεζοδρομιου σαν τα κοπροσκυλα
Mohs level διαμάντι ... κατάλαβα τη ζουζουνίζεις και κανά 2ωρο μέχρι να βαρεθεί να σε κάνει αγκαλίτσαναι αλλα σκληρος ΖΟΥΖΟΥΝΙΑΡΗΣ
βγηκα λιγο εξω , βγηκα λιγο εξω , να ερθω στα ίσα μουεπιτελους εδωσες σημεια ζωης ρε...νομιζαμε οτι πεθανες απο το κρυο μαλακα
βγηκα λιγο εξω , βγηκα λιγο εξω , να ερθω στα ίσα μου
ειχα γινει γρανιτα μεσα στο σπιτι