ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.864
- Πόντοι
- 5.006
Ναι στη θέση του άλλου νου του μιτασιον.παιδια μια ερωτηση...να στειλω μνμ στον Αντισθενη να με κανει ΜΕΓΑ ΓΛΟΜΠΕΑΡΧΗ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝΑΙ
Ναι στη θέση του άλλου νου του μιτασιον.παιδια μια ερωτηση...να στειλω μνμ στον Αντισθενη να με κανει ΜΕΓΑ ΓΛΟΜΠΕΑΡΧΗ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΝΑΙ
Ποιος σας ρωτησε κυριε?
Έχεις τους ανθρώπους σου στη νύχτα βλέπωτο βαζει σε κλειστο γαμω το σπιτακι του
μια μερα θελω να το αφησει εξω και θα στειλω την πινέζα να το κανει λαμπαδα
δεν μπορεσα να αντισταθω συγνωμηΠοιος σας ρωτησε κυριε?
Καριόλη πολύ ώρα είμαι εδώ απλός είμαι στο ψυγείο και τρώω έλαιο Αθηναίου μείναμε νηστικοίΟ Καρυπίδης ακόμα να φτάσει με το Καρελι;του άδειασε η μπαταρία
το βαζει σε κλειστο γαμω το σπιτακι του
μια μερα θελω να το αφησει εξω και θα στειλω την πινέζα να το κανει λαμπαδα
Εισθε υπερβολικος.
Εχετε το προνομιο να εχετε γνωρισει απο κοντα και τις δυο τελευταιες καψουρες μου.
Τις κατατασσετε σε τετοια κατηγορια
ειμεθα λιτοδιαιτοι φιλτατε ΚαραμαναρεΠαραγγειλτε κανα πιτογυρο ρε σεις!
Στήθος κοτόπουλο και λίγη σαλατούλα (μαρούλι και κρεμμύδι) για απόψε ΚαραμάναρεΠαραγγειλτε κανα πιτογυρο ρε σεις!
το πιο πιθανο να πηγαινε μαζι τουςΔύσκολα θα καθαρίζε η φιλιππινέζα με τους ασβερκους προχθές στην καντίνα νομίζω
Σοκ και δεος.
Ο μεγαλύτερος κασκαντέρ του μπου,ο κύριος που έκανε ψυχικό στην οποιαδήποτε,που περηφανευόταν για τις "κατακτήσεις" του,που νόμιζε ότι όλα είναι Βιολογία και όσα έλεγε απείχαν έτη φωτός από την λογική,κατά κόσμον Νικ1410,διαγράφηκε.
εχεις κοντα κανα ντελικατέσεν ?για αυτο εγω ψαχτηκα πολυ για το θεμα γειτονια.στην δικια μου συνορα κολωνος-μεταξουργειο
δεν εχει καθολου θορυβο.καμια φορα μονο δολοφονιες με μαχαιρια μεταξυ αλλοδαπων αλλα
περα απο τις κηλιδες-ποταμια αιματος ναρκωτικα συμμοριες και οτι ο επιθανατιος ρογχος
εχει γινει το καλημερα-καληνυχτα της γειτονιας ολα περιφημα στην ταπεινη γειτονιτσα μας..
Σοκ και δεος.
Ο μεγαλύτερος κασκαντέρ του μπου,ο κύριος που έκανε ψυχικό στην οποιαδήποτε,που περηφανευόταν για τις "κατακτήσεις" του,που νόμιζε ότι όλα είναι Βιολογία και όσα έλεγε απείχαν έτη φωτός από την λογική,κατά κόσμον Νικ1410,διαγράφηκε.
Ποιος το κρινει αυτο?Κανονικές πάντως δεν τις λές.
εδω διαγραφτηκε η wine, τιποτα δεν μας κανει εντυπωση πιαΤελικά ποιος νίκησε στο φαγοπότι
Είναι κακό αυτό τώρα?
Ν' αρχίσουμε να στεναχωριόμαστε???
Ποιος το κρινει αυτο?
Για μενα ειναι λατρεμενες και οι δυο.
σαν να ειναι 4 ειναι βεβαια αν κρινω απο το γουστο σουΠοιος το κρινει αυτο?
Για μενα ειναι λατρεμενες και οι δυο.