athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.182
- Πόντοι
- 12.756
Βράδυ θα σε πάρω τηλέφωνο θά μιλήσεις με την γυναίκα Τάσουληtipota σημερα φιλε δουλεια αυριο εχει
Βράδυ θα σε πάρω τηλέφωνο θά μιλήσεις με την γυναίκα Τάσουληtipota σημερα φιλε δουλεια αυριο εχει
να την πω τι καλο παιδι παιδι εισαι??Βράδυ θα σε πάρω τηλέφωνο θά μιλήσεις με την γυναίκα Τάσουλη
κρυβε λογια μας κατασκοπευουνΣαμπάνια χαβιάρι Κτλ με την άλλην;
Συνεννοηθείτε ε μανα την πω τι καλο παιδι παιδι εισαι??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Συνεννοηθείτε ε μα
Ο παντοφλακιας;κρυβε λογια μας κατασκοπευουν
Ο παντοφλακιας;
θελει καφεδακι με την κυριαΟ παντοφλακιας;
Τη γαμιολα και με μας 1 χρόνο που του λέμε Δε πάειθελει καφεδακι με την κυρια
στους επομενους??Καλημέρα στους πόρνους νυν και πρώην....
εχει πολλες νυφες λεει και δεν ξερει που να μοιρασει αυτο το κορμιΤη γαμιολα και με μας 1 χρόνο που του λέμε Δε πάει
στους επομενους??
εχει πολλες νυφες λεει και δεν ξερει που να μοιρασει αυτο το κορμι
θελει να δει αν υπαρχεις και δεν την κοροιδευει ο αλλος ο σωγαμπρος που εχει σπιτωσει και δεν κουνανει το κωλο του απο τον καναπένα την πω τι καλο παιδι παιδι εισαι??
εγω την κυρια την ξερω πολυ καιρο εχω βρεθει και ζωντανα μαζι της οποτε ξερει οτι υπαρχω οπως λεει και ο στελαραςθελει να δει αν υπαρχεις και δεν την κοροιδευει ο αλλος ο σωγαμπρος που εχει σπιτωσει και δεν κουνανει το κωλο του απο τον καναπέ
πηρες κουρσα σουρμενα για σταυρό αγιας παρασκευης ?Λιώνουμε οι μισθωτοί στο τιμόνι λιώνουμε
Βασίλισσα την έχω την γριά στο πίσω κάθισμα Με κλιματιστικό στο 4 Στο 4πηρες κουρσα σουρμενα για σταυρό αγιας παρασκευης ?
στο τεσσερΟ ειναι το σωστοΒασίλισσα την έχω την γριά στο πίσω κάθισμα Με κλιματιστικό στο 4 Στο 4
παντα παντα ενα μλκ εχει το φορουμ με τιτλοτην καλημέρα μας στον μεσογειακό εραστη Πουστυ
τυπε το ζωντανο παραδειγμα που λεμεπαντα παντα ενα μλκ εχει το φορουμ με τιτλο