TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
εσυ και ο ακηςΕίμαι καθαριο νερό, έναστρος ουρανός
εσυ και ο ακηςΕίμαι καθαριο νερό, έναστρος ουρανός
Αρχιδια εσπρέσσο στην δουλειάΤσιμπισατε τιποτα μαγκες;!
γαμησε τα Καραμαναρε φακες σημερα με ψωμι και φετουλα.Τσιμπισατε τιποτα μαγκες;!
Είμαι καθαριο νερό, έναστρος ουρανός ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
Κι εγω εκανα φασολια μαυροματικα σαλατα με φρυγανια ολικης, τυρι και κοκα κολα ζιρο… χαλαρα γιατι το βραδυ εχουμε ουισκαρες και φυστικαρες!γαμησε τα Καραμαναρε φακες σημερα με ψωμι και φετουλα.
καλυτερα να παω φυλακη μου φαινεται πιο καλα θα τρωω μεσα.
φασολι μαυροματικο , κρεμμυδακι φρεσκο απο πανω ,, ελαιολαδο απο το καλοΚι εγω εκανα φασολια μαυροματικα σαλατα με φρυγανια ολικης, τυρι και κοκα κολα ζιρο… χαλαρα γιατι το βραδυ εχουμε ουισκαρες και φυστικαρες!
Τι εσπρέσο ρε πρωτευουσιάνε στο γενικό λογιστήριο του κράτους δουλεύεις ?Αρχιδια εσπρέσσο στην δουλειά
το χαρουπι ομως είναι Γουατεμάλας ?Τι εσπρέσο ρε πρωτευουσιάνε στο γενικό λογιστήριο του κράτους δουλεύεις ?
Εμείς εδώ έχουμε μόνο ελληνικό ... χαρμάνι καφέ-χαρούπι 50-50
Πάλι καλά που δεν πληρώνουμε να δουλεύουμε
Εσύ και η Dua Πίπα ... μόνοφασολι μαυροματικο , κρεμμυδακι φρεσκο απο πανω ,, ελαιολαδο απο το καλο
ψωμι που εχει περασει απο καρβουνα λιγο να τοστισει , μια φαβα , και ενα γαυρο μαρινατο και ειμαι κοπλε
μπορω να πιω και 2 κοντεινερ ουζα
και μετα να περπατάω πανω στο νερό
Να του ζωγραφίσω μια σημαία .. μη μας πει γυφταίους ότι δεν τον προσέχουμετο χαρουπι ομως είναι Γουατεμάλας ?
ο Αθηναιος μονο απο Γουατεμαλα πινει και τρωει
αν δεν εχει πανω την σημαια της Γουατεμαλας δεν αγγιζει τιποτα
τον Αθηναιο δεν μπορεις να το κοροιδεψεις σε φαγητο και ποτόΝα του ζωγραφίσω μια σημαία .. μη μας πει γυφταίους ότι δεν τον προσέχουμε
Χμμμ ... θα του κάνω τότε καλό deal ... 450 μεικτά και μπόνους αστακό μεσημέρι βράδι αν τελειώσει νωρίτερα ... δουλειά μήνα θα βγει σε μια βδομάδατον Αθηναιο δεν μπορεις να το κοροιδεψεις σε φαγητο και ποτό
μονο στα λεφτα του μισθου μπορεις να το πιασεις κοτσο για πλακα
πες του δουλεια 362 ωρες την εβδομαδα , και 450 ευρω μεικτα , ναι θα σου πει
φασολι μαυροματικο , κρεμμυδακι φρεσκο απο πανω ,, ελαιολαδο απο το καλο
ψωμι που εχει περασει απο καρβουνα λιγο να τοστισει , μια φαβα , και ενα γαυρο μαρινατο και ειμαι κοπλε
μπορω να πιω και 2 κοντεινερ ουζα
και μετα να περπατάω πανω στο νερό
Τι μλς εισαιτον Αθηναιο δεν μπορεις να το κοροιδεψεις σε φαγητο και ποτό
μονο στα λεφτα του μισθου μπορεις να το πιασεις κοτσο για πλακα
πες του δουλεια 362 ωρες την εβδομαδα , και 450 ευρω μεικτα , ναι θα σου πει
δεν θα σου φερει ταπερακι η γυναικαΑρχιδια εσπρέσσο στην δουλειά
ρε εισαι με τα καλα σου ???Χμμμ ... θα του κάνω τότε καλό deal ... 450 μεικτά και μπόνους αστακό μεσημέρι βράδι αν τελειώσει νωρίτερα ... δουλειά μήνα θα βγει σε μια βδομάδα
Α το χει πάει σε τέτοιο τέρμαρε εισαι με τα καλα σου ???
ΜΙλαμε θελει δουλεια , ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ
πχ να του πεις να χτισει μονος του το Σινικό τείχος απο την αρχη και πες του οτι μολις τελειωσει θα τον πληρωσεις
θελει δουλειες που θελουν 8 ζωες για να τελειωσουν
ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ
μεσα του πιστευει οτι ΓΥΡΙΖΕΙ , γυριζει ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟΑ το χει πάει σε τέτοιο τέρμα
Δλδ ο Αθηναίος είναι τόσο θύμα που παίζει να ναι ο μόνος που θα κάτσει να τελειώσει παρτίδα με πιασμένη μάνα ΚΑΙ παραμάνα