TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
βενζινη 100 οκτανιωντι θα πιεις σημερα το βραδυ;
βενζινη 100 οκτανιωντι θα πιεις σημερα το βραδυ;
καρντουτι θα πιεις σημερα το βραδυ;
σπαμ στις ανεξαρτητεςεισαι λιγο πιο πολυ απο τους υπολοιπους που εχουμε παρει την δοση μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ψαξε βρες μια δικαιη ποινη και χανω 1000 ευρω
δεν θα ζησεις για να το κερδίσωδεν ειναι το ιδιο ατομο ρε
αν εχεις αρχιδια και οχι καρυδακια βαλε στοιχημα σκουλικι
βρες ενα μυνημα και φερτο και θα σου μετρησω 1000 ευρω θα στα βαλω τραπεζα τωρακαρντου
αυριο θα παω να παρω κανα νεο μπουκαλακι γιατι ξομεινα
σπαμ στις ανεξαρτητες
εσυ τα χυσια μαςτι θα πιεις σημερα το βραδυ;
Ισραηλινοι ειναι μαγκες.....βεβαια ειμαι σιγουρος οτι του λειπει μονο ενα πραγμα για να εχει ολοκληρωμενη ασφαλεια...αν και Γκριχελαντ δεν υπαρχει σοβαρη τρομοκρατια και ως εκ τουτου οντως κατα 90% ειναι καλυμενος..ΟΧΙ ομως εσυ πιστεψε μεδεν θα ζησεις για να το κερδίσω
6 Ισραηλινούς εχει διπλα , βαθμο ταγματαρχες του στρατου , και εκει ο στρατος γαμιολα πολεμάει δεν παιζει , πολεμάει.
και κατι κομαντα αμερικάνους + οι μπατσοι
τους εφερε απο εξωτερικο, εχει χρημα ο διπλα , πολυ χρημα , εχει καραβια , τοσο μεγαλα που δεν χωρανε στην απιθανη κώλαρα σου σαν την τρυπα του Καραμανλη στα λιμανακια
υπευθυνος ασφαλείας δεν θες να μαθεις ποιος ειναι
δε τσακωθηκες ποτε δηλαδη με αλλους θες να μ πεις?βρες ενα μυνημα και φερτο και θα σου μετρησω 1000 ευρω θα στα βαλω τραπεζα τωρα
εισαι μικρος ακομαΑυτό το "Ενεργό Μέλος" δεν σας θυμίζει χέσιμο;
ρε θα φερεις ενα μυνημα μου που επρεπε να δεχτω mute και μην μου κανεις ερωτησειςδε τσακωθηκες ποτε δηλαδη με αλλους θες να μ πεις?
Ισραηλινοι ειναι μαγκες.....βεβαια ειμαι σιγουρος οτι του λειπει μονο ενα πραγμα για να εχει ολοκληρωμενη ασφαλεια...αν και Γκριχελαντ δεν υπαρχει σοβαρη τρομοκρατια και ως εκ τουτου οντως κατα 90% ειναι καλυμενος..ΟΧΙ ομως εσυ πιστεψε με βασικα αυτοι κινδυνευουν σχεδον παντα απο το οργανωμενο εγκλημα που εδω σε τετοια θεματα ειναι της πουτσας
παω να ψαξωρε θα φερεις ενα μυνημα μου που επρεπε να δεχτω mute και μην μου κανεις ερωτησεις
δεν του λειπει τιποταΙσραηλινοι ειναι μαγκες.....βεβαια ειμαι σιγουρος οτι του λειπει μονο ενα πραγμα για να εχει ολοκληρωμενη ασφαλεια...αν και Γκριχελαντ δεν υπαρχει σοβαρη τρομοκρατια και ως εκ τουτου οντως κατα 90% ειναι καλυμενος..ΟΧΙ ομως εσυ πιστεψε με
αμα θες στα στελνω ολα εγω για να μην ψαχνεις και να μου πεις μετα τον λογωπαω να ψαξω
Δεν εννοώ αυτό ρε κεφτέ - το συσχετίζω με το "'εχω να ενεργηθώ μία εβδομάδα" που λένε στο γιατρό αντί για "έχω να χέσω μία εβδομάδα"εισαι μικρος ακομα
ναι μωρε το καταλαβαΔεν εννοώ αυτό ρε κεφτέ - το συσχετίζω με το "'εχω να ενεργηθώ μία εβδομάδα" που λένε στο γιατρό αντί για "έχω να χέσω μία εβδομάδα"
μην επιμενεις ρε τομαρι ΜΗΝ επιμενεις..αν ποτε συναντηθουμε απο κοντα θυνησε μου να σου αναλυσω καποια πραγματα σκατοπουστα που το παιζεις μανταμ Σουσου σε ολαδεν του λειπει τιποτα
εγω ειμαι καλυμμένος 101%
βαρεθηκα και με τη μαλακια που βγαζει δεκαδες τις σελιδες πας αργααμα θες στα στελνω ολα εγω για να μην ψαχνεις και να μου πεις μετα τον λογω
αμα ηταν εδω ο κοσνικ θα σε ειχε γαμησειαμα θες στα στελνω ολα εγω για να μην ψαχνεις και να μου πεις μετα τον λογωο
χαλια ειναι...το ειπα και στο αντισθενη φερε τον παλιο που ειναι αλλιως πισω και με γειωσε κλασσικαΑυτό το "Ενεργό Μέλος" δεν σας θυμίζει χέσιμο;