celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.387
- Πόντοι
- 6.056
Τι λετε ρεεεεεεεεεεεε.Μετα την Νικολετα κι αυτη?Ρε περαση που χει το κλαψομουνιασμα.Γ. Μαυρίδης...
Υγ Ποια ειναι η κιουρια?
Τι λετε ρεεεεεεεεεεεε.Μετα την Νικολετα κι αυτη?Ρε περαση που χει το κλαψομουνιασμα.Γ. Μαυρίδης...
και εγω θελω να το αλλαξω να το κανω πιο κυριλε που με εκφραζει η κυριλα
ολα ετοιμα τα θες και εσυ ρε τεμπελη , αλλος δουλευταρας μας βρηκεΤι λετε ρεεεεεεεεεεεε.Μετα την Νικολετα κι αυτη?Ρε περαση που χει το κλαψομουνιασμα.
Υγ Ποια ειναι η κιουρια?
Απίθανο να χει φωνητική πληκτρολόγηση ... μάλλον έχει μπει η γουάιν με τους κωδικούς του ... ο Αλπουλας να κάνει ένα cross-checkΔεν μιλας καλα,εγω σε καταννοω γιατι εχεις λιωσει στην δουλεια,απορω πως εχεις δυναμεις και πατας τα πληκτρα
Τι λετε ρεεεεεεεεεεεε.Μετα την Νικολετα κι αυτη?Ρε περαση που χει το κλαψομουνιασμα.
Υγ Ποια ειναι η κιουρια?
τσακωθηκαν μαλλον μεταξυ τουςΟ γκούγκλης είναι φίλος μας...
Tι φωνητικη πληκτρολογηση?Ενα πσ του 95 εχει που το πηρε οταν εκανε ξεσκαρταρισμα ο δημος και τα πετουσαν για να παρουν καινουριαΑπίθανο να χει φωνητική πληκτρολόγηση ... μάλλον έχει μπει η γουάιν με τους κωδικούς του ... ο Αλπουλας να κάνει ένα cross-check
Έτσι λέει ! Μην τον βάλεις σπίτι σου καλού κακού ... εγώ ξέρω είναι "δανεικό" το πισιTι φωνητικη πληκτρολογηση?Ενα πσ του 95 εχει που το πηρε οταν εκανε ξεσκαρταρισμα ο δημος και τα πετουσαν για να παρουν καινουρια
Προτιμω να δινω την χαρα στον Νιπλη να μας ξεστραβωνει.Ανεβαζει το στατους του.Για να μπορει να την λεει και στην αδυναμια του,τον ΑθηναιοΟ γκούγκλης είναι φίλος μας...
Με windows 95 ή 98??Tι φωνητικη πληκτρολογηση?Ενα πσ του 95 εχει που το πηρε οταν εκανε ξεσκαρταρισμα ο δημος και τα πετουσαν για να παρουν καινουρια
"Κατσε πανω απο το πληκτρολογιο"ο αθηναιος λαγοκοιμαται πανω απο το λαπτοπ , κοιμαται και πεφτει με την μαπα στο πληκτρολόγιο και κανει και κανα ποστ για ξεκαρφωμα
ειναι η δικια του και τον σφαλιαρίζει οπως ο Ιακωβου τον Πυρρο Δήμα πριν παει για το παγκοσμιο
Σε ντος δεν γραφειΜε windows 95 ή 98??
Ναι, θα μπαίνεις όλη μέρα, τις ώρες που "δουλεύεις".θα τον γαμησω,ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΩ δε θα ξαναμπω μετα τις 10 το βραδυ..