Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
αραιος εχω καμια ωρα για σκοτωμαangiedomm
αραιος εχω καμια ωρα για σκοτωμαangiedomm
re to palηkari poylaei tηn prammatia toy ta dωmatia kai brηke tropo na sygkinηsη kai kala gia na toy steiloyn pm kai na poylηseiστην αρχη τον πιστεψα
θα χάσω πάσα ιδέα!στην αρχη τον πιστεψα
τύπε γράφε με Ελληνικά αλλιώς θα υποστείς τις συνέπειες!re to palηkari poylaei tηn prammatia toy ta dωmatia kai brηke tropo na sygkinηsη kai kala gia na toy steiloyn pm kai na poylηsei
θα χάσω πάσα ιδέα!
Παραμύθια γράφει!
Δηλαδή σε θάνατο συγγενή τι θα πάθει η καρδιά του?
Κι αν έχει τόσο αδύναμη καρδιά ας αφήσει τα μουνιά κατα μέρος!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τύπε γράφε με Ελληνικά αλλιώς θα υποστείς τις συνέπειες!
Ρωτα ρε τυπε αν εχει κανα τικετ για τον Τζιμυ που θελει να παει στους φαραω , πες τιμη για ανεμβολιαστοδεες να λιωσεις γιατι αξιοπιστο μελος μιλαμε
αυτοι φιλε ειναι μαλακες ποιος πουσυ ο πουσυ ειναι αρνακι μπροστα σε αυτον αν και ο πουσυ αν δεις τον πιστεψετι τυποι ειναι αυτοι ρε;
μισοΡωτα ρε τυπε αν εχει κανα τικετ για τον Τζιμυ που θελει να παει στους φαραω , πες τιμη για ανεμβολιαστο
αποστολη εξετελεσθηΡωτα ρε τυπε αν εχει κανα τικετ για τον Τζιμυ που θελει να παει στους φαραω , πες τιμη για ανεμβολιαστο
τι πληρωνες για να μην τραγουδησει?έμπαινα άνετα!
Πλήρωνα κι όλας!!
Έφη Σαρρή: Ποζάρει γυμνή στα 62 της - Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram
Ανάμεσα σε τρεις άντρεςwww.protothema.gr
Ναι τύπε!!!τι πληρωνες για να μην τραγουδησει?
Ναι αλλά ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο...τι ντραμα κουιν ειναι αυτος ρε...πωω
εντατικες μεσα εμφραγματα κλπ ολα εδω
μου το γύρισε τώρα ότι και καλά ενθουσιάστηκε και τέτοια, ενω πριν έγραφε έλα μωρε σιγά!Ναι αλλά ευτυχώς διέφυγε τον κίνδυνο...
όχι τύπε γιατί έγραψε για εμένα ότι και καλά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με την κοπέλα!χαρα στο κουραγιο σας ρε να ασχολειστε με τον κλαψα
ειναι και αεκ
παρακολουθω με αμειωτο εβδιφερον την διαμαχη παντωςόχι τύπε γιατί έγραψε για εμένα ότι και καλά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με την κοπέλα!
Και κάποιοι άλλοι γράψανε τέτοιες μαλακίες στο μασαζ και φύγανε νύχτα!
Αλλά όχι να μας περνάει για βλάκες!
Το ότι είναι ΑΕΚ και εμένα με πόνεσε
ενταξει με δυο ατομα θα κανετε χαρεμιόχι τύπε γιατί έγραψε για εμένα ότι και καλά δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός με την κοπέλα!
Και κάποιοι άλλοι γράψανε τέτοιες μαλακίες στο μασαζ και φύγανε νύχτα!
Αλλά όχι να μας περνάει για βλάκες!
Το ότι είναι ΑΕΚ και εμένα με πόνεσε
ενταξει με δυο ατομα θα κανετε χαρεμι