athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.196
- Πόντοι
- 12.756
Τρώω πίνω μέλι λάδι έκοψε τις Κάιζερ ευτυχώς έχει ΦίσερΤι έχουμε μαν;
Τρώω πίνω μέλι λάδι έκοψε τις Κάιζερ ευτυχώς έχει ΦίσερΤι έχουμε μαν;
Εγώ. Καρπουζακι και τώρα θα πάρω μια καφεδαρα Απο Μπέρυ.Τρώω πίνω μέλι λάδι έκοψε τις Κάιζερ ευτυχώς έχει Φίσερ
Όχι έχει πάει κατασκήνωση.Επέστρεψε ο Πουσης?
μονο Καιζερ βρε μαλακα , μονο καιζερΤρώω πίνω μέλι λάδι έκοψε τις Κάιζερ ευτυχώς έχει Φίσερ
Άσε μαν τι άλλο θα δούμε.Ο άλλος ρε μαλάκα μου ρωτάει απο τις 15:00 μέχρι τώρα αν πρέπει να στείλει mail ή να πάρει τηλεφωνο σε τάνα!
2 ωρες για να δει τι θα κάνει!
ετσι εκανε και ο Πουσυ ... και μην πουμε τι επαθε καλυτεραΟ άλλος ρε μαλάκα μου ρωτάει απο τις 15:00 μέχρι τώρα αν πρέπει να στείλει mail ή να πάρει τηλεφωνο σε τάνα!
2 ωρες για να δει τι θα κάνει!
Αφού τα μουνια την έκοψαν.. και Φίσερ καλή είναιμονο Καιζερ βρε μαλακα , μονο καιζερ
μαυρο απο εμενα στο μαγαζι , ΜΑΥΡΟΑφού τα μουνια την έκοψαν.. και Φίσερ καλή είναι
ο πουσι σε αυτό το δίωρο θα είχε ζητήσει mail και τηλεφωνο, θα είχε ζητήσει τις εκπτώσεις του, θα έδειχνε πόσο διακεκριμένο μέλος είναι, θα μας έγραφε κριτική για την Ειρήνη και θα έκανε και ένα ανοιγμα στην βούτα!ετσι εκανε και ο Πουσυ ... και μην πουμε τι επαθε καλυτερα
μονο Καιζερ βρε μαλακα , μονο καιζερ
ο @LION7 δεν είναι τύπος του διήμερου!Έλα ρε αφήστε τις μαλακίες διήμερο είναι με τη γκόμενα τώρα μου στειλε μυνημα ο Λέοντας.
αν δεν ποστάρει φωτογραφία με κοιλούμπα της Ειρήνης και να γράφει bourdela, δεν πιστεύω τίποτα!Τώρα μίλαγα λέμε.
αν δεν ποστάρει φωτογραφία με κοιλούμπα της Ειρήνης και να γράφει bourdela, δεν πιστεύω τίποτα!