pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ωω μακρυα
εγω λεω αυριο λιμανακια
εγω λεω αυριο λιμανακια
γιατί τι με πέρασες τύπε? για κανένα πληβείο?Σε οργανωμενη ή απλωσες ψαθα?
εκεί πάνε gay να ξέρεις με τις μαλαπέρδες έξω!ωω μακρυα
εγω λεω αυριο λιμανακια
Οταν θα ανεβω Αθηνα για κανενα δικαστηριο, ελα Πευκη να σε κερασω κρουασαν ζαμπον τυρι Γρηγορη και να τα πουμε κιολαςωω μακρυα
εγω λεω αυριο λιμανακια
να τον πας Κηφισια η Ν.Ηρακλειο τι Πευκη του τσαμπουνας ;Οταν θα ανεβω Αθηνα για κανενα δικαστηριο, ελα Πευκη να σε κερασω κρουασαν ζαμπον τυρι Γρηγορη και να τα πουμε κιολας
Ετσι, επειδη σε στενοχωρησα σημερα και εχω τυψεις
που τον στεναχώρησες?Οταν θα ανεβω Αθηνα για κανενα δικαστηριο, ελα Πευκη να σε κερασω κρουασαν ζαμπον τυρι Γρηγορη και να τα πουμε κιολας
Ετσι, επειδη σε στενοχωρησα σημερα και εχω τυψεις
πανε στα διπλα οι γυμνιστες εγω δε παω εκειγιατί τι με πέρασες τύπε? για κανένα πληβείο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εκεί πάνε gay να ξέρεις με τις μαλαπέρδες έξω!
Ε ειναι κοντα και στο σπιτι που εχω στην Αθηνα και με βολευεινα τον πας Κηφισια η Ν.Ηρακλειο τι Πευκη του τσαμπουνας ;
για τον Πουσυ να κανεις την υπερβαση να τον πας στα καλυτεραΕ ειναι κοντα και στο σπιτι που εχω στην Αθηνα και με βολευει
Μετα μπορουμε να κατεβουμε δικαστηρια να μπανισουμε καμια δικηγορινα ή να κανουμε τσαρκα Βριλησσου
Ποιο κτιριο ρε τύπε, δεκατρια κτιρια εχειυπαρχει ακομα η βριλησσου??
στα δικαστηρια με πηγαινε η πρωην και τηνπεριμενα σα μαλακας και μετα ηθελε να αγορασει κατι χαρτοσημα πως λεγονται αυτα π αγοραζεις δε θυμαμαι και γυρναγα ολο το κτηριο σα μαλακας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μεγαροσημα λαθος
Καταλαβα, στο 5.ε δε θυμαμαι
θυμαμαι εναν που τα πουλαγε εκει και εβγαζε και φωτοτυπιες
οχι με ηθελε μαζι της να την βοηθαω και καλα και εγω εκανα τον βοηθο της και της ελεγα κυριαα ταδε τι να κανω τωραΚαταλαβα, στο 5.
Ε ας πηγαινες στο αμφιθεατρακι παρακατω να αραξεις
η χαρα των παθητικων ειναι εκειεγω ειχα παει στα λιμανακια για ψαρεμα προσφατα (spinning για οποιον ξερει) και οπως κανω ετσι μια πισω το καλαμι για να παρω φορα να ριξω,παραλιγο να παρω και τα αρχιδια ενος τυπα οπου ο πουστης ειχε κατσει εκει ακουνητος σα χαμαιλεοντας (γυμνιστης) ουτε και γω καταλαβα ποση ωρα με μπανιζε εκει στα βραχια
Ρε τύπε τι δουλεια ειχες να πας για ψαρεμα εκει που κυκλοφορουν μαλαπερδεςεγω ειχα παει στα λιμανακια για ψαρεμα προσφατα (spinning για οποιον ξερει) και οπως κανω ετσι μια πισω το καλαμι για να παρω φορα να ριξω,παραλιγο να παρω και τα αρχιδια ενος τυπα οπου ο πουστης ειχε κατσει εκει ακουνητος σα χαμαιλεοντας (γυμνιστης) ουτε και γω καταλαβα ποση ωρα με μπανιζε εκει στα βραχια
λιγο πιο πισω ηταν και ειχα φτασει περα για περα στην ακρη για να σιγουρευτω οτι δε θα ειναι κανενας εκει..κιομως ο πουστογερος καταφερε και η ηταν ηδη εκει και δεν τον πηρα πρεφα η ηρθε μετα σα τη γατα αθορυβα και πεταξε τα αρχιδια οξω. παρολα αυτα παραλιγο να του τα μαζεψω για δολωμαρε πανεξυπνοι τα λιμανακια με το μπαρ το ξυλινο τιγκα στα μουνια 18-25 ειναι
εσεις γιατι ξανοιγεστε και πατε στα πλαινα και στο μπροστα μερος το διπλα στους γυμνιστες
καταλαβα π ησουν μπροστα μπροσταλιγο πιο πισω ηταν και ειχα φτασει περα για περα στην ακρη για να σιγουρευτω οτι δε θα ειναι κανενας εκει..κιομως ο πουστογερος καταφερε και η ηταν ηδη εκει και δεν τον πηρα πρεφα η ηρθε μετα σα τη γατα αθορυβα και πεταξε τα αρχιδια οξω. παρολα αυτα παραλιγο να του τα μαζεψω για δολωμα