Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Καλημερα! Φρεντο εσπρεσσο και πολυσπορο κουλουρι γαλοπουλα φιλαδελφεια απο αλλο καταστημα! (Οχι απ τα μουνοπανα…)
καλημερα Καραμαναρε..εδωσα πρωινιατικο στιγμα στους Ψεκες οτι ψαχνουμε με drones τζωνακοΚαλημερα! Φρεντο εσπρεσσο και πολυσπορο κουλουρι γαλοπουλα φιλαδελφεια απο αλλο καταστημα! (Οχι απ τα μουνοπανα…)
Μεγαλειότατε πολύ καλημέρα σας..Καλή σας ημέρα κύριοι.
Αυτοί στα αρχιδια τους θα ξυπνήσουν το μεσημέρι να φανε το πρωινο τους και μετά ξύσιμο αρχιδιων όλη μέρα και καυλαντα..λειπει Νιπλης και Μπραμπ
ετσι ειναι οι λεφταδες τι σαν και μας στο μεροκαματο στο αγχος και στην βιοπαλη;Αυτοί στα αρχιδια τους θα ξυπνήσουν το μεσημέρι να φανε το πρωινο τους και μετά ξύσιμο αρχιδιων όλη μέρα και καυλαντα..
τι κανεις αγορίνα μου ? άσε μην πεις θα μαντεψω εγω , ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ετσι ειναι οι λεφταδες τι σαν και μας στο μεροκαματο στο αγχος και στην βιοπαλη;
μεσημερι δουλευωτι κανεις αγορίνα μου ? άσε μην πεις θα μαντεψω εγω , ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..
Μια απο αυτες τις μερες πρεπει να παω στον Αστερα να φαω πρωινο.
να αραξω εκει στην μπαλκοναρα που εχει και να βλεπω να με ανταμειβει η ζωη για τους κόπους μου...
μετα θα παω κατω στον μπαρμπερη που εχει να κανω ξουρα φαλτσετιανη
σχολικός τροχονόμος εισαι ?μεσημερι δουλευω
δεν εχει σχολεια ανοιχτα ρε μαλακα καλοκαιρι ειναισχολικός τροχονόμος εισαι ?
κριμα γιατι με της ξουριες που ελεγε ο πουσι γλυτωνες και τα φραγκατι κανεις αγορίνα μου ? άσε μην πεις θα μαντεψω εγω , ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..
να αραξω εκει στην μπαλκοναρα που εχει και να βλεπω να με ανταμειβει η ζωη για τους κόπους μου...
παλι ξεχαστηκα οτι ειμαι με φτωχους παρέα και δεν στελνουν καμπ ή ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΑ τα παιδιά τους...δεν εχει σχολεια ανοιχτα ρε μαλακα καλοκαιρι ειναι
ο πρωτευουσιανος μια κορη εχει που ασχολειτε με προβοσκιδουχαπαλι ξεχαστηκα οτι ειμαι με φτωχους παρέα και δεν στελνουν καμπ ή ΕΣΩΚΛΕΙΣΤΑ τα παιδιά τους...
και δεν του πληρωνει της υπερωριες το bossτο σαητ εχει παρει την κατηφόρα
δεν υπαρχουν πια τα σαίνια που υπηρχαν
ενας σαντ εχει μείνει που δεν μπορει να στηριχθει πανω του τιποτα
γιατι αν κρεμαστει με το διχτυ του ψητου κατσαρόλας εχουμε προβλημα
ο Αθηναιιος δουλευει 49 ωρες την ημέρα, σε λιγο θα μπαινει στο μπου και απο τα κιοσκια που εχει ο δημος αθηναιων και δινει συμβουλες στους τουριστες
παλι καλα που μου δινει και μισθο κανονικο και οχι διγραμμες επιταγεςκαι δεν του πληρωνει της υπερωριες το boss
επιταγες στον ειδικο νιπλης ολες της εξαργυρωνει οσες γραμμες και να εχουνπαλι καλα που μου δινει και μισθο κανονικο και οχι διγραμμες επιταγες
τι κανεις αγορίνα μου ? άσε μην πεις θα μαντεψω εγω , ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..