athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.262
- Πόντοι
- 12.756
εφαγες το πρωινουλι σου;εσυ θελεις να πας παλι μπας και προλάβεις να φας , αμ δε ομως , οσες φορες και να βγειτε ολα σκουπα θα τα τρωει
εφαγες το πρωινουλι σου;εσυ θελεις να πας παλι μπας και προλάβεις να φας , αμ δε ομως , οσες φορες και να βγειτε ολα σκουπα θα τα τρωει
εσυ θελεις να πας παλι μπας και προλάβεις να φας , αμ δε ομως , οσες φορες και να βγειτε ολα σκουπα θα τα τρωει
θες να ερθεις να το φας και αυτο ρε γαμημενε?εφαγες το πρωινουλι σου;
τετοια τρωω τωρα κουακερ με σοκολαταθες να ερθεις να το φας και αυτο ρε γαμημενε?
μεχρι και τα κρονφλεικς σου τελειωσαν ?
κατσε να παρω Χαρδαλια να βγει στα καναλια να κανει εκλυση να μην τραβηξει κανεις καζανακι για κανα 2ωροτετοια τρωω τωρα κουακερ με σοκολατα
ποιο τυπε αυτο λες?Παραπλανημένοι από τα σόσιαλ ... όπως πχ έρχεται τουρίστας Αθήνα και πάει Μπαϊρακτάρη, ενώ έχει κάτι κουτούκια στον Άγιο Αρτέμιο που δεν τα ξέρουν ούτε οι ιδιοκτήτες τους
Να πάμε τι περιμένουμε ;ποιο τυπε αυτο λες?
CAFE BAR Lucianna".''. | Athens
CAFE BAR Lucianna".''., Athen. Gefällt 6.666 Mal · 44 Personen sprechen darüber · 45 waren hier. καφέ μπαρwww.facebook.com
θα κυκλοφορησεις βραδυ με μπουκαλο και ζημιες;Καλημερα! Φρενταρα να στανιαρουμε και να παρουμε δυναμεις γιατι το βραδυ μαλλον ανοιγουμε μπουκαλαρα στο αλβανεζακι με τις βυζαρες στο τοτεμ!
Χτες τον ήπιαμε στην Αστάνα καραμανοΚαλημερα! Φρενταρα να στανιαρουμε και να παρουμε δυναμεις γιατι το βραδυ μαλλον ανοιγουμε μπουκαλαρα στο αλβανεζακι με τις βυζαρες στο τοτεμ!
και με 10 η Αστανα και τον ηπιε και η αεκΧτες τον ήπιαμε στην Αστάνα καραμανο
να πεις στον εργοδοτη σου να σου δινει επιδομα υπερβολικης κοπωσηςΧτες τον ήπιαμε στην Αστάνα καραμανο
Καλά πάλι θα πέσει και στο μπουχο πιο μεγάλη ακομακαι με 10 η Αστανα και τον ηπιε και η αεκ
Ναι μου τα δίνει όλα τριετιες ανθυγιεινές όλανα πεις στον εργοδοτη σου να σου δινει επιδομα υπερβολικης κοπωσης
Αστα Αντζελινο μου γαμω το καζακσταν ολο…. Ξινος μου βγηκε ο φρεντοΧτες τον ήπιαμε στην Αστάνα καραμανο
εσύ κοίτα να φορτώσεις το Καρελι με τις τσιμπηδες της ηλεκτροκολισηςνα πεις στον εργοδοτη σου να σου δινει επιδομα υπερβολικης κοπωσης
Αστα Αντζελινο μου γαμω το καζακσταν ολο…. Ξινος μου βγηκε ο φρεντο
Τζονι μπουκαλαρα για παρτι μου στο αλβανακιθα κυκλοφορησεις βραδυ με μπουκαλο και ζημιες;
Τζονι μπουκαλαρα για παρτι μου στο αλβανακι
χαρασο πανιατναεσύ κοίτα να φορτώσεις το Καρελι με τις τσιμπηδες της ηλεκτροκολισης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: