celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 6.056
Τι σχεση εχεις με καποιο μελος πουσι?Ποτε γραφτηκες?Μια Ειρηνη την εχεις ακουστα?Μπραμπ μεγαλη αληθεια...ξαναγραφτηκα στην χειροτερη περιοδο της ζωης μου
Τι σχεση εχεις με καποιο μελος πουσι?Ποτε γραφτηκες?Μια Ειρηνη την εχεις ακουστα?Μπραμπ μεγαλη αληθεια...ξαναγραφτηκα στην χειροτερη περιοδο της ζωης μου
Περναω μια σκοτεινη περιοδο ισως τη πιο σκοτεινη της ζωης μου και καταλαβα ποσο λαθος ηταν που ειχα εξαφανιστει σχεδον 6 μηνες… με το μπου θα την ειχα παλεψει πολυ καλυτερα!Μπραμπ μεγαλη αληθεια...ξαναγραφτηκα στην χειροτερη περιοδο της ζωης μου
Αμφιβαλλεις οτι καποτε θα γινουν?Τυπε οι στιχομυθίες που έχουν παιχθεί εδώ μέσα πρέπει να γίνουν αντικείμενα κοινωνιολογικής μελέτης
εδω θα βρεις το φως το αληθινοΠερναω μια σκοτεινη περιοδο ισως τη πιο σκοτεινη της ζωης μου και καταλαβα ποσο λαθος ηταν που ειχα εξαφανιστει σχεδον 6 μηνες… με το μπου θα την ειχα παλεψει πολυ καλυτερα!
Αποκλειεται το κοριτσακι μου να μου λεει ψεματα, την πιστευωουτε φουσκωτη κουκλα που την βαφει και την ξεβαφει και την βαζει στον παταρι οταν του κραταει μουτρα ?
μονο για γκομενο ειπεΑποκλειεται το κοριτσακι μου να μου λεει ψεματα, την πιστευω
ουτε καν θυμαμαιπροσπαθω να βρω πό τε διαγράφτηκες
μακαρι ρε Ραο να ηταν τοσο απλοτοτε που ειχαν κλεισει τα κοφυ μπερυ?
Τον προηγουμενο τον χωρισε λεει, επειδη την εβαζε να πινει νερο και δεν την αφηνε να κατουρησει για να την βλεπει να ζοριζεται και καύλωνε με το ζορι τηςμονο για γκομενο ειπε
μηπως παιζει με τις λεξεις και ξεχασε να σου πει γαμιά ή συζυγο ?
Τον προηγουμενο τον χωρισε λεει, επειδη την εβαζε να πινει νερο και δεν την αφηνε να κατουρησει για να την βλεπει να ζοριζεται και καύλωνε με το ζορι της
Κανένα άλλο σάιτ δεν είναι σαν το Μπου κανένα θα ήθελα να είναι δικό μου κάποτε θα το αγοράσω με επιταγές του νιπληΑμφιβαλλεις οτι καποτε θα γινουν?
Το μπου κομ ειναι μεγαλυτερης αξιας αρχειο ακομη και απο τη βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας
Ρε τύπε δεν ειναι δυνατον αυτο να το επινοησει καποιος. Ειναι τοσο κουλό ωστε μαλλον ειναι και αληθεια
Μπα μην το λες,μας ειχε ρημαξει η καραντινα κι εμας εδω,κατι μαλλιοτραβηγματα με τις κορωνες,δεν ειχε φτιαχτει καη ι κλινικη...Περναω μια σκοτεινη περιοδο ισως τη πιο σκοτεινη της ζωης μου και καταλαβα ποσο λαθος ηταν που ειχα εξαφανιστει σχεδον 6 μηνες… με το μπου θα την ειχα παλεψει πολυ καλυτερα!
Να κανει τον σταυρο της πες της,καθολικα και ρωμεικα, που δεν την πεταξε σε καναν γκρεμο ο πρωηνΤον προηγουμενο τον χωρισε λεει, επειδη την εβαζε να πινει νερο και δεν την αφηνε να κατουρησει για να την βλεπει να ζοριζεται και καύλωνε με το ζορι της
Η καραντινα μια χαρα ηταν. Εμενα μού λειπειΜπα μην το λες,μας ειχε ρημαξει η καραντινα κι εμας εδω,κατι μαλλιοτραβηγματα με τις κορωνες,δεν ειχε φτιαχτει καη ι κλινικη...
διολου απιθανο ρε ΑλεξΡε τύπε δεν ειναι δυνατον αυτο να το επινοησει καποιος. Ειναι τοσο κουλό ωστε μαλλον ειναι και αληθεια
Δεν το επιτρεπει η πολιτικη ορθοτητα τυπε.Προτιμα να ακουει αμορφωτους βλαχους να πετανε αρλουμπες στην βουληΑμφιβαλλεις οτι καποτε θα γινουν?
Το μπου κομ ειναι μεγαλυτερης αξιας αρχειο ακομη και απο τη βιβλιοθηκη της Αλεξανδρειας
Μηπως σου λειπει καμια γκομενα που βγαλες στην καραντινα?Η καραντινα μια χαρα ηταν. Εμενα μού λειπει
μαλάκα μου τι τυπάρα γνωρισε !!! ποσα καράβια ανωμαλία κουβάλαγε ο τυπος , για εδω μέσα ειναι αυτοςΤον προηγουμενο τον χωρισε λεει, επειδη την εβαζε να πινει νερο και δεν την αφηνε να κατουρησει για να την βλεπει να ζοριζεται και καύλωνε με το ζορι της
Μας υποτιμας νομιζω.μαλάκα μου τι τυπάρα γνωρισε !!! ποσα καράβια ανωμαλία κουβάλαγε ο τυπος , για εδω μέσα ειναι αυτος
θα σκασω κανα φραγκο εδω μέσα σοβαρό και θα γίνει εκκαθαριση καποια στιγμηΚανένα άλλο σάιτ δεν είναι σαν το Μπου κανένα θα ήθελα να είναι δικό μου κάποτε θα το αγοράσω με επιταγές του νιπλη
Εδω εχουμε ερασιτεχνες τύπεμαλάκα μου τι τυπάρα γνωρισε !!! ποσα καράβια ανωμαλία κουβάλαγε ο τυπος , για εδω μέσα ειναι αυτος