Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.109
- Πόντοι
- 12.756
Σουβλακια κερασμενα με την …… ;;
Σουβλακια κερασμενα με την …… ;;
μπαρμπα-δημος νεος κοσμος? η οχι?εμενα μου αρεσει πολυ.σε πολλους φιλους μου δεν αρεσει.Τοπ κεμπάπ αποκλειστικά καυτερά παραδοσιακά ακούω
Του Τόμας είναι κορυφαίο στο νέο κόσμομπαρμπα-δημος νεος κοσμος? η οχι?εμενα μου αρεσει πολυ.σε πολλους φιλους μου δεν αρεσει.
μου φαινεται εχω φαει.ναι αν θυμαμαι σωστα γαμαγε.Του Τόμας είναι κορυφαίο στο νέο κόσμο
Και καλτιλα το στοιχείο που δίνει νοστιμιά είχα πάει ένα Σαββάτο που είχε λαϊκή απ' έξω ακριβώς κατά τις 5 που μαζεύουν τα φρούτα από τα σκουπίδια οι ταλεπωροι γαμησεταμου φαινεται εχω φαει.ναι αν θυμαμαι σωστα γαμαγε.
ποιοι????καποιοι τρωνε καταρες εδω και ωρα
Αυτα καλο ειναι να μη γινονταικαποιοι τρωνε καταρες εδω και ωρα
ειχα κατι εργατες σημερα τους κερασα Εζα αντι για αμστελ και επαθαν αλλεργικο σοκΤο μόνο που βρήκα στο ψυγείο ήταν μια Φιξ βγήκα στο μπαλκόνι να δω μήπως είχε σκαλωσιά ννα την πιω σαν κανονικός Αλβανός στην οικοδομή
λαγκερ ή πιλσνερ?ειχα κατι εργατες σημερα τους κερασα Εζα αντι για αμστελ και επαθαν αλλεργικο σοκ
αν ηταν το μπαρο θα παθαινε κριση πανικου και θα ετρεχες για ζαναξειχα κατι εργατες σημερα τους κερασα Εζα αντι για αμστελ και επαθαν αλλεργικο σοκ
βγηκε ο Πουσυ να διαμαρτυρηθει ?Βάλτε τώρα open
Εχει Νικολουλη,τον ψαχνειβγηκε ο Πουσυ να διαμαρτυρηθει ?
ΚαλησπεραΚαλησπέρα Άλεξ
λαγκερ τυπε! αμα ηταν πιλς θα παθαιναν ξαφνικο θανατο!λαγκερ ή πιλσνερ?
Όσοι κάναμε εμβόλιο Pfizer μεταδίδουμε 10 φορές περισσότερο τον κορωνοϊο και βηθάμε στην μετάλλαξη!βγηκε ο Πουσυ να διαμαρτυρηθει ?
μαλακιες..το ουσιστικο ειναι δεν αρωσταινουμε και οι ψεκες να πανε να εμβολιαστουν και αυτοι η να πανε να γαμηθουνεΌσοι κάναμε εμβόλιο Pfizer μεταδίδουμε 10 φορές περισσότερο τον κορωνοϊο και βηθάμε στην μετάλλαξη!