Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.395
- Πόντοι
- 14.936
ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ.gia koita kala
ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΣ ΒΓΕΙ.gia koita kala
πουλακι μου ξυπνησες
ναι σε λιγο θα ετοιμαστωπουλακι μου ξυπνησες
και εγω κανω μπιντε και ερχομαιναι σε λιγο θα ετοιμαστω
για αυτο του πηρα πετσετες απο αιγυπτιακο βαμβακι να του της παω δωρο αποροφουν τον ιδρωτα τελειαμονο ο αθηναιος δουλευει re moynia ΜΟΝΟ
μονο ο αθηναιος δουλευει re moynia ΜΟΝΟ
για αυτο του πηρα πετσετες απο αιγυπτιακο βαμβακι να του της παω δωρο αποροφουν τον ιδρωτα τελεια
δεν μπορουμε να κανουμε τετοιες αποκαλυψεις... επειδη ο χριστος εκανε λαλακια στον μυστικο δειπνο νομιζεις θα πιαστουμε κοροιδαο αγιος θα ερθει?
τελευταια ενημερωση ναιο αγιος θα ερθει?
και ενα μπουρνουζι του αξιζει ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙγια αυτο του πηρα πετσετες απο αιγυπτιακο βαμβακι να του της παω δωρο αποροφουν τον ιδρωτα τελεια
κιμονο ξερει αυτοςκαι ενα μπουρνουζι του αξιζει ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
σε λιγο θα βγαλουμε και ανακοινωθεν ...παρακαλω να ετοιμαστουν οι δημοσιογραφοιτελευταια ενημερωση ναι
λευκο με ροζ παπακιακιμονο ξερει αυτος
ασε μπας και ερθει μπαρος με το ντεφι και την αρκουδα να κεφαρουμε ρελευκο με ροζ παπακια
και βενζινη να το γεμισει φουλ μεχρι την εξοδο θα φτασει του βενζιναδικουη γαμιολα ο νιπλης που ειναι;εχει παει να βαλει βενζινα στο υβριδικο με νιπλειες επιταγες ανευ αντικρυσματος;
ο πουστης θα εχει φεσωσει ολα τα βενζιναδικα των νοτιων προαστειων και επεται συνεχεια στα βορεια
κανονισε μισθωτε να παραγγειλεις σουβλακια και μετα να ζητησεις τον σομελιε του μαγαζιου για να σου πει με τι κρασι να τα συνοδευσειςΤΑΣΟΥΛΗ ακομα να ξεκινησεις;
κανονισε μισθωτε να παραγγειλεις σουβλακια και μετα να ζητησεις τον σομελιε του μαγαζιου για να σου πει με τι κρασι να τα συνοδευσεις