Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.426
- Πόντοι
- 12.756
αδεια παιρνει ο Αθηναιος , μην μας μπλεκεις αγορινα , μην μας μπλεκειςΑποφυλακιση ή αδεια?
αδεια παιρνει ο Αθηναιος , μην μας μπλεκεις αγορινα , μην μας μπλεκειςΑποφυλακιση ή αδεια?
Ναι αλλα επειδη ειναι παμπλουτος,γοητευτικοτατος και ο πιο περιζητητος εργενης της πολης τον κυνηγανε οι καργιεςμδεν τον αφηνουν σε ησυχιαρε συ μου τα έχεις ξαναπει αυτά!
Κάθε φορά που θα σε προσεγγίσει ένα μουνάκι δεν σημαίναι ότι πρέπει να κάνεις σχέση!
α μπραβο , Α ΜΠΡΑΒΟ , πες ταΝαι αλλα επειδη ειναι παμπλουτος,γοητευτικοτατος και ο πιο περιζητητος εργενης της πολης τον κυνηγανε οι καργιεςμδεν τον αφηνουν σε ησυχια
Και μετριοφρων πανω απ ολα,ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝα μπραβο , Α ΜΠΡΑΒΟ , πες τα
Μου φαινεται θα αρχιζω να τα βγαζω φωτο μην γραφω,να βαθμολογουν το πιατο και τα τσακαλια του σαη Φασολακια,φετα,σαλατες,ενα σαντουιτς πιο πριν.Τωρα καφεδακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχουν γινει πανπονηρες οι τσουλαρες πανπονηρεςΚαι μετριοφρων πανω απ ολα,ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ
Με απογοητευσες εν μερει.Περιμενα να ποσταρεις γκομενακι
τύπε το πιάτο ειναι πρικιό ?
εχουν γινει πανπονηρες οι τσουλαρες πανπονηρες
η αλλη με 2 σουβλακια τον τυλιξε
καλα ηταν και λιγο μαλάκας ο δικος μας , αλλα και αυτη τον καταλαβε
Aπο τον δεύτερο γάμο, ναι.τύπε το πιάτο ειναι πρικιό ?
επειγοντως επισκεψη σε ενα ΙΚΕΑ , για να μην μπαινεις και σε πολλα εξοδα
έχει μπόλικους στο μασαζ κατ οικον!Εν τω μεταξύ εξαφανίστηκε, ούτε ένας κλώνος...
Με απογοητευσες εν μερει.Περιμενα να ποσταρεις γκομενακι
Μηπως ηταν τυλιχτα τα σουβλακια?Γι αυτο ρωτανε οι καρχιες,"Να σας τυλιξω?" ερωτηση παγιδαεχουν γινει πανπονηρες οι τσουλαρες πανπονηρες
η αλλη με 2 σουβλακια τον τυλιξε
καλα ηταν και λιγο μαλάκας ο δικος μας , αλλα και αυτη τον καταλαβε
εγω θα πηγαινα μια μπουζουκια εθνικη οδο με ολο το σετ σε μια κουτα , και θα εκανα γλεντιAπο τον δεύτερο γάμο, ναι.
Να μην πάει χαμένο και αυτό.
πόσα ξέρεις??ΠΟΣΑ??Μηπως ηταν τυλιχτα τα σουβλακια?Γι αυτο ρωτανε οι καρχιες,"Να σας τυλιξω?" ερωτηση παγιδα
έχει μπόλικους στο μασαζ κατ οικον!
κλώνους γενικά,τους αφήνω να χαρουν, να χαλαρώσουν και έρχονται μαζεμένα ban παλι!Του βαγώνη ή κλώνους γενικά;
δεν πιστευω να τα κανεις και εσυ αυτα τα κολπα , ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ...?Μηπως ηταν τυλιχτα τα σουβλακια?Γι αυτο ρωτανε οι καρχιες,"Να σας τυλιξω?" ερωτηση παγιδα