athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.189
- Πόντοι
- 12.756
επιτελους σχολασα 12 ωρες δουλεια ατιμη κενωνια
na paς να σε παρει βοηθος του ο τζιμμης να δουλευεται τον κοσμο ντουετοεπιτελους σχολασα 12 ωρες δουλεια ατιμη κενωνια
Ναι και εσύ σκούπισε τον ιδρώτα σου.na paς να σε παρει βοηθος του ο τζιμμης να δουλευεται τον κοσμο ντουετο
τι καταλαβαινεις εσυ απο ανθρωπους που μοχθουν για το μερροκαματακ...ι φιλος του παντοφλακια εισαιΝαι και εσύ σκούπισε τον ιδρώτα σου.
Ο παντοφλακιας ρίχνει ιδρώτα φουλ στο υπόγειο.τι καταλαβαινεις εσυ απο ανθρωπους που μοχθουν για το μερροκαματακ...ι φιλος του παντοφλακια εισαι
mounakia δουλευω σκληρα,γαμαω,γραφω μπου,ειμαι ακουραστος εργατηςτι καταλαβαινεις εσυ απο ανθρωπους που μοχθουν για το μερροκαματακ...ι φιλος του παντοφλακια εισαι
ναι εεε σκληρη πολυ η δουλεια του ..αμονι και σφυριΟ παντοφλακιας ρίχνει ιδρώτα φουλ στο υπόγειο.
τι γαμας ? προβοσκιδουχα ...mounakia δουλευω σκληρα,γαμαω,γραφω μπου,ειμαι ακουραστος εργατης
εσενα σε θελω θα σε παρω τηλεφωνο βραδυ να συννενοηθω με τη γυναικα πρωτα..οταν λεω βραδυ κατα τις 8 με εννια...αν το ξεχασω παρε με εσυναι εεε σκληρη πολυ η δουλεια του ..αμονι και σφυρι
γαμα τωρα οσο μπορεις μετα την κουλουρα θα στο κοψει η γυναικα θα στο κοψειmounakia δουλευω σκληρα,γαμαω,γραφω μπου,ειμαι ακουραστος εργατης
να ξερεις εγω δεν τον κανω σχοινοκαθαριστηρα ΓΙΑ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΚΙΛΑ ΤΣΟΥΡΕΚΟΦΡΥΓΑΝΙΕςεσενα σε θελω θα σε παρω τηλεφωνο βραδυ να συννενοηθω με τη γυναικα πρωτα..οταν λεω βραδυ κατα τις 8 με εννια...αν το ξεχασω παρε με εσυ
δε θα παντρευτω ρε αρραβωνιαρης θα μεινωγαμα τωρα οσο μπορεις μετα την κουλουρα θα στο κοψει η γυναικα θα στο κοψει
καμμια σχεση ρε χαμενε αφου σου λεω συννενοηση με γυναικα ξυπνανα ξερεις εγω δεν τον κανω σχοινοκαθαριστηρα ΓΙΑ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΚΙΛΑ ΤΣΟΥΡΕΚΟΦΡΥΓΑΝΙΕς
καταλαβα αιωνιος αρραβωνιαστικοςδνε θα παντρευτω ρε αρραβωνιαρης θα μεινω
καταλαβα ρε ιμιτασιον γλυφαδιωτηδε θα παντρευτω ρε αρραβωνιαρης θα μεινω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καμμια σχεση ρε χαμενε αφου σου λεω συννενοηση με γυναικα ξυπνα
να ξερεις εγω δεν τον κανω σχοινοκαθαριστηρα ΓΙΑ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΛΗΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ 2 ΚΙΛΑ ΤΣΟΥΡΕΚΟΦΡΥΓΑΝΙΕς
Ναι τη καργιολα πήγαινε πάρε και τις ρυζογκοφρετες του ΑθηναίουΤασουλη εχω νευριασει ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΑ....πηγαινε περιπτερι ριχτου 2 πουτσες και μια μπουφλα απο εμενα
μην παω εκει γιατι θα τον βγαλω ξεβρακωτο στον δρομο να ξερεις και θα γελανε ολα τα βπ με την παρτη τουΤασουλη εχω νευριασει ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΜΙΟΛΑ....πηγαινε περιπτερι ριχτου 2 πουτσες και μια μπουφλα απο εμενα
πρεπει ομως φιλε με την γαμημενο τον ΣΤΩΛΚΕΡ-ΨΥΧΑΚΙΑ...Στο τσακ γλυτωσε ο φουκαρας ο Ντιμμιτς και αυτο επειδη δεν μενει Αθηνα...μην παω εκει γιατι θα τον βγαλω ξεβρακωτο στον δρομο να ξερεις και θα γελανε ολα τα βπ με την παρτη του