alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.534
- Πόντοι
- 17.470
είναι οκ τύπος?ωραιος ειναι ο καραμανης ρε αστον να μας πει τιποτα
Βασίζομαι στην ειλικρίνεια σου
είναι οκ τύπος?ωραιος ειναι ο καραμανης ρε αστον να μας πει τιποτα
δε πα να παιξεις κανα λολ γιοκα μΚαι επειδή όπως είπα δεν γλείφω αλλά λέω αυτά που πιστεύω, για ποιον λόγο να φάει ban(αν όντως έφαγε) η coach? Επειδή είναι γυναίκα? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, γιατί αν ο ''λόγος'' είναι το spam, τότε θα έπρεπε να φάμε όλοι. Το ίδιο και τα νέα προφίλ της wine, αν ήθελε να γυρίσει γιατί να μην την αφήσουν? Το κλωνάρι έχει την έννοια του ''κρύβω την ταυτότητά μου πίσω από νέα προφίλ και το παίζω άλλος''. Κάνω λάθος?
Για τόν ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ θα γράφεις όμορφα είναι ωραίος τύπος και έχει το ελεύθερο να γράψει ότι θέλειαπο μαρινα παντως μ εβγαζε κατι αντισεξουαλικο
και επιπεδο μηδεν δυστυχως
πνευματικα ανυπαρκτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τι του μιλας του μαλακα
παρε πουλο πες του
αυτοκτονικος ο τυπος
θα μας φερει τη μιζερια του
θα μας κολλησσε καταθλιψη
ερωτεύτηκες τύπε?Και επειδή όπως είπα δεν γλείφω αλλά λέω αυτά που πιστεύω, για ποιον λόγο να φάει ban(αν όντως έφαγε) η coach? Επειδή είναι γυναίκα? Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, γιατί αν ο ''λόγος'' είναι το spam, τότε θα έπρεπε να φάμε όλοι. Το ίδιο και τα νέα προφίλ της wine, αν ήθελε να γυρίσει γιατί να μην την αφήσουν? Το κλωνάρι έχει την έννοια του ''κρύβω την ταυτότητά μου πίσω από νέα προφίλ και το παίζω άλλος''. Κάνω λάθος?
γαμαει το κιτρινο σε μαυρο φοντοενω εσυ εισαι η ελπίδα μεταμορφωμενη σε μαλακα με κιτρινο αβαταρ
ποιος το λεει αυτο ρε μορτη ?Για τόν ΚΑΡΑΜΑΝΑΡΟ θα γράφεις όμορφα είναι ωραίος τύπος και έχει το ελεύθερο να γράψει ότι θέλει
πότε με το καλό ο γάμος τυπε μου ?γιατι συγκρινεις βουρτσες με πουτσες
η μια ειναι Κυρια μορφωμενη με χιουμορ διαθεση για αυτοσαρκασμο εξυπνη
η αλλη για μενα και μονο που εγραψε το σχολιο για την ασημινα που της διαγραψανε παυει να με ενδιαφερει σαν ατομο
την κατατασσω με τα ζωα
Εγώ... είμαι πρόεδρος στο φαν κλαμπ τουγαμαει το κιτρινο σε μαυρο φοντο
ποιος το λεει αυτο ρε μορτη ?
δειξε το επιπεδο σου παιχταρα μουπότε με το καλό ο γάμος τυπε μου ?
λιστα γαμου να κανεις στο glamour μπας και γαμησεις και μια φορά μια που την πλήρωσες
εχει τα θεματακια του μη σου πω ψεμματαείναι οκ τύπος?
Βασίζομαι στην ειλικρίνεια σου
ισα ρε μαγκαΕγώ... είμαι πρόεδρος στο φαν κλαμπ του
δειξε το επιπεδο σου παιχταρα μου
καφρε
που την είδες την μόρφωση ρε pussy?γιατι συγκρινεις βουρτσες με πουτσες
η μια ειναι Κυρια μορφωμενη με χιουμορ διαθεση για αυτοσαρκασμο εξυπνη
η αλλη για μενα και μονο που εγραψε το σχολιο για την ασημινα που της διαγραψανε παυει να με ενδιαφερει σαν ατομο
την κατατασσω με τα ζωα
θες να πας για καφε με τον πουση , να σου κλεψει μεχρι και την καρεκλα που κάθεσαι ?εχει τα θεματακια του μη σου πω ψεμματα
Με εκατό ευρώ γίνεσαι μέλος... ανεξάρτητα από αυτό όμως θα γράφει και εδώ και όπου θέλει ο γαμιας Καραμανηςισα ρε μαγκα
για λέγε για λέγε....εχει τα θεματακια του μη σου πω ψεμματα
ερωτεύτηκες τύπε?
Έχε γούστο να με κατηγορήσουν οτι έβαλα το χέρι μου.......
γιατι ρε φιλεΜε εκατό ευρώ γίνεσαι μέλος... ανεξάρτητα από αυτό όμως θα γράφει και εδώ και όπου θέλει ο γαμιας Καραμανης
μαλλον την διαβασες στα κινέζικαετσι ειμαι εγω ξεγλυστραω
εκει που περιμενει επιθεση ο αλλος του το γυρναω
ασιατικη τεχνικη που εμαθα στο θιβετ
βασικα για να μη λεω μαλακιες εχω διαβασει την τεχνη του πολεμου καλο εγχειριδιο κινεζικο
γιατι ρε φιλε
Αθηναίε σε εμπιστεύομαι...είναι εντάξει παιδί?Με εκατό ευρώ γίνεσαι μέλος... ανεξάρτητα από αυτό όμως θα γράφει και εδώ και όπου θέλει ο γαμιας Καραμανης