Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
Έλα, ξεκίνα ΚΑΙ σήμερα να μας σπας τα αρχίδια με ατελείωτα μηνύματα μεταξύ εσένα και του Νίπλη
κερατα-ναυαγιο εγω θα σε γαμησω δεν ειμαι σαν τους διπλα..προσεχε γιατι θα σου γαμησω τοσο πολυ το ειναι σου γαμιολα που τα ψυχοφαρμακα που παιρνεις δεν θα σου φτασουν ουτε μεχρι το βραδυ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ κουραστικε μπινε;

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
κερατα-ναυαγιο εγω θα σε γαμησω δεν ειμαι σαν τους διπλα..προσεχε γιατι θα σου γαμησω τοσο πολυ το ειναι σου γαμιολα που τα ψυχοφαρμακα που παιρνεις δεν θα σου φτασουν ουτε μεχρι το βραδυ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ κουραστικε μπινε;
Ξεχειλίζεις ποιότητα τύπε. Πρόσεχε τι γράφεις όμως. Όλα έχουν ένα όριο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
Ξεχειλίζεις ποιότητα τύπε. Πρόσεχε τι γράφεις όμως. Όλα έχουν ένα όριο κρυφόπουστα
ΚΑΝΕΝΑ οριο μπινε-κερατα-κατατρελε...οταν ξεφτυλισμενο ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΔΡΟΣ κανεις επιθεση και μαλιστα χωρις λογο να εισαι ετοιμος να σου γαμανε την κερατουκλικη ψυχουλα και καρδουλα σου

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
ηρεμια

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.560
Πόντοι
5.506
τσουλα ειναι δεν τα ειπαμε ρε αθηναιο? :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
τσουλα ειναι δεν τα ειπαμε ρε αθηναιο? :confused: :confused: :confused:
ρε φιλε αν νομιζει οτι επειδη ειναι τρελος θα τον αφησουμε να μαλακιζεται κανει λαθος..εντωμεταξυ εγω του εγραψα ομορφα και ωραια τι και πως και πιαστηκε απο το σημερινο να πουμε η πριγκιπισσα του Ζεφυριου θελει να του μιλαμε με το σεις και με το σας..ΠΟΥΤΣΑ μεχρι να δυσει ο ηλιος στον τρελοπουστα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μην χαλιεσαι ρε μου αρεσει που λες εμενα να ειμαι ηρεμος
χαλαρος ειμαι Τασουλη πινω καφεδαρα

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Αθηναίε είσαι σαραντακάτι χρονών και η ανάγκη σου για αντρική πούτσα στον κώλο σου έχει γίνει επιτακτική πλέον. Δεν μπορείς άλλο να κρύβεσαι, ούτε να το καταπιέζεις. Δοκίμασε να έρθεις σε επαφή με κάποιους κωλομπαράδες του μπου, υπάρχουν πολλοί. Αυτή είναι η λύση στο προβλημά σου. Καλή απόλαυση.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
ρε φιλε αν νομιζει οτι επειδη ειναι τρελος θα τον αφησουμε να μαλακιζεται κανει λαθος..εντωμεταξυ εγω του εγραψα ομορφα και ωραια τι και πως και πιαστηκε απο το σημερινο να πουμε η πριγκιπισσα του Ζεφυριου θελει να του μιλαμε με το σεις και με το σας..ΠΟΥΤΣΑ μεχρι να δυσει ο ηλιος στον τρελοπουστα
στο σκοταδι αληθεια δεν εχω γαμησι :mati: να παρω κιαλια με υπερηθρες :afro:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
Αθηναίε είσαι σαραντακάτι χρονών και η ανάγκη σου για αντρική πούτσα στον κώλο σου έχει γίνει επιτακτική πλέον. Δεν μπορείς άλλο να κρύβεσαι, ούτε να το καταπιέζεις. Δοκίμασε να έρθεις σε επαφή με κάποιους κωλομπαράδες του μπου, υπάρχουν πολλοί. Θα με θυμηθείς, αυτή είναι η λύση στο προβλημά σου. Καλή απόλαυση.
σαλτα γαμησου ρε μαλακα απο εδω ναυαγιο ψυχακια..να σε ρωτησω κατι..σου σηκωνεται μωρη γαμιολα απο τα πολλα ζαναξ η παει και αυτο;

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
σαλτα γαμησου ρε μαλακα απο εδω ναυαγιο ψυχακια..να σε ρωτησω κατι..σου σηκωνεται μωρη γαμιολα απο τα πολλα ζαναξ η παει και αυτο;
Αν δεις το καυλί μου, θα στηθείς στα τέσσερα και θα με παρακαλάς, μαλάκα

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
ωχ κι αλλος υποψηφιος... καλα το ειπα εγω επιχειρηση θα ανοιξης
athensdivamainlogo_.jpg

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
Αν δεις το καυλί μου, θα στηθείς στα τέσσερα και θα με παρακαλάς, μαλάκα
:tooth: :tooth:ρε κακομοιρη αφου εισαι ανικανος δεν σου σηκωνεται απο τα χημικα που κουμπωνεις τοσα χρονια.. για αυτο κανεις σαν αγαμητη γκομενα εδω μεσα

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.202
Πόντοι
8.646
:tooth: :tooth:ρε κακομοιρη αφου εισαι ανικανος δεν σου σηκωνεται απο τα χημικα που κουμπωνεις τοσα χρονια.. για αυτο κανεις σαν αγαμητη γκομενα εδω μεσα
και στο ειπα να εχω καβα τον τραβελοκυνηγο εσυ μου ελεγες μαλακιες δεν χρειαζεται.... παντα ειναι χρησιμος ο mr.provoskidas

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Το μοναδικό χημικό που κουμπώνω είναι κανένα βιάγκρα για να είναι ακόμα πιο σκληρό το καυλί μου για σφιχτούς κώλους σαν τον δικό σου

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.438
Πόντοι
12.756
και στο ειπα να εχω καβα τον τραβελοκυνηγο εσυ μου ελεγες μαλακιες δεν χρειαζεται.... παντα ειναι χρησιμος ο mr.provoskidas
αυτος ειναι αλλη κλαση
Το μοναδικό χημικό που κουμπώνω είναι κανένα βιάγκρα για να είναι ακόμα πιο σκληρό το καυλί μου για σφιχτούς κώλους σαν τον δικό σου
κυκλοθυμικο ναυαγιο,μανιοκαταθλιπτικε περιπτωσεις σαν την δικη σου η Επιστημονικη Ομας του Bou εχει κουραρει για χρονια εσυ θες πολλες κουτες ακομα αλοπεριτινης να τους φτασεις αυτους

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom