alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
όχι τύπε, το πρόσεξα αυτό!κοιταγαν το κινητο σκυμμενες ?
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
Μιλάγανε και κοίταζαν η μια την άλλη λες και ήταν τίποτα ακαδημαϊκές
όχι τύπε, το πρόσεξα αυτό!κοιταγαν το κινητο σκυμμενες ?
ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
εχω , περασα πριν λιγες μερες , κοντεψα να παρω ολα τα κολωνακια παραμαζομαναι, όταν έφυγα απο εκει που ήμουν!
Δεν έχεις ιδέα....
Κηφισιά τύπε!αυτο ειναι κηφισια η χαλανδρι?
καλο παιδι ειναι μωρε ο sad απλα μαλλον εχει φαει ηττες και δεν λεει να σηκωθει με τιποτα.Άλλαξε το λίγο γιατί ακούστηκε πολύ Σαντμαν αυτό
πουτσα μας τα μοναστηρια , τα ξαναπιανουμε αλλη ωραεντάξει παιδιά συγγνώμη, δεν ήθελα να διακόψω την συζήτηση σας για τα μοναστήρια...
Τώρα γάμα τα μοναστήρια ... πες για Zabri, μίνια, ποόδια, βυζάκια, μουνάκια ... περιμένουμε φωτό στο νήμα Ματι παντού και στο φωτό απο γυναίκες γκομενες μαςεντάξει παιδιά συγγνώμη, δεν ήθελα να διακόψω την συζήτηση σας για τα μοναστήρια...
πρέπει να βολτάρουμε μαζί σου λέω!πουτσα μας τα μοναστηρια , τα ξαναπιανουμε αλλη ωρα
για πες
α δεν κάνω τέτοια εγώ!Τώρα γάμα τα μοναστήρια ... πες για Zabri, μίνια, ποόδια, βυζάκια, μουνάκια ... περιμένουμε φωτό στο νήμα Ματι παντού και στο φωτό απο γυναίκες γκομενες μας
Αμ δεν ήξερε να πάει Zambriκαλο παιδι ειναι μωρε ο sad απλα μαλλον εχει φαει ηττες και δεν λεει να σηκωθει με τιποτα.
τον διαβαζω και με πιανει καταθλιψη.αλλα καταβαθος πρεπει να ειναι οντως καλο παιδι και
για αυτο την εχει πατησει.
εσυ θες να κλαιμε ο ενας στον ωμο του αλλου ε απο τα μουνια που θα βλεπουμεπρέπει να βολτάρουμε μαζί σου λέω!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
α δεν κάνω τέτοια εγώ!
Να με πάρει καμία χαμπάρι και να με περάσει για ανώμαλο πριν την ρίξω στο κρεβάτι?
A ναι ξέχασα με τα μουνακια βγαίνεις μόνο σέλφια δεν κάνω τέτοια εγώ!
Να με πάρει καμία χαμπάρι και να με περάσει για ανώμαλο πριν την ρίξω στο κρεβάτι?
όχι ρε νίπλη, να φορτώσουμε μουνιά θέλω!εσυ θες να κλαιμε ο ενας στον ωμο του αλλου ε απο τα μουνια που θα βλεπουμε
Ανάβηκε η βενζίνη και στεναχωρήθηκε που θα βγάζει μονο το σμαρτ και θα φορτώνει μόνο ένα μουνι ... τώρα το θηρίο γκαράζ ... πανε οι εποχές 5-5όχι ρε νίπλη, να φορτώσουμε μουνιά θέλω!
Γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξος?
Ποιος σε πείραξε?
Ναι τύπε θα σε βαλουν μεσα και θα εμφανισθουν καμια δεκαρια μοναχοι με ραβδια
"Πρεπει τεκνο μου να εξαγνισθείς"
εγω τα φορτωνω , αλλα εσυ θα κανεις σχεση μαζι τους , μιλημενα ξηγημεναόχι ρε νίπλη, να φορτώσουμε μουνιά θέλω!
Γιατί είσαι τόσο απαισιόδοξος?
Ποιος σε πείραξε?
δεν το εχω το σμαρτ , ειμαι με τον Ορεστη-Μακρη-Υβριδικο και το λέοπαρντΑνάβηκε η βενζίνη και στεναχωρήθηκε που θα βγάζει μονο το σμαρτ και θα φορτώνει μόνο ένα μουνι ... τώρα το θηρίο γκαράζ ... πανε οι εποχές 5-5
το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφούεγω τα φορτωνω , αλλα εσυ θα κανεις σχεση μαζι τους , μιλημενα ξηγημενα
Θα πάμε με το δικό μου, εκεί κολάς τώρα?Ανάβηκε η βενζίνη και στεναχωρήθηκε που θα βγάζει μονο το σμαρτ και θα φορτώνει μόνο ένα μουνι ... τώρα το θηρίο γκαράζ ... πανε οι εποχές 5-5
εμ τα βλεπεις που σου λεωτο δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφού
τυπε , χωρις παρεξηγηση , εγω την κοιταω την ροδα , μην πεθανω σε κανα Auris ειναι κριμα και αδικοτο δις εξαμαρτείν ουκ ανδρος σοφού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα πάμε με το δικό μου, εκεί κολάς τώρα?
Είναι τόσο καυλωμένες πλέον με το σεξισμό και τους gay που δεν κοιτάζουν τι ρόδα έχεις!
Καλό το υβριδικό αλλά θα πρέπει να φοράω και μάσκα μόνος μου μέσα ... ολοκληρωμένα γκέι κατάστασηδεν το εχω το σμαρτ , ειμαι με τον Ορεστη-Μακρη-Υβριδικο και το λέοπαρντ