Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.920
Πόντοι
12.756
εσυ και ο κωλος ελεγες της αλληνης οτι ειναι της Αριαννας πως σκατα την λενε και ηταν του Νεκταριου απο το τεπελενι
Ενα λάθος έκανα αλλά πλέον πήρα νέο εξοπλισμό,αντικλονινγκ σύστεμ από Αμέρικα ελαχιστοποιω τα λάθη

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Ρε μαλάκες, εγώ γιατί βγήκα κλώνος ξαφνικά γαμώ το σπιτάκι μου? Προσφέρει κανείς πιο original content από μένα? Άντε μην αμολήσω τον αλπούλα να ψάχνει ip τώρα :angry::angry:. Όχι τίποτα, αλλά ηλικιακά μου ρίχνετε double score οι περισσότεροι και είναι προφανές οτι τις μαλακίες που γράφω συνήθως δεν πρόκειται να τις έγραφαν ποτέ οι μπαρμπάδες του σαιτ. Ειρηνάκι στείλε pm, μου έριξες μεγάλη προσβόλα τώρα:truce:
εν τω μεταξύ ήσουν απο τους λίγους που την έγλυφες τόσο πολύ και τελικά τι εισέπραξες?
Μια προσβολή ότι είσαι κλώνος και εμένα σε δουλειά να το ψάχνω!
Βλέπεις ποιες πας και στηρίζεις?
Είσαι άμαθος ακόμα γιατί είσαι νινί το καταλαβαίνω!

• Χαχα
Αντιδράσεις: LION7

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.641
Πόντοι
12.756
Ενα λάθος έκανα αλλά πλέον πήρα νέο εξοπλισμό,αντικλονινγκ σύστεμ από Αμέρικα ελαχιστοποιω τα λάθη
να χεσω εγω τα μειντ γιουεσει συστηματα σου , ολοκληρος κωλος και απο μια κοτσιδα εσυ εβγαλες συμπερασμα
πηγαμε να κλαψουμε το μελος που ανεβασε την κωλάρα της δικιας τους , και τον ειχαμε να πρεπει να αποδειξει οτι η κωλοτρυπιδα ειναι ΙΧ
ο αλλος δε εμπλεξε γραφειο, την κοπελα , εστειλε μαιλ στον Τσιοδρα, πηρε την πολιτικη προστασια , μιλησε με Πιερακακη ολα αυτα μεσα στην νυχτα ρε μαλακα
και εμεις ειχαμε μεινει με το πουλι στο χερι
Μεινε στα ιατρικά παναθεμα σε μαλακα , εχεις και αδεια ιδιωτικου ερευνητη , ουτε ενσημα απο τον ΕΦΚΑ δεν μπορεις να βρεις εσυ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.641
Πόντοι
12.756
ο αλεξ πως και δεν μπηκε ακομα να μας κανει τα νευρα δαντελα?
ετοιμαζεται να απαντησει και αυτος με επιστολη
θα την στειλει στον Αντισθενη , μετα αυτος στον Σαντμαν, μετα θα περασει ζανκλωντ , με πασα πισω απο την μεση θα παει στον Μπραμπ και θα μας την εμφανίσει η κοουτς του πουτσου που μας εχει ζαλισει τ αρχιδια σε ολα τα νηματα

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
εν τω μεταξύ ήσουν απο τους λίγους που την έγλυφες τόσο πολύ και τελικά τι εισέπραξες?
Μια προσβολή ότι είσαι κλώνος και εμένα σε δουλειά να το ψάχνω!
Βλέπεις ποιες πας και στηρίζεις?
Είσαι άμαθος ακόμα γιατί είσαι νινί το καταλαβαίνω!

Τύπε αλπούλα είσαι σε όλα λάθος. Δεν ''γλείφω'', γράφω οτι πιστεύω. Το ''γλείψιμο'' θα είχε νόημα αν αποσκοπούσα αλλού, αλλά καμία προσωπική επικοινωνία δεν είχα με το Ειρηνάκι (μπορεί στο μέλλον). Κλωνάρι δεν είμαι θα το είχατε καταλάβει. Θα έπρεπε να έχεις καταλάβει οτι κυρίως χαβαλέ κάνω εδώ μέσα. Σιγά μην το πήρα ως προσβολή, γελώντας έγραφα το σχόλιο. Το βλέπουμε λίγο διαφορετικά το ιντερνετ εμείς τα πιτσιρίκια κύριε αλπούλα, οπότε άραξε ούτε άμαθος είμαι ούτε τίποτα, πλακίτσα κάνουμε να περάσει η ώρα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.641
Πόντοι
12.756
ακουστε μουνόπανα ολα του νηματος.
ότι θελετε να δηλωσετε πχ σας αρεσει να πιπωνεται κόσμο=Μπαρος, σας αρεσει να σας βαζει δακτυλο η δικια σας = Μπραμπ, γουσταρετε τραβελοσεντερφορ = τζιμυς

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ

αντε γαμηθειτε ολοι σας που το εχουμε κανει το νημα πατσαβουρι , θα μπει ταξη εδω μεσα , ο Αθηναιος θα κραταει το πρωτοκολο , και εχει και 5 ευρω παράβολο για να ζησει και το σαητ , παλιομουνια τσαμπατζηδες ολοι σας

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
Τύπε αλπούλα είσαι σε όλα λάθος. Δεν ''γλείφω'', γράφω οτι πιστεύω. Το ''γλείψιμο'' θα είχε νόημα αν αποσκοπούσα αλλού, αλλά καμία προσωπική επικοινωνία δεν είχα με το Ειρηνάκι (μπορεί στο μέλλον). Κλωνάρι δεν είμαι θα το είχατε καταλάβει. Θα έπρεπε να έχεις καταλάβει οτι κυρίως χαβαλέ κάνω εδώ μέσα. Σιγά μην το πήρα ως προσβολή, γελώντας έγραφα το σχόλιο. Το βλέπουμε λίγο διαφορετικά το ιντερνετ εμείς τα πιτσιρίκια κύριε αλπούλα, οπότε άραξε ούτε άμαθος είμαι ούτε τίποτα, πλακίτσα κάνουμε να περάσει η ώρα.
πλακίτσα έκανα και εγώ κουλαρε!
Αλλά να ξέρεις ότι αν ξαναφήσεις υπονοούμενο για την ηλικία μου χωρίς να την ξέρεις θα σου δώσω ραντεβού θανάτου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ακουστε μουνόπανα ολα του νηματος.
ότι θελετε να δηλωσετε πχ σας αρεσει να πιπωνεται κόσμο=Μπαρος, σας αρεσει να σας βαζει δακτυλο η δικια σας = Μπραμπ, γουσταρετε τραβελοσεντερφορ = τζιμυς

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ

αντε γαμηθειτε ολοι σας που το εχουμε κανει το νημα πατσαβουρι , θα μπει ταξη εδω μεσα , ο Αθηναιος θα κραταει το πρωτοκολο , και εχει και 5 ευρω παράβολο για να ζησει και το σαητ , παλιομουνια τσαμπατζηδες ολοι σας
εγω θα φυλάω τις πύλες?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.641
Πόντοι
12.756
Αλλά να ξέρεις ότι αν ξαναφήσεις υπονοούμενο για την ηλικία μου χωρίς να την ξέρεις θα σου δώσω ραντεβού θανάτου!

εγω θα φυλάω τις πύλες?
δεν μπορω Τεταρτες να ξερεις , δεν εχω κατι να κανω , απλα το λεω για να φαινεται οτι ειμαι μπιζι

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
δεν μπορω Τεταρτες να ξερεις , δεν εχω κατι να κανω , απλα το λεω για να φαινεται οτι ειμαι μπιζι
είσαι δάσκαλος σε κάτι τέτοια!
Πολλές φορές πιστεύω ότι πάνω απο το κρεβάτι σου έχεις κρεμάσει τον ακάλυπτο

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456

εγω θα φυλάω τις πύλες?

Η αλήθεια είναι οτι λόγω παλαιότητας εδώ μέσα, εσένα ειδικά πλησιάζει το κοντέρ στο ''triple'' score :tooth:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.641
Πόντοι
12.756
είσαι δάσκαλος σε κάτι τέτοια!
Πολλές φορές πιστεύω ότι πάνω απο το κρεβάτι σου έχεις κρεμάσει τον ακάλυπτο
τιποτα πανω απο το κρεβατι , χαλαει το φεινγκ σουι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.641
Πόντοι
12.756

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.641
Πόντοι
12.756
ε ναι αλλα θελει μπαμ μπαμ φαση πρηζει καποιος πουτσα? μπαν και στο διαολο

γιαυτο ειπα πρεπει να γινεις μοντερειτορ
θα κανουμε μια δωρεα στο σαητ και θα μας το κανονισουν και αυτο :sunglasses:

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
μολόγα την ηλικία σου δημόσια αν είσαι άντρας!

Είμαι μικρότερος ακόμα και από το Ειρηνάκι, επίσης θυμάμαι αμυδρά το έπος της Πανάθας στη Ρώμη μαζί με το τελευταίο πρωτάθλημα:grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.641
Πόντοι
12.756
Ούτε ενα Σταυρό μια εικονιτσα;
λες να με σωσει ο Χριστουλης την ωρα που κοιμαμαι το βράδυ ?
Γιατι εδωσα 14Κ για συναγερμους και αρχιδια τότε !!!
μονο το μπρελοκ του πανικου εχω διπλα στο κρεβάτι , ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom