TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
καταλαβες φιλε κανει εκτακτες εμφανισεις ο γενετιστης των τρανσφορμερ
καταλαβες φιλε κανει εκτακτες εμφανισεις ο γενετιστης των τρανσφορμερ
Γκεσταριλικια για να μας εχει σε εγρηγορση συνεχειακαταλαβες φιλε κανει εκτακτες εμφανισεις ο γενετιστης των τρανσφορμερ
εσυ τον εχεις κανει ετσι ...ολα θα σε γαμησω και κοκο δεν βλεπει...οποτε απογοητευτηκεΓκεσταριλικια για να μας εχει σε εγρηγορση συνεχεια
Νιπλης ψαχνει για παλια ζιροπου ειναι οι μπρουκληδες ολοι?
να στειλει πμ στον τζιμμη μηπωως εχει τιποτα παλιες φρεσκοληγμενες του 2014Νιπλης ψαχνει για παλια ζιρο
οχι ρε Νιπλης ειναι φιλος θα παθει τιποτα μη αναστρεψιμονα στειλει πμ στον τζιμμη μηπωως εχει τιποτα παλιες φρεσκοληγμενες του 2014
ενω για τον προβοσκιδολαγνο στα αρχιδια σουοχι ρε Νιπλης ειναι φιλος θα παθει τιποτα μη αναστρεψιμο
τα συλλεκτικα τα σπανια? εχει μπερδψει τις κοκακολες με τα σατο πετρους του 92?Νιπλης ψαχνει για παλια ζιρο
σου εχω επιχειρηματικη προταση...θα μου δωσεις 30000 ευρω και θα παρεις 32τα συλλεκτικα τα σπανια? εχει μπερδψει τις κοκακολες με τα σατο πετρους του 92?
θα ανοιξουμε κοφι μπερι στου γουατεμαλα τυπε?σου εχω επιχειρηματικη προταση...θα μου δωσεις 30000 ευρω και θα παρεις 32
οχι ρε για κατι δικα μου τα θελω...εσυ θα παρεις 32 ομωςθα ανοιξουμε κοφι μπερι στου γουατεμαλα τυπε?
για το γαμο σου τυπε? δεν δινω εγω λεφτα να καταστρεψω το φιλαρακι μουοχι ρε για κατι δικα μου τα θελω...εσυ θα παρεις 32 ομως
λες να μου δωσει ο Νιπλης;για το γαμο σου τυπε? δεν δινω εγω λεφτα να καταστρεψω το φιλαρακι μου
θα σου δωσει το θηριωδες τζιπ να φερεις την νυφη στην εκκλησια και το μικρο το καινουργιο να παει εσενα 6 μηνες θα δουλευεις για να βγαλεις την μπετζιναλες να μου δωσει ο Νιπλης;
τι σου ειπε να πας να γαμηθεις και εσυ σαν φιλοτιμο παιδι πηγεςε η ειρηνη μαντεψτε