Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.433
- Πόντοι
- 12.756
θα φανεί πολυ στημένο , θα βρει εναν τιτλο ο Αγιος να το καμουφλαρει λιγο , μην γινουμε τσιμπουκι στα μέληΜιστερ Γαμεας-Μισθωτος
θα φανεί πολυ στημένο , θα βρει εναν τιτλο ο Αγιος να το καμουφλαρει λιγο , μην γινουμε τσιμπουκι στα μέληΜιστερ Γαμεας-Μισθωτος
Πρεπει να ανακαλυψεις και ενα βραβειο για τον φιλο μας τον Αθηναιο, ολη αυτη η προσπαθεια για να επιβιωσει στο κοσμο καπως πρεπει να ανταμειφθεί
Κριμα ειναι , καποιος πρεπει να του δωσει κουράγιο
σε λιγο,ΣΕ ΛΙΓΟΟμιλωντας για εργασια, παλι δουλευει ο πρωτευουσιανος;
Είναι σαν να τον βλέπω μπροστά μου. Από πεντελικό μάρμαρο, στο ένα χέρι θα κρατά τον φρέντο και στο άλλο το ατμοσίδερο. Παντελόνι τύπου κάργκο, άρβυλα, φακιόλι στο κεφάλι και επιστήθια ποδιά.
Και τι κακο εχει το φακιολι ειπαμε;Είναι σαν να τον βλέπω μπροστά μου. Από πεντελικό μάρμαρο, στο ένα χέρι θα κρατά τον φρέντο και στο άλλο το ατμοσίδερο. Παντελόνι τύπου κάργκο, άρβυλα, φακιόλι στο κεφάλι και επιστήθια ποδιά.
Δεν φοραω ουτε καπελο χαλαει το μαλλακι μουΚαι τι κακο εχει το φακιολι ειπαμε;
Εισαι αντρας, την εχεις σκισει τη γατα, ΤΗ ΓΑΤΑΔεν φοραω ουτε καπελο χαλαει το μαλλακι μου
εννοειται,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙΕισαι αντρας, την εχεις σκισει τη γατα, ΤΗ ΓΑΤΑ
Και τι κακο εχει το φακιολι ειπαμε;
ολα ετοιμα τα εχω,ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ σαν τον Νιπλη με την ΠινεζαΚαθόλου κακό.
Τουναντίον! Τον προστατεύει από το να λαδώνει το μαλλί του στο τηγάνισμα.
ποσες ωρες να δουλεψει ρε φιλε ελεος αφηστε τον θα αποκαμνει το απολλωνειο κορμιεσυ να πας να βγαλεις κανα εξτρα μεροκαματο παλιοτεμπελη ουτε που το σκεφτεσαι ε ?
εγω θα ελεγα να του στησεις την ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ αλλα πως καθαριζει μετα?????Μόνο βραβείο;;;
Ανδριάντα θα του στήσουμε. ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ!!!
πολυ παλια φωτογραφια την εφαγε ο χρονοςΕισαι αντρας, την εχεις σκισει τη γατα, ΤΗ ΓΑΤΑ
Αθηναιε θα ανέβει και καραμανος πάνω Αθήνα λέει θα γίνει της πουταναςπολυ παλια φωτογραφια την εφαγε ο χρονος
δεν μπορει ο Αθηναίος , θα δουλευει .....Αθηναιε θα ανέβει και καραμανος πάνω Αθήνα λέει θα γίνει της πουτανας
εχασες Μπουξο πριν καποια ωρα εγραψε στο κοβιντΑθηναιε θα ανέβει και καραμανος πάνω Αθήνα λέει θα γίνει της πουτανας
Έχει πάρει άδεια τρίωρηδεν μπορει ο Αθηναίος , θα δουλευει .....
εχασες Μπουξο πριν καποια ωρα εγραψε στο κοβιντ