Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.124
- Πόντοι
- 12.756
αν ηθελα να δω τετοια , πηγαινα στην γειτονια του Μπραμπ πεταγα 2 καρβελια ψωμια στον δρομο και γινεται συραξηβαλε σπορτ 7 ριπλευ να το δεις
αν ηθελα να δω τετοια , πηγαινα στην γειτονια του Μπραμπ πεταγα 2 καρβελια ψωμια στον δρομο και γινεται συραξηβαλε σπορτ 7 ριπλευ να το δεις
μαλακααν ηθελα να δω τετοια , πηγαινα στην γειτονια του Μπραμπ πεταγα 2 καρβελια ψωμια στον δρομο και γινεται συραξη
χτες στην καντινα ομως ουτε ψιχουλο δεν αφηνε να πεσει κατω ουτε ψιχουλομαλακα
Τους το 'χεις κάνει νιανιά αλλά δεν λένε να νιώσουν...τώρα αλήθεια το πιστέυεις αυτό?
Στο είχα πει απο την αρχή ότι έγραψε κάτι έτσι για πλάκα!
Είναι ο μοναδικός που ΔΕΝ είχε ανταλλάξει ουτε pm μαζί της!
Καλά εντάξει, σε πιστέψαμε, και εσένα και τον άλλον.ο μεγαλύτερος καημός μου ολη την εβδομάδα ηταν ο Λαιον
τι να πιστεψω απο τον μαλάκα
ποσα σουβλακια εφαγε ο πουσυς λες που ηταν τσαμπε;Τους το 'χεις κάνει νιανιά αλλά δεν λένε να νιώσουν...
Καλά εντάξει, σε πιστέψαμε, και εσένα και τον άλλον.
Το "μαλάκες" που έγραψα δεν πήγαινε προφανώς σε όλα τα παιδιά εδώ του θρεντ γιατί η πλειοψηφία έκανε πράγματι πλάκα, αλλά κυρίως στα 2 κωλοτρυπίδια, τον κατά φαντασία κροίσο και τον χασοδίκη που άρχισε τα βρισίδια ο ένας και τις ειρωνίες ο άλλος.
Μπραβο ρε Λιονταρε που ξεκαθάρισες τα πραγματα, γιατι ολοι ειχαν συγκλονιστει μηπως εννοουσες αυτουςΤους το 'χεις κάνει νιανιά αλλά δεν λένε να νιώσουν...
Καλά εντάξει, σε πιστέψαμε, και εσένα και τον άλλον.
Το "μαλάκες" που έγραψα δεν πήγαινε προφανώς σε όλα τα παιδιά εδώ του θρεντ γιατί η πλειοψηφία έκανε πράγματι πλάκα, αλλά κυρίως στα 2 κωλοτρυπίδια, τον κατά φαντασία κροίσο και τον χασοδίκη που άρχισε τα βρισίδια ο ένας και τις ειρωνίες ο άλλος.
εβγαλαν συσσίτιο στην Γλυφάδα ?καλα π[ου μπηκατε τωρα μουνακια γιατι μετα θα παω για φαι και θα σας εχανα
θα παω Εκκλησια σε λιγο εχουν κρεας σημερα θα λιγδωσει το αντερακι μου μαλακαεβγαλαν συσσίτιο στην Γλυφάδα ?
ασχημα τα πραγματα , να μετακομισω στην γειτονια του Μπραμπ
οταν λεει κατα φαντασιαν κροισσο δεν εννοουσε εσενα να ξερειςκαλα π[ου μπηκατε τωρα μουνακια γιατι μετα θα παω για φαι και θα σας εχανα
το καταλαβα τον Νιπλαρο εννοουσε ΑΔΙΚΟ νομιζωοταν λεει κατα φαντασιον κροισσο δεν εννοουσε εσενα να ξερεις
Εσύ εξελίσσεσαι σε νέο gl, μια χαρά το πας για τα 100.000 ποστς. Συνέχισε να ποστάρεις όταν βγαίνεις σε καντίνες, όταν πας στην τουαλέτα κλπ. και τα 'χεις στο τσεπάκι μέχρι το τέλος του μήνα.Μπραβο ρε Λιονταρε που ξεκαθάρισες τα πραγματα, γιατι ολοι ειχαν συγκλονιστει μηπως εννοουσες αυτους
καβατζωσε λιγο κρεας παραπανω να κανουμε κανα σουπερ ντουμπερ μπεργκερ με Μπραμπθα παω Εκκλησια σε λιγο εχουν κρεας σημερα θα λιγδωσει το αντερακι μου μαλακα
θα εχουμε το κρασι της παρεας με το βρυσακι συνοδεια εδεσματων ...καβατζωσε λιγο κρεας παραπανω να κανουμε κανα σουπερ ντουμπερ μπεργκερ με Μπραμπ
με ψωμι μπαγιατικο πανω κατω , ντοματα απο κάδο λαικης και μαρουλι μασημένο απο τα σκουπιδια του γκουντις
παλι γκουρμε θα φαμε με τον φίλο μου
παλι γκουρμε
θα του πω να κανει και κονε με wine να μας κεράσει κανα φρεντο
και gl να γίνω , κολλητιλικια με σενα που του εγλυφες και τα παπαρια δεν θα παιξουν ομως.Εσύ εξελίσσεσαι σε νέο gl, μια χαρά το πας για τα 100.000 ποστς. Συνέχισε να ποστάρεις όταν βγαίνεις σε καντίνες, όταν πας στην τουαλέτα κλπ. και τα 'χεις στο τσεπάκι μέχρι το τέλος του μήνα.
ελα ρε.....Μαν δε κατάλαβες τι παίχτηκε ;
Διάβασε το νέο θρεντ π ανοίχτηκε με μια κοπελα στην ηλ και θα καταλάβεις
Αν έχεις απορία στείλε πμ
Τους δέσανε
ελα ρε καβλεα το φαγες το μουνακι το φαγες?
οχι ρε πουστη θα μας εχουν τα σαητς και δεν θα εχω ποιοτικό υλικό ανεβάσει