Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.161
- Πόντοι
- 12.756
καρφωνεσαι οτι γραφεις με κινητο , ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙΞεχωριστό νήμα θα ΔΟΥ σ ρίξω δεν θα σε βάλουμε εσένα με την μάζα κηδειοχαρτα του Μπου
καρφωνεσαι οτι γραφεις με κινητο , ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙΞεχωριστό νήμα θα ΔΟΥ σ ρίξω δεν θα σε βάλουμε εσένα με την μάζα κηδειοχαρτα του Μπου
Μηπως ξερεις κατι κ εσυ ?Για να το λέτε κάτι θα ξέρετε!
Γιατί όταν γράφω γίνεται μπουχός?
δεν ξέρω...έχει ανταλλάξει κωδικούς με wine???Μηπως ξερεις κατι κ εσυ ?
Στο παγκάκι είμαι στο παγκάκικαρφωνεσαι οτι γραφεις με κινητο , ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ
με κολομπιανα τον βλεπω να ανταλλασει κωδικους e-banking σε λιγοδεν ξέρω...έχει ανταλλάξει κωδικούς με wine???
πηγαινε στον Αθηναιο , εχει ενα γατόσπιτο ελευθερο , του εφυγε η μίαΣτο παγκάκι είμαι στο παγκάκι
Ούτε ο Φερεντίνος τέτοιο deal!με κολομπιανα τον βλεπω να ανταλλασει κωδικους e-banking σε λιγο
απο ντιλ εχουμε τον Πουσυ , που εκάνε το ντιλ του αιώναΟύτε ο Φερεντίνος τέτοιο deal!
αυτός είχε να επιλέξει τον έρωτα της ζωης του και το bou.απο ντιλ εχουμε τον Πουσυ , που εκάνε το ντιλ του αιώνα
Ασε τις εισαγωγες και πες μας τι εκανες
τίποτα...ακόμα, απλά να ξέρω πότε πρέπει να κλέισω ραντεβού για συμβουλές!Ασε τις εισαγωγες και πες μας τι εκανες
Ποτέ επαγγελματικο ραντεβου με μελητίποτα...ακόμα, απλά να ξέρω πότε πρέπει να κλέισω ραντεβού για συμβουλές!
Τι πρέπει να κάνω για να με δεχτείς!
να στειλεις μια paysafe 100ευρω στην Κολομβίατίποτα...ακόμα, απλά να ξέρω πότε πρέπει να κλέισω ραντεβού για συμβουλές!
Τι πρέπει να κάνω για να με δεχτείς!
Τυπε για να φωνάζει εσένα κάτι σοβαρόΑσε τις εισαγωγες και πες μας τι εκανες
να στειλεις μια paysafe 100ευρω στην Κολομβία
Ποτέ επαγγελματικο ραντεβου με μελη
Συμβουλες διδονται μονο με πμ και χωρις αμοιβη
Τυπε είμαστε απατεώνες όχι τσαμπατζήδεςΠοτέ επαγγελματικο ραντεβου με μελη
ετσι ελεγε και ο Αθηναιος και τωρα παει και τους βρισκει οπου και αν πανε τα μελη και τους τρωει το φαγητο ο πουστηςΠοτέ επαγγελματικο ραντεβου με μελη
οτι θα πληρωσεις ειναι το μονο βεβαιο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγώ θα ήθελα απο κοντά για να μην φανώ τσίπης!
Να πλερώσω ήθελα Κύριος!