athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.216
- Πόντοι
- 12.756
δυο διπλους μονοποικιλιακους και ενα φρεντο εσπρεσσο..και μουνι το εντερο μετα5oς ως τωρα.Στους ποσους εισαι?
δυο διπλους μονοποικιλιακους και ενα φρεντο εσπρεσσο..και μουνι το εντερο μετα5oς ως τωρα.Στους ποσους εισαι?
τσακωθηκαμε πολυ ασχημα πες της συγνωμη φιλεΠάω για κερασμένο καφέ με την wine. Τα λέμε κορόιδα. Όταν γυρίσω ανεβάζω κριτική
γιατι τι της εκανες?τσακωθηκαμε πολυ ασχημα πες της συγνωμη φιλε
blind date? xDΠάω για κερασμένο καφέ με την wine. Τα λέμε κορόιδα. Όταν γυρίσω ανεβάζω κριτική
Βλεπω υπαρχει και η ομολογια τουΠάω για κερασμένο καφέ με την wine. Τα λέμε κορόιδα. Όταν γυρίσω ανεβάζω κριτική
μπα που να φας την γλωσσα σου , μια χαρα μαλλι εχωμλκ πές μου ότι είσαι καραφλος,πές μου ότι είσαι ΚΑΡΑΦΛΟΣ λέμε!
Κι ο πιλότος που έμπαινε εδώ (acapoeira/ave) έλεγε ότι έχει μαλλί,αλλά είχε αρχίσει η αραίωση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μπα που να φας την γλωσσα σου , μια χαρα μαλλι εχω
το μαλλι μου ΓΑΜΑΕΙΚι ο πιλότος που έμπαινε εδώ (acapoeira/ave) έλεγε ότι έχει μαλλί,αλλά είχε αρχίσει η αραίωση.
Ηρθε ο Αγιος?το μαλλι μου ΓΑΜΑΕΙ
καλησπερίζω αρχοντα Αγιο , που περιμενουμε εξηγησεις για την απουσία του
αμα ειναι να τα μαθαινεις απο μενα που μπηκα μετα απο 9 ωρες εδω μεσα ...Ηρθε ο Αγιος?
Η αποψινή σοβαρότης που διακατέχει το νήμα των Ελληνίδων με έχει απορροφήσει κύριεαμα ειναι να τα μαθαινεις απο μενα που μπηκα μετα απο 9 ωρες εδω μεσα ...
Παρώνπαλι οι σκληροι γαμιαδες εδω μεσα επεσαν για υπνο
μαλακα εχουμε καταντησει γηροκομείο
Τύπε εχουμε το μεγαλο ζητημα του ραντεβου του Λάιον με την Ειρηνη κι εσυ δεν εχεις παρει χαμπαριπαλι οι σκληροι γαμιαδες εδω μεσα επεσαν για υπνο
μαλακα εχουμε καταντησει γηροκομείο
Μαλάκα,μου φαίνεται θα ξαγρυπνήσει το μπου με τέτοιο μαντάτοΤύπε εχουμε το μεγαλο ζητημα του ραντεβου του Λάιον με την Ειρηνη κι εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι
Ο Πουσης απειλει να εγκαταλειψει το σαιτ
Εγω δεν παω για υπνο αν δεν γυρισει ο λάιον να μας πει τι εγινεΜαλάκα,μου φαίνεται θα ξαγρυπνήσει το μπου με τέτοιο μαντάτο
Nα φτιάξω γερό και σκέτο καφεδάκι?Εγω δεν παω για υπνο αν δεν γυρισει ο λάιον να μας πει τι εγινε
σε ποιο νημα όλα αυτα ?Τύπε εχουμε το μεγαλο ζητημα του ραντεβου του Λάιον με την Ειρηνη κι εσυ δεν εχεις παρει χαμπαρι
Ο Πουσης απειλει να εγκαταλειψει το σαιτ