ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ? ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ!
Έχει περάσει λίγος καιρός από τότε που έκανα ένα μπαμ και έφυγα – ηρέμησα, θέλησα να επιστρέψω και έκτοτε τρώω αλύπητα πόρτα από τον Alpula και τους φίλους του.
Δεν πτοούμαι βέβαια. Φεύγοντας διάβασα πολλά τρελά πράγματα, κάποιες φορές γέλασα και κάποιες άλλες έφτασα να βάλω τα κλάματα. Τώρα που λοιπόν που καταφέρατε και κάψατε τη μάγισσα, περνάω να πω ένα γεια και να μοιράσω λίγη αγάπη: στον
@Annapurna, στους @Ράγκναρ,
@john100 ακόμα και στον
@LION7 που δε με στενοχώρησαν ποτέ. Ειδική μνεία στους
@kachaplias και
@barock, ευχαριστώ για την αγάπη, επίσης@awdlore,
@papaphilips, @retro και
@athinaios44, γιατί φίλοι μου, τι έχουμε να χωρίσουμε :S, και στον
@alex71 που αγαπάω χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Πολλή αγάπη και σε εσένα
@ditis13 για το support, αν και δεν έμαθα ποτέ τίνος κλώνος είσαι. Φυσικά στον
@thesaint, ελπίζω να είσαι καλά όπου και να είσαι, και στον
@wired77 που δεν ανήκει στο νήμα αλλά έχει υπάρξει ο πιο αξιοπρεπής και ευγενικός όλων από day 1.
Χαιρετίσματα ακόμα και σε εσένα, @Νipple_Lover78. Xωρίς άλλο σχόλιο.
Στον αντίποδα, και για να ξεκαθαρίσουμε:
@alpula, τη μια και μοναδική φορά που μιλήσαμε στο τηλέφωνο μου φάνηκες πολύ ΟΚ, μάλιστα μου είπες χαρακτηριστικά ότι στο τηλέφωνο ακούγομαι άλλος άνθρωπος, πως χάρηκες που μου μίλησες και πως ο κόσμος εδώ θα συνεχίσει να γράφει αυτά που θέλει για να γίνει ο θόρυβος ακόμα κι αν ξέρει ακριβώς ποια είμαι. Μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο μπήκες εδώ και έκανες ακριβώς αυτό που είπες, σα να μη μιλήσαμε ποτέ. Άτιμο εκ μέρους σου. Κάποιοι ξεχάσατε ότι εδώ μέσα δεν είναι όλοι περσόνες, όταν με προσβάλατε το κάνατε προς εμένα την ίδια και όχι προς κάποιο προσωπείο μου.
Ζητώ συγγνώμη σε όποιον από τους παραπάνω υπήρξα αγενής – δεν ήταν και πολύ εύκολο αυτό που έκανα εδώ.
Τους λοιπούς ψυχανώμαλους που με σχολίασαν κατά καιρούς στο νήμα μου στο νήμα αυτό ή αλλού, σας κατουράω φίλοι μου, ευτυχώς όσοι συμπαθώ είναι περισσότεροι.
@pussywagon να είσαι φρόνιμος, να μη γράφεις ψέματα ή ανακρίβειες, να μη σπαμάρεις με μηνύματα και να νιώθεις τυχερός που εγώ έχω φάει οριστικό ban εδώ και εσύ ακόμα όχι. Για να αποκατασταθεί τη σχέση μας σου ζητάω να δημοσιεύσεις για λογαριασμό μου αυτό το μήνυμα στο νήμα ώστε να μπορώ να αποχωρήσω σωστά έχοντας κάνει τις χαιρετούρες μου όπως θέλω εγώ.
Το καλό σας το κράτησα για το τέλος, αύριο πετάω για Αθήνα. Να μου στείλετε να πιούμε καφέ (Όχι εσύ,
@Nipple_Lover78). Θα κεράσω.
Σας αγαπώ και μου λείπετε.
Φιλιά,
W
ΥΓ: Alpula ρίχτο! Όταν επιστρέψω θα κοιμάσαι.