athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.189
- Πόντοι
- 12.756
Μισθωτος approovesδεν γινεται το Lada ΜερσεντΕ θειο , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Μισθωτος approovesδεν γινεται το Lada ΜερσεντΕ θειο , ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
ρε γαμημενε Στωλκερ εγινες;Ολα τα παρκινγκ απο Καβουρι μεχρι Σουνιο , και οτι μικρο χωματινο σημειο μπορει να παρκαρει καποιος , χθες ηταν γεματο αυτοκίνητα
μονο μεσα στην σπηλια του καραμανλη δεν ειχαν παρκαρει.
η ολοι γαμανε φεγγαραδα ή ο μπαφος πρεπει να εχει φτασει σε απιστευτες πωλήσεις
ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ? ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ?
πηγα λιγο πριν το σουνιο επισκεψη, ολος ο δρόμος δεξια παρκαρισμεναρε γαμημενε Στωλκερ εγινες;
Σαντ ασχολειται τωρα με το φονικο της κοπελας...πηγανινε να διαβασεις ρε μαλακα τι αρωστακια κυκλοφορουν..τους εχουν γαμησει τοσο πολυ τις ζωες οι γυναικες που χαιρονται που πεθαινουν καποιεςπηγα λιγο πριν το σουνιο επισκεψη, ολος ο δρόμος δεξια παρκαρισμενα
περιμενα να δω σαντμαν πουθενα , αλλα τιποτα
αφησε το πετσακι του πουλιου του και ασχολειται με φονικα τωρα ο σαντ? εξελιξη το λες αυτοΣαντ ασχολειται τωρα με το φονικο της κοπελας...πηγανινε να διαβασεις ρε μαλακα τι αρωστακια κυκλοφορουν..τους εχουν γαμησει τοσο πολυ τις ζωες οι γυναικες που χαιρονται που πεθαινουν καποιες
θεμα χρονου ....αφησε το πετσακι του πουλιου του και ασχολειται με φονικα τωρα ο σαντ? εξελιξη το λες αυτο
θυμισου με, σε λιγο θα γινει μαλακια σε αυτα τα παρκινγκ, ή που θα φυγει κανα αμαξι κατω θαλασσα ή που θα κατρακυλησει κανα ζευγαρι για βουτια βραχο-βραχο
ειχα αναψει προβόλια γιατι απο ενα σημειο και μετα δεν βλεπεις χριστό στις στροφες εκειθεμα χρονου ....
Σφίχτηκε η καρδούλα σου χτες που είδες κριτική για τη Σάντρα από άλλον;Καλημέρα σε όλα τα φιλαράκια μου !!!
Σφίχτηκε η καρδούλα σου χτες που είδες κριτική για τη Σάντρα από άλλον;
Εντάξει, την είδες μετά στο live και ηρέμησεςΕίμαι με ηρεμιστικά από χθες το βράδυ.
Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα.
Εντάξει, την είδες μετά στο live και ηρέμησες
ειπες να περάσεις και απο εδω ...?⁷
πως και έτσι ? χάθηκες ?
Κάτσε να πάω στη Σαντρούλα ... και θα τον ξαναχάσεις από αυτό το νήμα ...
έχω και ζωή τύπε!!ειπες να περάσεις και απο εδω ...?
πως και έτσι ? χάθηκες ?
σε έχω κατηγοριοποιήσει στους αγαπούληδες(δεν είναι κακό αυτό)Κάτσε να πάω στη Σαντρούλα ... και θα τον ξαναχάσεις από αυτό το νήμα ...